Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu ay malesef kırmızılar peşimi bırakmadı. Gerçi bu ay beklemiyorduk ama umut hep var :)
Yeni beklenmeyen adet tarihim sanırım 28 Ocak.
İnşallah bu ay bebişim karnışıma gelir de dişimi sıkar, eşime sevgililer günü hediyesi olarak süpriz yaparım :)

he walla yılbaşı hediyesi yapamıyorsak sevgililer günü hediyesi yaparız kaydirigubbakcemile5

31 aralık uğurlu perşembe günü test yapmaya ne dersin?

perşembeci....:roflol:

listeyi kabartmışşsın şeker...hadi hayırlısı bakalım

yeni katılan arkadaşların hepsine merhaba diyorum.İnanın burda zaman daha kolay geçiyor daha sık bekleriz:enbuyukkk:

hamileler ve anneler için çok güzel kitap ve dergiler var.bir + görsem doldurucam kütüphaneyi

naber kızlar ıs cıkısını bekleyen aksamcılar kalmıs heralde yerimseniben
bende yemegımı koydum sımdı de ustumu degıstıreyım barı sabahtan berı mıskın mıskın oturuyom kocama susleneyım azıcık malum calısma gunu :eek:
bu aksm da genıs aıle var ızleyenlerınız varsa ona bakıyoruz bız cok eglencelı oluyor

bende yemegımı koydum sımdı de ustumu degıstıreyım barı sabahtan berı mıskın mıskın oturuyom kocama susleneyım azıcık malum calısma gunu :eek:
Bu aksm da genıs aıle var ızleyenlerınız varsa ona bakıyoruz bız cok eglencelı oluyor

evet bennn izliyorum çok komik yaaa

hamileler ve anneler için çok güzel kitap ve dergiler var.bir + görsem doldurucam kütüphaneyi

canlarım papatyalarım selam herkese cok özlüyorum sizi ne zor ya foruma girememek =((( bende bigörsem + neler alıcam nasıl planlarım var hamişler için plates bile alıcam ya dua kuran saglık kitapları insallah az kaldı kuşlarım ya

Bende eve gidince tarhana çorbası yapayım diyorum
malum boğazlarıma iyi gelir
etli patates birde makarna mı yapsam acaba
bilmiyrum aslında eve gidince kendimi yatağa da atabilirim:KK43:

bu aksm da genıs aıle var ızleyenlerınız varsa ona bakıyoruz bız cok eglencelı oluyor

biz de izliyoruz

canlarım papatyalarım selam herkese cok özlüyorum sizi ne zor ya foruma girememek =((( bende bigörsem + neler alıcam nasıl planlarım var hamişler için plates bile alıcam ya dua kuran saglık kitapları insallah az kaldı kuşlarım ya

hoşgeldin canım;
nasılsın şekerim?
Canımm bende kitap konusunda çok hevesliyim ama
önce bir çift çizgi görmek lazım:)))

az kaldı di mi?:Saruboceq:

merhaba kıslar nabersiniz?

aman da aman çiçeği burnunda hamişimiz degelmiş.tebrikler canım.ben seni bu haftaki uğurlu perşembeye eklemiştim.bak sabredip bekleseydin perşembe günümüzü en az 1 hamile ile başlatacaktık.neyse erken gelen mutlu haber de güzel

X