- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Aminnnn hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşaallahElbetteki öyle. Hayırlısı olsun. İnşallah
Konudan bağımsız bşy sormak istiyorum. Yeni üyeyim burayı pek bilmiyorum. Bu isim yazılan yerin yanındaki kısım mesela siz H&B yapmışsınız oraya nasıl yazı yazabilirimAminnnn hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşaallah
Canım yukarıda mesajların yanında senin resminin olduğu yer var ya oraya bas hesap detaylarına gir aşağıda özel başlık yeri var oraya istediğini yazabilirsinKonudan bağımsız bşy sormak istiyorum. Yeni üyeyim burayı pek bilmiyorum. Bu isim yazılan yerin yanındaki kısım mesela siz H&B yapmışsınız oraya nasıl yazı yazabilirim
Çok teşekkür ederimCanım yukarıda mesajların yanında senin resminin olduğu yer var ya oraya bas hesap detaylarına gir aşağıda özel başlık yeri var oraya istediğini yazabilirsin
Bugün adet Olcak mış gibi sızı oldu sanki adetim yaklaşıyor gibiİnşallah canım isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesininşallah sende hayırlı haberllerle gelirsin
Moralini bozma sakın stres çok etkiliyor olumlu düşün hayırlısını isteBugün adet Olcak mış gibi sızı oldu sanki adetim yaklaşıyor gibi
Onu bilmiyorum canım. Ama inşallah yoktur hayırlı sonuçlar çıkar inşallahArkadaslar bende sali gunu rahim filmi cekilicem amh sonucumu bekliyorum eger bir sikinti varsa doktor asilamaya gececek. Amh dusukse asilama sansi dusuk mu oluyor ?
İnsallahOnu bilmiyorum canım. Ama inşallah yoktur hayırlı sonuçlar çıkar inşallah
Bende aralıkta çekildim bu ay olmadı şimdi aşılamaya geçeceğiz nasipseİnsallahrahim filminden sonra da hamile kalan cok oluyormus insallah asilamaya bild gerek kalmZ
Herhangi bir sikinti cikti mi rahim filminde yapisiklik vs ?Bende aralıkta çekildim bu ay olmadı şimdi aşılamaya geçeceğiz nasipse
Yok çok şükür çıkmadı canım biraz darlık varmış kenarlardan ama sorun teşkil etmez dedi bilmiyorum bakalımHerhangi bir sikinti cikti mi rahim filminde yapisiklik vs ?
Bende kurtaj olmustum sonrasinda adetim bi degisti 2 gungelip sonra azalmaya basladiYok çok şükür çıkmadı canım biraz darlık varmış kenarlardan ama sorun teşkil etmez dedi bilmiyorum bakalım
İlacın öyle yan etkileri oldugunu duymuştum canım belirtiler için çok erken şu an en az 2 hafta geçmesi gerekiyor inşallah tutar senin de çatladı mı acaba evde ovülasyon testi yapsaydın sendeBende oldum 8 gün oldu klomen ve fostimon kullandım beş tane yumurtam gelişmişti her biri 20 22 cm olmuştu doktorum çatlatma iğnesi vurmadı hepsi birden çatlarsa çoklu gebelik olabilir kendiliğinden bir iki tane çatlamasını bekleyeceğiz dedi aşılamayı oldum 4. Gün çok şiddetli baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadım kasıklarımda batmalar oluyor ilacın etkilerinden olabilir mi acaba ilk aşılamam 1 buçuk yıllık evliyim 1 yıldır tedavi görüyordum pkosluyum…
Test yapmadım sadece beklememi söyledi doktorum son kontrolden sonra aşılamayı yaptı işte bugün 8 gün oldu aşılamadan sonra eşimle birlikte olmamı söyledi günler verdi hangi gün ilişki olması gerektiğini hemşire aşılama tutmasa bile doğal tutar belki yumurtalarım çok güzel gelişim göstermişti doktorum baya şaşırmıştıİlacın öyle yan etkileri oldugunu duymuştum canım belirtiler için çok erken şu an en az 2 hafta geçmesi gerekiyor inşallah tutar senin de çatladı mı acaba evde ovülasyon testi yapsaydın sende
Ayyyy maşallah canım çok sevindim senin adına İnşallah aşılama olmasa bile normal şekilde olmuştur inşallah hayırlı haberlerle gelTest yapmadım sadece beklememi söyledi doktorum son kontrolden sonra aşılamayı yaptı işte bugün 8 gün oldu aşılamadan sonra eşimle birlikte olmamı söyledi günler verdi hangi gün ilişki olması gerektiğini hemşire aşılama tutmasa bile doğal tutar belki yumurtalarım çok güzel gelişim göstermişti doktorum baya şaşırmıştı
Test yapmadım sadece beklememi söyledi doktorum son kontrolden sonra aşılamayı yaptı işte bugün 8 gün oldu aşılamadan sonra eşimle birlikte olmamı söyledi günler verdi hangi gün ilişki olması gerektiğini hemşire aşılama tutmasa bile doğal tutar belki yumurtalarım çok güzel gelişim göstermişti doktorum baya şaşırmıİlacın öyle yan etkileri oldugunu duymuştum canım belirtiler için çok erken şu an en az 2 hafta geçmesi gerekiyor inşallah tutar senin de çatladı mı acaba evde ovülasyon testi yapsaydın sende
inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin gerçekten çok zor süreçler burayı sürekli okuyorum birazda olsa bana umut oluyor o yüzden artık bende danışmak istedim hep buraya birgün hamile olduğumu bende birilerine umut olurum diye yazmak istiyorum rabbim tüm isteyen herkese nasip etsinAyyyy maşallah canım çok sevindim senin adına İnşallah aşılama olmasa bile normal şekilde olmuştur inşallah hayırlı haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?