- 8 Şubat 2021
- 59
- 36
- 18
İnşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsınız :)Merhaba bayanlar bugün 5. Gün embriyosu taze transferim oldu. Hepimizin duaları kabul olsun insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsınız :)Merhaba bayanlar bugün 5. Gün embriyosu taze transferim oldu. Hepimizin duaları kabul olsun insallah
Amin hepimizin ❤Hayırlı olsun güzel sonuçlanır inşallah![]()
Amin inşallahİnşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsınız :)
İnsan ikinciyi denemek bile istemiyor zor bir süreç gerçekten böyle zor bir süreçten geçenlerin Allah yardımcısı olsunAmin inşallah
2.deneme olunca soğuk kanlı olmayı öğrendim :)
Kaçta çıkacak sonucunEvet ilk denememdi 8.30 gibi gidip kan vereceğim
Çıktı sonucum 0,1 olarak o kadar hormon aldım bari 2 filan olsaydıKaçta çıkacak sonucun
Hayırlısı olsun hiç sıkma canınıÇıktı sonucum 0,1 olarak o kadar hormon aldım bari 2 filan olsaydı![]()
Hakkımızda hayırlısı artık inşallah birgün bizde pozitifi yakalarız rabbimin izniyleHayırlısı olsun hiç sıkma canınıbir daha deneyeceğiz inşallah olacak o zaman, daha sağlam hazırlanacağız inşallah
![]()
Çok doğru ilaçlar iğneler psikolojik sıkıntılar çok zorİnsan ikinciyi denemek bile istemiyor zor bir süreç gerçekten böyle zor bir süreçten geçenlerin Allah yardımcısı olsun
Öyle valla Rabbim isteyen herkese pozitifi göstersinÇok doğru ilaçlar iğneler psikolojik sıkıntılar çok zor
Ben yaptırdım ama henüz sonucum belli değil 5.gundeyim bekliyorumRahime çizik atılma olayı yapıldı bunu merak ediyorum çizik atılıp tutunan oldu mu diye
Hadi inşallah pozitifi görürsünüzBen yaptırdım ama henüz sonucum belli değil 5.gundeyim bekliyorum
İnşallah çok teşekkür ederimHadi inşallah pozitifi görürsünüz![]()
Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim rahime çizik atılmıştı çünküİnşallah çok teşekkür ederim
Ya hadi bakalım hayırlısı hakkınızda yarın test günü sanirsam :)merhaba iyi akşamlar :)
9.gundeyim hala test yapmadım çok merak ediyorum
İnşallah Haberlerinizi bekliyorum3.gun embriyosu olduğu için 12.gun salı günü istediler inşallah olumlu olur