Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlar. bafocum gelince görürsün yazımı diye yazıyorum valla özlettin kendini ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokum ayrı düştük galiba

kırmızıları gören arkadaşlar üzülmeyin yalnız değilsiniz ben bu gidişle her ay size eşlik edeceğim. daha günüme 9 gün var ama eninde sonunda gelecek...

aaaaaaaa annemiz gelmiş günaydınnnn hoşgeldiniz nasılsınız bakalım bebekte sende

iyiyim çok şükür canım biraz ağrım var o kadar ama bebekte bende çok iyiyiz hamdolsun. cumartesi ilk karşılaşmamızı yapacağız inşallah sabırsızlanıyoruzzz...

siz nasılsınız bakalım nasıl gidiyo çalışmalar :1hugpuyorumnanaktan

canım rüyanda bebişini görmüş olsaydın hamilesin de ondan diyebilirdim... ben bu rüyayı şöyle yorumluyorum içinde tuttuğun bir sıkıntını atacaksın... eğer kanı gördüysen zaten rüya bozulmuştur.

cumartesi günü anlıycaksın demekki gerçekten anne oldugunu ne güzel bi an tadını çıkar zemuszemus

günaydın canım nasılsın anlat bakalım

dün çok kötüydüm ben ve iki arkadaşımın evlenme tarihlerimiz birer hafta araylaydı dün öğrendim ikisi de 2 aylık hamileymişler. ağlamaktan içim şişti. bu ara aldığım 5. hamile haberi olunca artık dayanamadım 5 aydır her ay öğreniyorum biri hamile

gunaydın sızede :CüvCüv:
kız ruyanda gordun dıye mı tıcker a prensım yazdın ..
gercı bır arkadas demıstı ınsanın ogrendgıgı an ıcıne doguyo dıye hayırlısı bakalım

evet cnm rüyamda da gördüm hissediyorum da o kadar içten hissediyorum ki eminim yani.. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh:lepi::Saruboceq:

cnm eğer bir sorun yoksa olmamasının tek sebebi ona odaklanmak. stres yapmak başka birşey değil. bir de ilişkiden sonra yastık koy ve hemen kalkma. banyo yapma hemen yat uyu. allahım hayırlı evlat nasip etsin inşallahhhhh..........kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kırmızıları gören arkadaşlar üzülmeyin yalnız değilsiniz ben bu gidişle her ay size eşlik edeceğim. daha günüme 9 gün var ama eninde sonunda gelecek...

dikicem ağzını negatif negatif konuşamıcan.lmaz: Allah büyük kuzum niçın böyle olumsuz düşünüyorsun.nelbet bir gün sen de çift çizgi göreceksin.hatta gördüklerine inananmayıp nayır nolamaz çift görüyorum diceksin:1hug:

geç olsun güç olmasın.belki seninki en son olan ma aen sağlıklı en güzel en başarılı en en en ..... olacaktıryerimseniben

canım demekki senin için dogru zaman degil
bi kadınla tanıştım burda küçücük bir konfeksiyoncu dükkanı var babasını kaybetmiş çok severmiş onu
sonra bebegi olsun çok istemiş kızı olmuş sonunda 1 yaşındada kızını kaybetmiş
sonra bi bebegi daha olmuş o da engelli dogmuş ingilkizce ögretmeniymiş ama çocugu için ayrılmak zorunda kalmış
herşeyin hayırlısı bi tanem ya sabır

bilinç altımızda hep bebek olduğu için zevk alma eşiğimiz değişiyor. buda strese sebep oluyor... doktorlar stres yapmayın eşinizle zevk için birlikte olun derken bundan bahsediyorlar işte... zevk aldığında o titreşimle gebelik elde etme şansını arttırıyormuşsun... yani sperm daha rahat ulaşıyormuş rahme... biraz araştırınca bununla ilgili bilgi bulabilirsin....
şimdiye kadar bendede vardı bu durum.. ama geçen ay doktorum "sende hiçbir problem yok. eşindede yok... stres yapmadan denersen bebeğin olur" dedikten sonra bıraktım stres yapmayı =)) artık zevk için birlikte oluyorum eşimle.. bakalım sonucu göreceğiz bu ay sonu kaydirigubbakcemile3
8 aydır beklediğim hamilelği bu ay elde edebilecekmyim yoksa stres yapsamda yapmasamda sonuç aynı mı oluyormuş göreceğim

demetcim eşim azosperm o yüzden bu kadar üzülüyorum zaten ve sebincim o yüzden bu kadar umutsuz konuşuyorum. tabi Allahtan umut kesilmez ama her ay aynı heyecan bekliyorum olmayınca büyük bi hayal kırıklığı... ama sen yine de benim ağzımı diksen iyi olur çünkü bu ara hep negatif konuşuyorum. hatta sen benim aklımı dik ki negatif düşünmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…