- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
aaaaaaaa annemiz gelmiş günaydınnnn hoşgeldiniz nasılsınız bakalım bebekte sendecanlarım günaydın nasılsınız ne var ne yok bakalımmmmmmmm....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaa annemiz gelmiş günaydınnnn hoşgeldiniz nasılsınız bakalım bebekte sendecanlarım günaydın nasılsınız ne var ne yok bakalımmmmmmmm....
aaaaaaaa annemiz gelmiş günaydınnnn hoşgeldiniz nasılsınız bakalım bebekte sende
günaydın kızlar. bafocum gelince görürsün yazımı diye yazıyorum valla özlettin kendini ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokum ayrı düştük galiba
günaydınlarrrrr opuyorumnanaktan
ay herkes kırmızılarla başlamış güne bende rüyamda gördüm valla hamişmişim ama haberim yokmuş fena halde kanamam oluyo koşturuyoruz hastaneye bebegimi kaybetmişim :sinifsinif:
nolur güzel yorumlayın rüyamı
canlarım günaydın nasılsınız ne var ne yok bakalımmmmmmmm....
cumartesi günü anlıycaksın demekki gerçekten anne oldugunu ne güzel bi an tadını çıkar zemuszemusiyiyim çok şükür canım biraz ağrım var o kadar ama bebekte bende çok iyiyiz hamdolsun. cumartesi ilk karşılaşmamızı yapacağız inşallah sabırsızlanıyoruzzz...
siz nasılsınız bakalım nasıl gidiyo çalışmalar :1hugpuyorumnanaktan
günaydın canım nasılsın anlat bakalım
gunaydın sızede :CüvCüv:
kız ruyanda gordun dıye mı tıcker a prensım yazdın ..
gercı bır arkadas demıstı ınsanın ogrendgıgı an ıcıne doguyo dıye hayırlısı bakalım
dün çok kötüydüm ben ve iki arkadaşımın evlenme tarihlerimiz birer hafta araylaydı dün öğrendim ikisi de 2 aylık hamileymişler. ağlamaktan içim şişti. bu ara aldığım 5. hamile haberi olunca artık dayanamadım 5 aydır her ay öğreniyorum biri hamile
kırmızıları gören arkadaşlar üzülmeyin yalnız değilsiniz ben bu gidişle her ay size eşlik edeceğim. daha günüme 9 gün var ama eninde sonunda gelecek...
dün çok kötüydüm ben ve iki arkadaşımın evlenme tarihlerimiz birer hafta araylaydı dün öğrendim ikisi de 2 aylık hamileymişler. ağlamaktan içim şişti. bu ara aldığım 5. hamile haberi olunca artık dayanamadım 5 aydır her ay öğreniyorum biri hamile
evet cnm rüyamda da gördüm hissediyorum da o kadar içten hissediyorum ki eminim yani.. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh:lepi::saruboceq:
ya ben de buna benzer bısey soracaktım sogumak degıl ama afedersınız de hamılelık dusundugumden berı ılıskıye ıstegım degısmedı ama zevk alma esıgım arttı yanı kolay kolay zevk alamaz oldum sız de de oldu mu bu sekılde