- 1 Nisan 2022
- 12.778
- 15.580
- 228
- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Benim arkadaşımdada tutmuş ama nebilim ya kısmet..sayısı çok azBenim yakın bi tanıdığım tutmuş ilkinde Rabbim ol der olur zamanı var demekki canım hepimiz içinde. Normal şekilde denedim olmadı oda ama bu ay bişeyler yapıcam evde kür falan bide öyle denicemAllah'tan ümit kesilmez
Benim arkadaşımdada tutmuş ama nebilim ya kısmet..sayısı çok az
Bende 30 ocak pazartesş ginü aşılama oldum eşimde ve bende hic sorun yok ama kasık ağrım cok var ağdet olcakmışım gibi ara ara vuruyo sizinde oldumu birde 10 yada11 gün test yapsam sonuc alırmıyım sürekli yayıyorum hic kalkmıyorum sizler neler yptınızKizlar asilamam 23ocakta oldu aşılama gününü sayarsak 12 1gun sonrasında sakınca 11.gunum bugün kan verdim 0.91cikti sizce artma olasiligi varmidir yoksa umutlenmiyeyimmi
2 nin üstünde olması gerekiyo ilk sonuc diye biliyorum bekle bakalım inşallah rabim nasip ederKizlar asilamam 23ocakta oldu aşılama gününü sayarsak 12 1gun sonrasında sakınca 11.gunum bugün kan verdim 0.91cikti sizce artma olasiligi varmidir yoksa umutlenmiyeyimmi
3 gün yatdım bu kadar neden yatıyorsun..11 gün çok erken .bende 11 gün silik yalancı çizgi çıkartmışdı..ağrılar bendede oluyorduBende 30 ocak pazartesş ginü aşılama oldum eşimde ve bende hic sorun yok ama kasık ağrım cok var ağdet olcakmışım gibi ara ara vuruyo sizinde oldumu birde 10 yada11 gün test yapsam sonuc alırmıyım sürekli yayıyorum hic kalkmıyorum sizler neler yptınız
Sen test yaptınmı bu gün canım?kesin göstermeli sendeBilmiyorum hayırlısı olsun..
Yükselme şansı olabilir canım 14 güne kadar beklemen daha iyi olur inşallah hayırlı sonuçlar alırsınKizlar asilamam 23ocakta oldu aşılama gününü sayarsak 12 1gun sonrasında sakınca 11.gunum bugün kan verdim 0.91cikti sizce artma olasiligi varmidir yoksa umutlenmiyeyimmi
Yaptım canım negatif çıktı ama pazara kadar bekleyeceğim hayırlısı artık sen adet oldun muSen test yaptınmı bu gün canım?kesin göstermeli sende
Oldum ben tabi yazdım yaYaptım canım negatif çıktı ama pazara kadar bekleyeceğim hayırlısı artık sen adet oldun mu
Unutmusum canım kusura bakma hayırlısı olsun inşallahOldum ben tabi yazdım ya
Yok kuzum oluyor bendede.AminUnutmusum canım kusura bakma hayırlısı olsun inşallah
Bu ay ne yapmaya karar verdin nasıl devam edeceksin kendin mi deneyeceksinYok kuzum oluyor bendede.Amin
Bu ay kendim sonrasına kesin karar vermedik..Bu ay ne yapmaya karar verdin nasıl devam edeceksin kendin mi deneyeceksin
Bende öyle düşünüyorum ama hiç denemeyedebilirim kararsızım doktor 2 ay kendin dene dedi ama yoruldumBu ay kendim sonrasına kesin karar vermedik..
Canım benim çok kasık ağrım var göğüs ucu ağrım da 2 gündür var ya adet olucam yada başka şey ama olsa bugun çıkardı herhalde neyse ..Bu ay kendim sonrasına kesin karar vermedik..
Sen kaç yaşındasın ne kadardı deniyorsun?Bende öyle düşünüyorum ama hiç denemeyedebilirim kararsızım doktor 2 ay kendin dene dedi ama yoruldum
Bendede aynıydı malesef yaCanım benim çok kasık ağrım var göğüs ucu ağrım da 2 gündür var ya adet olucam yada başka şey ama olsa bugun çıkardı herhalde neyse ..
28 canım 2.5 yıldır istiyoruzSen kaç yaşındasın ne kadardı deniyorsun?
Adeti bekleyeyim madem artık hayırlısı olsunBendede aynıydı malesef ya
Gençsin daha canım.ben 35 olucam 2 senedi deniyorum..28 canım 2.5 yıldır istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?