Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım azosperm az sperm demek mi?peki normal yolla gebelik dışında aşılama gibi bir yöntemle gebe kalma şansın ne kadar?

günaydın kızlar ne habersiniz ay ben bu ay hala yumurtlamadım sanırım her ay gelen akıntı daha gelmedi dünde uyuyakalmışım eşimi göndermişim istemiyom diye bi kalktım saat 12 2 gündür olmuyo annıcanız içim hiç rahat değil ya farketmeden yumurtladıysam çalışmadıkta diye ama akıntı yok gelmedi eminim geçen ay gecikince değişti heralde bekliyoruz bakem akıntı olmadan yumurtlanıyomu ki kızlar....

canım azospermin bize yansıyan karşılığı hiç sperm... sperm yok tüp bebek denedik eylül ayında eşime micro tese yaptılar ama ordada sperm bulamadıkları için işlem gerçekleşemedi...

halamın oglu çok fazla severim kendisini abim o benim bi görsen dalyan gibi adam derler ya öyle işte 3 sene çocukları olmadı doktora gittiler abimde sadece 6 tane sperm varmış ameliyatta penisi ikiye yarıp cımbızla toplamışlar ve dondurmuşlar başta 3 tane sperm yerleştirdiler yumurtaya üçüde düştü geriye kaldı 3 bi tane daha koydular o da düştü son iki kaldılar ve son şansları bi düşün o ikisini beraber koydular biri düştü ama biri yaşıyodu şimdi umutları oldu bi tane 3 yaşında çok tatlı bi çocuk artık anlatmak istedigimi sen anla :Saruboceq:

ekakal sen de çok zor bi soru sorrmuşsun canım ya... bu konuda hiçbir bilgim yok ama birazdan üstadlar seni bilgilendirir

ahh canlarım teşekkür ediyorum bana destek olduğunuz için. ya umudum olmasa bu topicte ne işim var. umudum var hem de her zaman

Bence de sebin bu işe bi el atsın :)) Zaman zaman bende bu umutsuzluğa ve negatifliğe düşüyorum... fakat sonrasında yine kendimi topluyorum...
Önceden etrafımdaki tüm arkadaşlarımın nişanlandı,evlendi diye haberlerini alırdım... şu evlendi bu evlendi şu nişanlandı... sinir olurdum ben kesin evde kalıcam bu gidişle derdim.Millet yuvasını kurdu bende sevgili bile yok daha derdim ama şimdi evliyim hatta neredeyse 6 ay olacak (Rabbim 16,26,36. yılları gösterir inşallah)...
Şimdi de hamilelerin haberlerini duyacağız... herkes sırayla hamile olacak... Ama bizimde o haberi vereceğimiz gün elbet gelecek şekerim... Herkesin kaderi ayrı yazılmış... Bak burada yola kaç kişiyle başladık ama şimdi 15 kişi hamiş.. biz devam ediyoruz o yola ve gün geçtikçe o 15 olacak 25 35 ve bizde o listeye ekleneceğiz...
Doktorların umutsuz dediği,yada tedavi lazım dediği birçok kişi tedaviye başlamadan bebeklerine kavuştular... Yani olmaz diye birşey yokmuş bunu anladım... sadece zaman önemli.

anladım canım sanırım sorun bu ıstıyorum bırlıktelık fakat cocuk ıcın vazıfe gıbı oluyo sanırım yada aklıma hemen sonrası gelıo zıhnım dagılıo odaaklanamyınca da hıc zevk almıyorum ...sonrada sınırım bozuluyo ...aslında dedıgın gıbı aklımdan bebek dusunceısnı cıkarsam ıyı olacak sanırım CADIARZU

eda ya benım de aynen dun olması lazımdı ama hala akıntı vs yok sogan ıcıom ondan mı dıcem ama ne alaka...aynen senın gıbı belkı olmustur farketmemısımdır dıye de gun asırı devam edıoz yıne de hayırlısı bakalım

canım azospermin bize yansıyan karşılığı hiç sperm... sperm yok tüp bebek denedik eylül ayında eşime micro tese yaptılar ama ordada sperm bulamadıkları için işlem gerçekleşemedi...

hımmm anladım canım.Biliyorum dışarıdan yorum yapmak kolay oluyor.insan sadece kendi yaşadığı acının derecesini bilir ama gerçekten şuna inan ki mutlaka bir hayır vardır bunda da.kimbilir belki çok hayırsız bir çocuğunuz olacakı Allah korusun.ve yine de her zmaan dua edip halinize şükretmelisin.Allah başka dertler vermesin.ablamın bir arkadaşı vardı. yıllarca tedavi gördü.en sonunda dr. kesinlikle olmaz sizin demiş.bunlar da biz artık alıştık 2 kişilik bir aileyiz dediler ve ardından hamile haberi geldiç.belli mi olur belki bir gün kurban olduğu Allah'ım bir gece senin yumurtanı dölleyecek spermi verir eşine.peki evlat edinmeyi düşünmezmisiniz?gerçi bilmiyorum prosedürü nedir onun da.sen dualarına devam et canım.

cnm azosperm ne demek bilmiyorum ama yine de allahtan ümit kesilmez. sen içini ferah tut canım inşallah olacak inşallah dualarım sizinleopuyorumnanaktan zemuszemus

sebincim herşeyin hayırlısı 30 yaşına kadar bekleyeceğim her ay deneyeceğim bebek yapmayı bu yaz değil ama öbür yaz tekrar tüp bebek yaptıracağız. olmazsa benim de aklıma ilk gelen bu evlat edinmek istiyorum.

inş. Allah'ın izniyle gerek kalmıcak canım.:Saruboceq:

cnm allahım inşallah gönlünüze göre versin cnm tez vakitte gelsin bebişin inşallah canım benim üzülmee

inşallah canım ya aslında benim halamda da aynı şey oldu eşi azosperm di o zaman böyle tüp bebek falan da yok 7 sene çocukları olmadı sonra bi gün bi komşu sohbetinde bi kadın halamı ve eşini bellerini çekmek için ikna etmiş 1 ay sonra halam hamile kaldıç ikinci bebek için hiç beklemediler korunmadılar ama 4 sene yine olmadı yine kadına gittiler kadın uzak bi ile taşınmıştı. yine belini çektirdi ama o ay olmadı 7 ay sonra ikinci bebekleri olodu. ben de yaptırdım ve benimde bel çektirdikten sonra 7. ayım kadın 1 yıl içeisin de olur dedi.
biliyorum biraz çağ dışı ama önümde örnek olunca dayanamadım gittim. bakalım bekliyoruz

samsak cım uzulme desekte ne kadar senın ıcınde kopan fırtınaları bılemeyııız cok zor allah sabır versın canım ben senı cok ıyı anlıyorum ama yapacak bısey yok kaderımızde yasananları goruyoruzzz bol bol dua et inşşş allahtan umut kesılmeeezzzz

canım inşallah olur valla ilkel kalmış şeyler o kadar işe yarıyor ki eskiden bunlar varmış. ben ianırım böyle şeylere. inşallah olur canım inşallhhhhkaydirigubbakcemile

kızlaaaaaaaaaaaaaar herkes burda ama konuşan yok kahvaltıyamı daldınız naptınız................

bazı şeyler tamamen inanmakla alakalı.yürekten inanmışsın yaptırmışsın.inş.işe yarar

Allah hakkınızda hayırlısını versın cok duaetmek lazım sebeplerını yerıne getırıp bekleyın bakalım nasıbınız de vardır ınsallah :Saruboceq:

canım cagdısı falan dıye dusunme bunalr duydugumuz hatta dedıgın gıbı yasadıgımız seyler ...bazı ınsaanlarda farklı sorunlar olabılıyor tıpın cozum bulmadıgı vs ...yada o kadın bı aracı omsutur belkı...sende de ıse yarar belkı de hem derler ya kız halaya cekermıs dıye ...hadı bakalım guzel sonuc alırsın ınsallah :lepi:

Aaa şekerim sende Ankaradaymışsın... hangi doktora yada hastaneye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…