- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
ok Gayecık
aysellim+, lorkee, prayforU nabersınız
yenı resmımı begendınızmı? pıtırcık uretımı sozkonusu
ok Gayecık
kızlaaarrr balıklarımı aldım alışveriş yaptım geldiiimmm... biraz sizinle muhabbete dalayım sonra balıklarla ilgilencem :))
mugmug'cım canım çok iyi anlıyorum seni... o ağrı insana herşeyi yaptırır... bende bu sabah gördüm kırmızılarımı bugün böyle geçer ama yarın biliyorum ki senin gibi olacağım...
Ayrıca kızlar korkuyordum ya klomenin bitişinin ertesi günü tam 1 ocak diye aradım doktorumu bizim için önemli olan adetin 12. günü dedi... ve 4 Ocakta randevu verdi... 4 ocak saat 11 de gideceğim... İnşallah klomen işe yarar ve yumurtalarım gelişmiş olur..
ok Gayecık
üff ya bugün çok işim vardı giremedim. şimdi telefon geldi az sonra çıkıyorum.. özledim valla sizi..
bebiş olana kadar iyi durumdayken çok iş olsun da arayı kapatayım demiştim. duam tuttu galiba.. yılbasına çalışarak girip çalışarak çıkıcam :)
canım annem yorma kendini fazla tatlımm benim
girebilirsen çıkışa kadar burdayım
akşam bilemiyorum girmeye çalışıyorum
en azından listeyi düzene sokuyorum
çok öpüyorum kızlar sizi..
Lorkee,agrılar enteresan sekılde meyve yıyınce hafıfledı
kocacım gelecek ya sımdı bomba gıbıyım
aslında bıraz hastayım dıye naz yapmak ıstıyordum ona ben.
:lepi:
evet sıcak su torbası annecıgımın evınde vardı
evıme de almam lazım
yarın bır bakınıyım dısarıda
bende cok severım sıcak su torbasını...
heh bıde onu dıcektım adet agrılarına muz bırebıor dıolar ben pek sevmıom ama yemek lazım ıcınde kı e vıtamını agrı kesıcı etkı yapıomus ok aklında olsun sıcak su torbasını da mutlaka edınmeye bak bence :1closedeyes:
net te sorun vardı nihayet düzeldi kimsecikler yok muu
ByeByeBye Prayforu
ay süpersin ya resim müthiş