- Konu Sahibi yirmibesekim
Tabi buna şükür canım ama pkos falan varya o dert işte bir de zayıflamaya çalışıyorum oda yıpratıyor beni ama zamanı var işte ne kilo ile hamile kalanlar varGençsin daha canım.ben 35 olucam 2 senedi deniyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi buna şükür canım ama pkos falan varya o dert işte bir de zayıflamaya çalışıyorum oda yıpratıyor beni ama zamanı var işte ne kilo ile hamile kalanlar varGençsin daha canım.ben 35 olucam 2 senedi deniyorum..
Pcosla çok hamile kalan var .spor yap kilo alma..valla Allah verince veriyor canımTabi buna şükür canım ama pkos falan varya o dert işte bir de zayıflamaya çalışıyorum oda yıpratıyor beni ama zamanı var işte ne kilo ile hamile kalanlar var
Aynen öyle canım bende evlendikten sonra kilo aldım baya onları vermeye çalışıyorum önce sağlık..Pcosla çok hamile kalan var .spor yap kilo alma..valla Allah verince veriyor canım
Hayırlısı neyse o olsun canımKızlar bugun iğnenin 13.günü test yaptım sabah ama çıkmadı bidaha pazartesi kan vereceğim artık adet olmazsam
Bugün aşılamamın 6 günü 15 gün yatmayı planlıuprdum ama artık cok sıkıldım yarında yatarım 1 haftaya tamamlarom öyle kalkarım siye düşünüyorum idrara gec geliyor zaten doktorum demişti bana kan verip daha net sonuc alabilirsinKızlar bugun iğnenin 13.günü test yaptım sabah ama çıkmadı bidaha pazartesi kan vereceğim artık adet olmazsam
Canım senin yerinde olsam şimdiden takip ederim ne zaman silikleşmeye başladığını diğer türlü duramıyorsun zaten bekleyemiyorsun 10 gün test yapmak istiyorsun oda anlaşılmıyo iğnenin etkisi geçti mi geçmedi mi falan hepsi ayrı bir stres...Bugün aşılamamın 6 günü 15 gün yatmayı planlıuprdum ama artık cok sıkıldım yarında yatarım 1 haftaya tamamlarom öyle kalkarım siye düşünüyorum idrara gec geliyor zaten doktorum demişti bana kan verip daha net sonuc alabilirsin
Ben kan verdim malesef negatif inşallah seninki tutar canımBugün aşılamamın 6 günü 15 gün yatmayı planlıuprdum ama artık cok sıkıldım yarında yatarım 1 haftaya tamamlarom öyle kalkarım siye düşünüyorum idrara gec geliyor zaten doktorum demişti bana kan verip daha net sonuc alabilirsin
Canım aşılamanın şansı çok az ben bu fikirden hiç dönmem..tutanlarda sadece şans..nasip kısmet.Hayırlısı diyecez..sen kaçıncı gündesin şimdi?ben 13 günde adet oldum hiç beklemedim bileKızlar bu topik uğurlu gelmedi bize benim kanda negatif
Hiç pozitif olan yokmu aramızda mutlu etsin bizi bir nebze de olsa şu günlerde ..
Bende biliyorum canım da bir umuttu işteCanım aşılamanın şansı çok az ben bu fikirden hiç dönmem..tutanlarda sadece şans..nasip kısmet.Hayırlısı diyecez..sen kaçıncı gündesin şimdi?ben 13 günde adet oldum hiç beklemedim bile
Aynen umut hep var..belkide doğal yolla kalırızİn şa Allah olursun merak etmeBende biliyorum canım da bir umuttu işte
Canım iğnenin 16 aşılamanın 14 olmam gerekiyor ama duphaston içtim ondan gecikti belki de yarın olurum inşallah
Aynen ama bu sıra düşünmüyorum canım ya oluruna bıraktım hayırlı zamanda olsun inşallahAynen umut hep var..belkide doğal yolla kalırızİn şa Allah olursun merak etme
Aşılamayı biliyorsun ben zaten düşünmüyorum..dua edicez başka çaremiz yokAynen ama bu sıra düşünmüyorum canım ya oluruna bıraktım hayırlı zamanda olsun inşallah
Aynen öyle canım Rabbim hakkımızda hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsin..Aşılamayı biliyorsun ben zaten düşünmüyorum..dua edicez başka çaremiz yok
Yaaaa olsun üzülme inşallah cıkar bugün test yaptım baya belirgindi silik cıkmadı bugün 10 günüBen kan verdim malesef negatif inşallah seninki tutar canım
Canım sabah tekrarla mutlaka koyulaşırsa vardır zaten inşallah hayırlı haberlerle gelirsinYaaaa olsun üzülme inşallah cıkar bugün test yaptım baya belirgindi silik cıkmadı bugün 10 günü
Baştan silikti 5 dakika gecmeden baya koyulaştıCanım sabah tekrarla mutlaka koyulaşırsa vardır zaten inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Kızzzzz bu bildiğin pozitif yaaaaaaBaştan silikti 5 dakika gecmeden baya koyulaştıEki Görüntüle 3204338
Yaaa gercekten mi bakalım gidicem bu akşam özel hastanede kan testi vericem cok merak ediyorum bende dua edin lütfenKızzzzz bu bildiğin pozitif yaaaaaa
Maşallah sübhanallah yarın mutlaka bidaha yapp sonra kan ver bence hemen yaaaa çok sevindim canımm