- 13 Nisan 2017
- 324
- 408
- 53
- 33
Ayyy çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ... darısı bana ve tüm isteyen anne adaylarımıza olsun ...Kizlar merhaba ben de pkoluyum çok şükür inofolic ovulasyon testi ve hayıt suyunu bir arada kullanarak hamile kaldım tabi rabbim ol dedi önce bunlar da vesile oldu tavsiye ederimrabbim herkese nasip etsin ben de daha kalp atışını duymadım bana da siz dua edin inşallah duyarim
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla gelişmesini ve sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallahKizlar merhaba ben de pkoluyum çok şükür inofolic ovulasyon testi ve hayıt suyunu bir arada kullanarak hamile kaldım tabi rabbim ol dedi önce bunlar da vesile oldu tavsiye ederimrabbim herkese nasip etsin ben de daha kalp atışını duymadım bana da siz dua edin inşallah duyarim
Aminnnn inşallahAyyy çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ... darısı bana ve tüm isteyen anne adaylarımıza olsun ...
Sizler herhangi bir tedavi uyguluyor musunuz? Neler yapıyorsunuz? Ben yarın genel kan testi verecem bu arada beta hcg de baktiririm ama umutsuzum.Merhaba arkadaşlar son adet tarihlerininizi yada tahmini adet tarihlerini yazın liste yapalım
Bu ay negatif sonuç gören ve
Çift çizgi görenler kimler
Maşallah sayımız çoğalmaşiz bugünden kişileri ve olayları kaçırıyor
kim neydi napmisti vs
Çok güzel bi konu olmuş ... bende katılayım aranıza pko olduğu için net bi tarih yok ama döngü 30 gün sayarsamMerhaba arkadaşlar son adet tarihlerininizi yada tahmini adet tarihlerini yazın liste yapalım
Bu ay negatif sonuç gören ve
Çift çizgi görenler kimler
Maşallah sayımız çoğalmaşiz bugünden kişileri ve olayları kaçırıyor
kim neydi napmisti vs
İlaç kullaninca ve adet olmazsa bunun iki sebebi oluyor ya gebelik oluşmuştur yada malesef ki kist ama yumurtam çatlamış demişsin oyüzden gebelik olasılığı daha yakın geliyor çünkü ben ilaç kullandığım zaman günü günü ne adet olurum çok nadir 1gun yada 2gun gecikmistir hakkından hayırlısı olsun inşallah bebisin seninledirDr 20 sine kadar adet olmazsan test yaptir dedi ama 1inde çatlama olduysa 15 inde olmam gerekirdi diye düşünüyorum. Regl olsam da yeni aya baksam diye umuyorum. Dr. 6 ay bu ilacı kullan sadece dedi. Yani her reglin 3. Günü başlayıp 5 gün kullanacağım. Sonra serbest bıraktı. 6 ay gebelik olmazsa gel dedi.
Sen ne ilacı kullandın canım? Şuan bir tedavi sürecinde misin?İlaç kullaninca ve adet olmazsa bunun iki sebebi oluyor ya gebelik oluşmuştur yada malesef ki kist ama yumurtam çatlamış demişsin oyüzden gebelik olasılığı daha yakın geliyor çünkü ben ilaç kullandığım zaman günü günü ne adet olurum çok nadir 1gun yada 2gun gecikmistir hakkından hayırlısı olsun inşallah bebisin seninledir
Evet gynosal ve bebe aspirin kullanıyorum hem hamile kalmadı kolaylaştıracak hormonları dengeledigi için adetleri duzenliyecek gebelik olusmazsaSen ne ilacı kullandım canım? Şuan bir tedavi sürecinde misin?
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biran önce bebişlerimize kavuşuruz. Ben 2,5 yıldır istiyorum. Geçen yıl bu zamanlar aşılama ile hamile olduğumu ogrenmistim ama beta hcg değerim düzgün artmiyordu ve 8 haftalikken düştü. sonra başka Dr. Rahim t şeklinde dedi ve histereskopi oldum. Şimdi bu Dr. Femara verdi işte. Bakalim kısmet artık...Evet gynosal ve bebe aspirin kullanıyorum hem hamile kalmadı kolaylaştıracak hormonları dengeledigi için adetleri duzenliyecek gebelik olusmazsa
Kızlarrr bana akıl verinnnnn geçen ay pko için soğan suyu kürünü yaptım ... bu ay 2. Kürü yapıcam ama regliye son 10 gün kala yapılıyor bana biraz tehlikeli geliyor aranızda uygulayan YADA uygulayanı duyan var mı ? Siz yerimde olsanız yapar mıydınız 2.ayın kürünü ?
Benim bu 2. Ayım canım. Bat bugün ama hala gelmediKızlarrr bana akıl verinnnnn geçen ay pko için soğan suyu kürünü yaptım ... bu ay 2. Kürü yapıcam ama regliye son 10 gün kala yapılıyor bana biraz tehlikeli geliyor aranızda uygulayan YADA uygulayanı duyan var mı ? Siz yerimde olsanız yapar mıydınız 2.ayın kürünü ?
Regline 10 gün kala başlayıp kaç gün yaptın ? İnşallah bebek vardırBenim bu 2. Ayım canım. Bat bugün ama hala gelmedi
Adet bitiminden 4-5 gün sonra başladım. Adetim bittikten 9 gün sonra da yumurtladım. Ara ara kasıklarimda sızı oluyor. Göğüslerim büyüdü. Ama adet belirtisi de olabilir. Bir de akıntım hiç olmaz benim ama şimdi az az oluyor. Belim ağrıyor bir de azıcık iş yaptım ondan belkiRegline 10 gün kala başlayıp kaç gün yaptın ? İnşallah bebek vardırbelirtin var mı ?
Insallah canımAmin inşallah üzülmek yok daha çok dua edicez en kısa zamanda gelecek minnoş
Soğan suyundan sonra gebelik belirtilerini full yaşadım ben göğüslerimin ucu bile karardı psikolojikmiş umarım senin bebektendir ve çok ciddi akıntım olmuştu. Saraçoğlu 2.ay regliye 10 gün kala yapın diyor ben aslında onu sormuştumAdet bitiminden 4-5 gün sonra başladım. Adetim bittikten 9 gün sonra da yumurtladım. Ara ara kasıklarimda sızı oluyor. Göğüslerim büyüdü. Ama adet belirtisi de olabilir. Bir de akıntım hiç olmaz benim ama şimdi az az oluyor. Belim ağrıyor bir de azıcık iş yaptım ondan belki
Vallaha ben 15 yapiyorum da. Bebiş icin erken yaptim kendimce. Yumurtam hemen gelişsin diye. Çok şükür ayın 3ü 4ü gibi çatladı sanırım kahverengi akıntım oldu çünkü. Inşallah tutmuştur. Hala adet olmadım. 2 gün geçsin adetim o zaman test yapim diyorumSoğan suyundan sonra gebelik belirtilerini full yaşadım ben göğüslerimin ucu bile karardı psikolojikmiş umarım senin bebektendir ve çok ciddi akıntım olmuştu. Saraçoğlu 2.ay regliye 10 gün kala yapın diyor ben aslında onu sormuştum
Ben olsam hemen test yaparımVallaha ben 15 yapiyorum da. Bebiş icin erken yaptim kendimce. Yumurtam hemen gelişsin diye. Çok şükür ayın 3ü 4ü gibi çatladı sanırım kahverengi akıntım oldu çünkü. Inşallah tutmuştur. Hala adet olmadım. 2 gün geçsin adetim o zaman test yapim diyorum
Dün yaptım çıkmadı. Başka sayfada da konuşuyoruz kızlarla. 2 kişi öğrendi çok şükür hamile olduğunu. Yaklaşık 1 hafta geçince belli oldu ama. O yüzden bekliyorum ben de :)Ben olsam hemen test yaparıminşallah yüzün Güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?