demetcim eşim azosperm o yüzden bu kadar üzülüyorum zaten ve sebincim o yüzden bu kadar umutsuz konuşuyorum. tabi Allahtan umut kesilmez ama her ay aynı heyecan bekliyorum olmayınca büyük bi hayal kırıklığı... ama sen yine de benim ağzımı diksen iyi olur çünkü bu ara hep negatif konuşuyorum. hatta sen benim aklımı dik ki negatif düşünmeyeyim
halamın oglu çok fazla severim kendisini abim o benim bi görsen dalyan gibi adam derler ya öyle işte 3 sene çocukları olmadı doktora gittiler abimde sadece 6 tane sperm varmış ameliyatta penisi ikiye yarıp cımbızla toplamışlar ve dondurmuşlar başta 3 tane sperm yerleştirdiler yumurtaya üçüde düştü geriye kaldı 3 bi tane daha koydular o da düştü son iki kaldılar ve son şansları bi düşün o ikisini beraber koydular biri düştü ama biri yaşıyodu şimdi umutları oldu bi tane 3 yaşında çok tatlı bi çocuk artık anlatmak istedigimi sen anla :Saruboceq:demetcim eşim azosperm o yüzden bu kadar üzülüyorum zaten ve sebincim o yüzden bu kadar umutsuz konuşuyorum. tabi Allahtan umut kesilmez ama her ay aynı heyecan bekliyorum olmayınca büyük bi hayal kırıklığı... ama sen yine de benim ağzımı diksen iyi olur çünkü bu ara hep negatif konuşuyorum. hatta sen benim aklımı dik ki negatif düşünmeyeyim
demetcim eşim azosperm o yüzden bu kadar üzülüyorum zaten ve sebincim o yüzden bu kadar umutsuz konuşuyorum. tabi Allahtan umut kesilmez ama her ay aynı heyecan bekliyorum olmayınca büyük bi hayal kırıklığı... ama sen yine de benim ağzımı diksen iyi olur çünkü bu ara hep negatif konuşuyorum. hatta sen benim aklımı dik ki negatif düşünmeyeyim
bilinç altımızda hep bebek olduğu için zevk alma eşiğimiz değişiyor. buda strese sebep oluyor... doktorlar stres yapmayın eşinizle zevk için birlikte olun derken bundan bahsediyorlar işte... zevk aldığında o titreşimle gebelik elde etme şansını arttırıyormuşsun... yani sperm daha rahat ulaşıyormuş rahme... biraz araştırınca bununla ilgili bilgi bulabilirsin....
şimdiye kadar bendede vardı bu durum.. ama geçen ay doktorum "sende hiçbir problem yok. eşindede yok... stres yapmadan denersen bebeğin olur" dedikten sonra bıraktım stres yapmayı =)) artık zevk için birlikte oluyorum eşimle.. bakalım sonucu göreceğiz bu ay sonu kaydirigubbakcemile3
8 aydır beklediğim hamilelği bu ay elde edebilecekmyim yoksa stres yapsamda yapmasamda sonuç aynı mı oluyormuş göreceğim
günaydın kızlar ne habersiniz ay ben bu ay hala yumurtlamadım sanırım her ay gelen akıntı daha gelmedi dünde uyuyakalmışım eşimi göndermişim istemiyom diye bi kalktım saat 12 2 gündür olmuyo annıcanız içim hiç rahat değil ya farketmeden yumurtladıysam çalışmadıkta diye ama akıntı yok gelmedi eminim geçen ay gecikince değişti heralde bekliyoruz bakem akıntı olmadan yumurtlanıyomu ki kızlar....
canım azospermin bize yansıyan karşılığı hiç sperm... sperm yok tüp bebek denedik eylül ayında eşime micro tese yaptılar ama ordada sperm bulamadıkları için işlem gerçekleşemedi...
sebincim herşeyin hayırlısı 30 yaşına kadar bekleyeceğim her ay deneyeceğim bebek yapmayı bu yaz değil ama öbür yaz tekrar tüp bebek yaptıracağız. olmazsa benim de aklıma ilk gelen bu evlat edinmek istiyorum.
sebincim herşeyin hayırlısı 30 yaşına kadar bekleyeceğim her ay deneyeceğim bebek yapmayı bu yaz değil ama öbür yaz tekrar tüp bebek yaptıracağız. olmazsa benim de aklıma ilk gelen bu evlat edinmek istiyorum.
inşallah canım ya aslında benim halamda da aynı şey oldu eşi azosperm di o zaman böyle tüp bebek falan da yok 7 sene çocukları olmadı sonra bi gün bi komşu sohbetinde bi kadın halamı ve eşini bellerini çekmek için ikna etmiş 1 ay sonra halam hamile kaldıç ikinci bebek için hiç beklemediler korunmadılar ama 4 sene yine olmadı yine kadına gittiler kadın uzak bi ile taşınmıştı. yine belini çektirdi ama o ay olmadı 7 ay sonra ikinci bebekleri olodu. ben de yaptırdım ve benimde bel çektirdikten sonra 7. ayım kadın 1 yıl içeisin de olur dedi.
biliyorum biraz çağ dışı ama önümde örnek olunca dayanamadım gittim. bakalım bekliyoruz
inşallah canım ya aslında benim halamda da aynı şey oldu eşi azosperm di o zaman böyle tüp bebek falan da yok 7 sene çocukları olmadı sonra bi gün bi komşu sohbetinde bi kadın halamı ve eşini bellerini çekmek için ikna etmiş 1 ay sonra halam hamile kaldıç ikinci bebek için hiç beklemediler korunmadılar ama 4 sene yine olmadı yine kadına gittiler kadın uzak bi ile taşınmıştı. yine belini çektirdi ama o ay olmadı 7 ay sonra ikinci bebekleri olodu. ben de yaptırdım ve benimde bel çektirdikten sonra 7. ayım kadın 1 yıl içeisin de olur dedi.
biliyorum biraz çağ dışı ama önümde örnek olunca dayanamadım gittim. bakalım bekliyoruz