• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı transfer yaptıranlar

Yapmamak çok daha mantıklıymış. Birde bir şey merak ediyorum karnımın alt kısmı yani kasık tarafım şiş duruyor sizde de öyle mi acaba regli olacakken bile böyle şiş olmuyordu

Hiç bir zaman ben dikkat etmedim o yüzden yanlış bilgi vermeyeyim acaba dikkat edenler var mı ki bize bilgi verseler

Bu kasık tarafında olan şişlikte erken gebelik belirtileri arasinda geçiyor internetten biraz araştırdım da o yüzden merak ettim

Kızlar malesef sonucum negatif :((( bir sonraki denemede inşallah pozitif olur 🙏 umarım sizlerin iyi haberlerinizi alırızzz burdann 🙏. Dualarıö sizinle
Herseyde vardır bir hayır eminim hayır olanını istediniz hem kendiniz hem evladınız icin sağlıklı olanını inşallah bir sonrakinde denemenizde ya da kendiliğinden oluverir inşallah 🙏🏻 hakkımızda hayırlısı olsun .
Mesela bende regl ağrıları var bir gün hissediyorum bir gün hissetmiyorum bende korkuyorum Allah yardımcımız olsun arkadaşım

Herseyde vardır bir hayır eminim hayır olanını istediniz hem kendiniz hem evladınız icin sağlıklı olanını inşallah bir sonrakinde denemenizde ya da kendiliğinden oluverir inşallah 🙏🏻 hakkımızda hayırlısı olsun .
Mesela bende regl ağrıları var bir gün hissediyorum bir gün hissetmiyorum bende korkuyorum Allah yardımcımız olsun arkadaşım
Amin inşallah 🙏 evet hep hayırlısını istiyoruz Allah'tan en doğru zamanda en güzel haberleri alırız inşallah öyle düşünme inşallah seninledir bebişin doktorum adet belirtileri şeklinde hissedebilirsin demişti bana

Hakkımızda hayırlısı hiç canını sıkma negatifle karşılaşan o kadar kişi var ki benimkide büyük ihtimalle negatif Rabbim inşallah hepimizin yüzünü hayırlı zamanda güldürü

Hakkımızda hayırlısı hiç canını sıkma negatifle karşılaşan o kadar kişi var ki benimkide büyük ihtimalle negatif Rabbim inşallah hepimizin yüzünü hayırlı zamanda güldürür.
Bakalım yarın doktorumla görüşüp tekrar ne zaman deneriz konuşuruz . Umarım pozitifi görürsün takipte olacağım sizleri. Kim pozitifi görse onla o kadar mutlu oluyorum ki gerçekten çok zor bir süreç

Amin inşallah 🙏 evet hep hayırlısını istiyoruz Allah'tan en doğru zamanda en güzel haberleri alırız inşallah öyle düşünme inşallah seninledir bebişin doktorum adet belirtileri şeklinde hissedebilirsin demişti bana
Tez zamanda tüm isteyen anne baba olmayı hakeden arkadaşlarıma versin rabbim zor uzun meşaketli süreçler yolumuz güzelliklere çıksın sonu güzel olsun inşallah 🙏🏻

Back
X