Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl geçti canmKızlar transfere gidiyorum bana dua edermisiniz lütfen
Hiç korkma hiç bişey olmaz bn transfer bitti dedi yattığım yerden diğer sedyeye kendim geçtimmYa kızlar beni odaya sedyeyle alırken sedye yatağa çarpttı biraz sert bişey olur mu ondan
Biraz fazla çarpınca sarstı ay birazda pimpirikliyim işte bugün okdr su içtimkş artık bugün su içmemHiç korkma hiç bişey olmaz bn transfer bitti dedi yattığım yerden diğer sedyeye kendim geçtimmbildiğin oturarak geçtikk direk geçemedimm hiç korkma canm bol su iç çiğ kabak çekirdeği ye
Evet canm çok şükür pozitif kese için bekliyorummBiraz fazla çarpınca sarstı ay birazda pimpirikliyim işte bugün okdr su içtimkş artık bugün su içmemsenin sonuç hamilemisn
Ay maşallah canım benim su gibi geçsin evladını sağlıkla al kucağına inşallah amin dua et ne olurEvet canm çok şükür pozitif kese için bekliyorummrabbim sanada nasip etsinn
![]()
Canım neler yaptın bu süreçte banada söyler misin bebişin genetikli mi ben yaptıramadm 2 transfer yapıldı 3ba ve 5bcAy maşallah canım benim su gibi geçsin evladını sağlıkla al kucağına inşallah amin dua et ne olur
Canım belirtilerin var mıydıEvet canm çok şükür pozitif kese için bekliyorummrabbim sanada nasip etsinn
![]()
Canm valla hiç bi belirtim olmadı benim sadece testten birgün önce sol ksağımda çok ağrım oldu batma gibi böyle titreme gibi başka bişey olmadıı birde testim pozitif olduktan sonra iki gün lekelenmem oldu kahve rengii şimdide adet olucakmışım gibi ağrım var ara ara giriyorCanım belirtilerin var mıydı
Anladım canım embriyona genetik yapılmışmıydıCanm valla hiç bi belirtim olmadı benim sadece testten birgün önce sol ksağımda çok ağrım oldu batma gibi böyle titreme gibi başka bişey olmadıı birde testim pozitif olduktan sonra iki gün lekelenmem oldu kahve rengii şimdide adet olucakmışım gibi ağrım var ara ara giriyor
Hayır canm yapılmadıAnladım canım embriyona genetik yapılmışmıydı
Anladım canım embriyona genetik yapılmışmıydıCanm valla hiç bi belirtim olmadı benim sadece testten birgün önce sol ksağımda çok ağrım oldu batma gibi böyle titreme gibi başka bişey olmadıı birde testim pozitif olduktan sonra iki gün lekelenmem oldu kahve rengii şimdide adet olucakmışım gibi ağrım var ara ara giriyor
inş benimkide tutar dua et canım benim ne olur kendimi bu sefer çok yorulmuş hissediyorumHayır canm yapılmadı
Merhaba sizin embriyolarınız tuttu muMerhaba canım aslında tutması kesin gözüyle bakılan en kaliteli embriyolar tutmuyo bazen orta kaliteler düşük kaliteler tutuyor nasip işi bundan sonrasi. Tutar yada tutmaz diyemez kimse. Şans var bence benimde 3bb 3cc embriyo transferim olacak kalite iyi degil ama umudum var cunku tutanlar var hayirlisi olsun hakkinda
Ay gerçekten mi benim de 2bc imiş 5. Gün embriyosu baktım kalitesizmiş üzüldüm inş benim de tutarKaliteri önemli değil, 5aa yada ab tutmayanlar var.benim 2ab tuttu
Malesef negatif oldu benim. Tutan çok kişi var ama o şanslılardan olamadımMerhaba sizin embriyolarınız tuttu mu
Rabbim sizede bana da isteyen herkese de nasip etsin inşaallahMalesef negatif oldu benim. Tutan çok kişi var ama o şanslılardan olamadım