- 21 Eylül 2009
- 2.625
- 0
evet Aysel nasıl oldun?
hamarat gaye bugün ne yaptın yemek.. belki canım isterde bende yaparım ..
açım ama yiyesim yok :sinifsinif:
süt içiyorum şimdi. bide çukulata atarım misss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet Aysel nasıl oldun?
hamarat gaye bugün ne yaptın yemek.. belki canım isterde bende yaparım ..
açım ama yiyesim yok :sinifsinif:
süt içiyorum şimdi. bide çukulata atarım misss
arkadaşlar merhaba,yeni katıldım bende aranıza.5 aylık evliyim. ilk defa bu ay denedik çok ümitliydim ama sanırım hamile değilimdün test yaptım tek çizgi çıktı gerçi daha 5 gün adetime ama dayanamadım yaptım dün testi.yinede bi ümit ayın 26-27sini bekliyorum.umarım hamileyimdir.rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar inş.
Sebin sen benim doğumuma gelecek misin? (yani eğer hamiş olabilirsem) :)
hamile olan sensin canın bir şey istemiyor.benim oturduğum yerde canım bir şeyler istiyor
kızlar kaç gün de test yapılıyo benim 2 gün oldu ne zaman test yapayım cuma olurmu
Sebin sen benim doğumuma gelecek misin? (yani eğer hamiş olabilirsem) :)
kızlar kaç gün de test yapılıyo benim 2 gün oldu ne zaman test yapayım cuma olurmu
hoşbulduk canım:)canım ınşallah
hoşgeldin bu arada
ne demek tarçınım.eğer pazar gününe denk gelirse her anında yanında olabilirim.diğer günler olursa Allah'tan bir şey çıkmazsa akşamına damlarım.walla benim korkum ben hamile kalsam patron ofiste doğum yap der.dr.a gidince bile problem oluyor burda biliyosun
hoşbulduk canım:)2 gün sonra tekrar yap demişşin ama ben bugün yapmayı düşünüyorum.eşimde biraz daha bekle sonra yapasın diyo.bu arada en erken sonucu hangi markayla alabiliriz.tavsiyeniz varmı arkadaşlarhoşgeldin tatlım.2 gün sonra bidaha test yap bence
hoşbulduk canım:)
tamam o zaman anlaştık... bende senin doğumuna gelirim canım... İnşallah 2010 da arka arkaya bebişlerimizi ziyarete geliriz
hoşbulduk canım:)