- 8 Şubat 2021
- 59
- 36
- 18
Doktorunuz farklı uygulamalar yapmadı mı çünkü 3. Denemenizi sanirsamBende test verdim. 0.50![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz farklı uygulamalar yapmadı mı çünkü 3. Denemenizi sanirsamBende test verdim. 0.50![]()
Canım şimdi senin sonucun için girmiştimBende test verdim. 0.50![]()
Aminnn aminnn rabbim hayırlı zamanda nasip etsin isteyen herkeseCanım şimdi senin sonucun için girmiştim( hayırlısı olsun üzülme sakın olur mu moralimizi yüksek tutmalıyız Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin bizlere de
![]()
Benim negatif canım malesefTest sonucunuz nedir acaba. Benim de hiç belirtim yok
Doktorunla görüştün mü neden tutunma olmadığıyla ilgili araştırma yapacak mı? Ben henüz doktora gitmedim ama bunu soracağım mutlaka sen de sorAminnn aminnn rabbim hayırlı zamanda nasip etsin isteyen herkese![]()
Transferden önce herhangi bir işlem yapılmışmiydi sizeDoktorunla görüştün mü neden tutunma olmadığıyla ilgili araştırma yapacak mı? Ben henüz doktora gitmedim ama bunu soracağım mutlaka sen de sor
Hayır yapılmadı herhangi bir işlem farklı olarak yapılan birşey varsa bilmiyorum size yapıldı mı?Transferden önce herhangi bir işlem yapılmışmiydi size
Hayır yapılmadı herhangi bir işlem farklı olarak yapılan birşey varsa bilmiyorum size yapıldı mı?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.En kısa zaman da Rabbim nasip etsin evlat sahibi olmayıBenim negatif canım malesef
Evet onu bende duymuştum başarı şansını arttırıyormuş sanırımRahime çizik atılma olayı yapıldı bunu merak ediyorum çizik atılıp tutunan oldu mu diye
Sanırsam negatif sonuç alacağım test yaptım ve bariz tek çizgiydi 10. Günüm bugün akşama kan vereceğim yinede sabahtan beridir de kasık ağrım var regli geliyor galiba
İnşallah bakalım hakkımızda hayırlısı çok zor insanı manevi anlamda da yoruyor maddi anlamda da yoruyor boş yere 40bin verdik( Ahh hep bir umutla yola çıkıyoruz inşallah idrar testin yanlıştır bekleyelim bakalım kan testi sonucunu
![]()
Evet öyle malesef sizin ilk denemeniz miydi?? Kan verdiniz mi bu aradaİnşallah bakalım hakkımızda hayırlısı çok zor insanı manevi anlamda da yoruyor maddi anlamda da yoruyor boş yere 40bin verdik
Hayırlı olsun güzel sonuçlanır inşallahMerhaba bayanlar bugün 5. Gün embriyosu taze transferim oldu. Hepimizin duaları kabul olsun insallah
Evet ilk denememdi 8.30 gibi gidip kan vereceğimEvet öyle malesef sizin ilk denemeniz miydi?? Kan verdiniz mi bu arada