- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Doğru söylüyorsun kuzucumda stres te yapılmayacak gibi değil yaa herşey yine belirsiz offff yıldım wallaCanım 2 gün sonra tekrar yaptir.yükselmiş olursa (ki inşallah) hamilelik vardır. Ama iğnenin etkisi de geçmemiş olabilir azcık sabırlı ol canim boş yere stres yapma hem bebis varsa ona da zarar bu stres unutma
Başla hemen 15 gün aksatmadan yap. Adet olunca da testere dişli aslan pençesini yap. Folik asit olarak inofolic combi kullan picolulara iyiymiş ben aldım. Bir de elma yağını tampon olarak yapıyormuşsun iltihap enfeksiyon falan varsa temizliyormuş onu da deneyecemYok canım kan verdim bugün 0.5 çıktı.iyi yarın başlayın bari ben
Kız sen ciddi misin bı zararı olmasın hepsi birden inofolic combi Dr yazmadan nasıl kullanam bı sıkıntı olurmu elma yağını nasıl kullancam peki vajinaya mi tampon yapcaz bı anlat heleBaşla hemen 15 gün aksatmadan yap. Adet olunca da testere dişli aslan pençesini yap. Folik asit olarak inofolic combi kullan picolulara iyiymiş ben aldım. Bir de elma yağını tampon olarak yapıyormuşsun iltihap enfeksiyon falan varsa temizliyormuş onu da deneyecem
Zaten ibrahim saracoğlu diyor. Adet oluyoruz ya 1 ay aslan pençesi içip 15 gün soğan suyu yapacakmışız. Adet olamayanlar hemen başlasın soğana diyor. Soğanla adet olup adetin ilk günü aslan pençesine başlayacam. İnofolic combi zaten folik asit canım. Vitamin yani zararlı bir şey değil. Doktor yazmadan da alınıyor. Içerisinde bir madde var o picoslara çok iyi geliyormuş. Prospektüsünde de yazıyor. Elma yağını da vajinaya katıyorsun akşam. Tampona döküp. Ertesi gün çıkarıyormuşsun. Onu hiç denemedim ben de. Anca haftaya alabilirimKız sen ciddi misin bı zararı olmasın hepsi birden inofolic combi Dr yazmadan nasıl kullanam bı sıkıntı olurmu elma yağını nasıl kullancam peki vajinaya mi tampon yapcaz bı anlat hele
Aynen bende bayadir giremiyordum dedim baya yazan olmuştur ama kimsede ses yokki :)Selam arkadaşlar kimse yazismamis nasılsınız
Hayırlı olsun canım pozitif görünüyor bayaFlaş la çektim
Sağol canım inşallah kan da da güzel bi değer görürüzHayırlı olsun canım pozitif görünüyor baya
. Silikte olsa bir çizgi var gibi şuan da bekledikce daha net bir çizgi olmasi lazım insan dediğin gibi kan değerleri güzel çıksınFlaş la çektim
Bekleyince böyle oldu canimCok
. Silikte olsa bir çizgi var gibi şuan da bekledikce daha net bir çizgi olmasi lazım insan dediğin gibi kan değerleri güzel çıksın
Bekleyince böyle oldu canim
Yaptırmadım hatta tarlusal kullandım adetim gelmeyince şüphelendimBence hamilesin canım. İğne falan kullanmadıysan tabi. Tebrik ederim
Yaptırmadım hatta tarlusal kullandım adetim gelmeyince şüphelendim
Hamilelik var teste göre her hangi bir lekelenme var mıBekleyince böyle oldu canim
Yok lekelenme sadece sarı akıntim var o da okula gidip geliyorum ayaklarım çok üsüyor ondan galiba okul çıkışı gideceğiz inşallah canım dua edin iyi çıksın degerimHamilelik var teste göre her hangi bir lekelenme var mı
hiç zaman kaybetme kan testi yaptır
Ve Doktorunla görüş sonra
Evet gelmedi söktürücü iğne kullanacaktım içime sinmedi acile gittim 3.36 çıktı şüpheli dediler bugün 4 gün oldu kan vereli testlerde çıkıyor 3. Testim bu 2-3 haftalık varsa tahminim yeni geçiyor kana ve idrara galibaTarlusal söktürücü değil mi? O zaman hamilesin ne güzel
24 saat de doktor bana 2katina çıkması lazım demişti ki sağlıklı bir gebelik olsunKızlar 5.24 çıktı ya artmış ama 10 üzeri bi değer bekliyordum ben
Canım olmasa yukselmezdi 2gun sonra yine Kan ver benceKızlar 5.24 çıktı ya artmış ama 10 üzeri bi değer bekliyordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?