- 1 Nisan 2022
- 12.781
- 15.581
- 228
- Konu Sahibi yirmibesekim
-
19 Ocakta aşılama oldumMerhaba kızlar aşılama dönemine geçmiş bulunmaktayım
Ocak ayında aşılama yaptıracak olan varmı bilgi paylaşımı yapalım beraber
Merhaba canım ben aşılama olalı 9 gün oldu hiç öyle bir lekenleme kahverengi akıntı olmadıKızlar aşılamadan sonra lekelenme oldumu sizde?bazen kahverengi bazen kan..korktum ben
Pzrtesi 13 cu günüm oluyor bakalım hayirlisi olsun inşallah vardirBende de oluyordu o sıkıntı rahim olan kısım acıyordu genelde kan testinde hemen belli oluyor 14. Gün çıkar kesin var ise inşallah vardır canım çok sevindim bu mutlu haberi senden de bekliyoruz inşallah canım
Ben kendimi kaç defa çektim sanıyorum ondan oldu..youtubde baktım oluyormuş doktorlar diyor..iyi düşünüyorumki iyi olsunMerhaba canım ben aşılama olalı 9 gün oldu hiç öyle bir lekenleme kahverengi akıntı olmadı
Yok bende de olmadı şeffaf oldu sadeceKızlar aşılamadan sonra lekelenme oldumu sizde?bazen kahverengi bazen kan..korktum ben
Gelerken hiç bir şey yoktu..ama silince oluyorYok bende de olmadı şeffaf oldu sadece
Evet canım benimki de bu.Bunu verdi bana canım aradım sabahten beri ne sekreter ne kendisi mesaja dönüyor ..
Anladım canım herşeyin hayırlısı inşallah normal yol ile olmuşsa inşallah tekrar hamile kalacaksın için ferah olsun rabbiminizni ileOldum artık aşılama canım..2 sene içinde neler etmedimki..1 defa doğal yolla hamile kaldım ama çocuğun kalbi durdu..sonra 4 ay denedik olmadı..yaşta 20 üstünde olmadığı için aşılama yaptırdım
Doktor kataterle rahim içine giriyor ya ondan olmasın burda ben bikac kez okudum senin gibi olan kahverengi kırmızı gelen yanlış hatirlamiyorsam bence bikac gün daha dur hala geliyorsa doktoruna bir danış derimGelerken hiç bir şey yoktu..ama silince oluyor
Bu gün kırmızı yok bir tek kahvererengi oluyor..o da sanki azalmış..yine takip edicem..ama bence kataterden öyle oldu başka bir şey aklıma gelmiyorDoktor kataterle rahim içine giriyor ya ondan olmasın burda ben bikac kez okudum senin gibi olan kahverengi kırmızı gelen yanlış hatirlamiyorsam bence bikac gün daha dur hala geliyorsa doktoruna bir danış derim
1.5 senede kendim kaldım bende sıkıntı zor hamile kalıyorum takviyeler sayesinde oldu.İn şa Allah çok umutum var canımAnladım canım herşeyin hayırlısı inşallah normal yol ile olmuşsa inşallah tekrar hamile kalacaksın için ferah olsun rabbiminizni ile
Sonunda doktor dün akşam üstü cevap verdi iki türlü kullanabilirsin dedi canım bende daha önce yan etki yapmıştı ağızdan alınınca o yüzden vajinal şekilde kullanmayı tercih ettimEvet canım benimki de bu.
İlişki yaşamayanlar bile var ama hamilelik oluşmuş..bu gün değelendirinArkadaşlar Perşembe aşılama oldu akşam cumartesi yani dün ilişki istedi doktorum ama eşim yorgundu ilişki olmadı sizce bugün olsa geç mi kalmış olurum yani gebelik olmaz mı ?
Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin 12 günden önce test yapma bence canım sabret ben de öyle yapacağım yoksa çok üzülüyorum19 Ocakta aşılama oldum
Heyecanlı mısın canım yoksa test yaptın mııPzrtesi 13 cu günüm oluyor bakalım hayirlisi olsun inşallah vardir
İnşallah hayırla sonuçlanır canımHaftaya cuma günü randevum var önce gonal f çatlatma iğnesi ve aşılama olucm
Sağol canım inşAllahİlişki yaşamayanlar bile var ama hamilelik oluşmuş..bu gün değelendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?