Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz 4. Günüm. Dün de gonapeptyl vuruldum. Vakit geçmiyor sanki. Hic de belirti yok. Sizlerden Güzel haberleri bekliyorum.Kızlar kaçıncı gününüz var mı aranızda test yaptıran
Benimde öyle belirtim yok üstelik 7. Günüm belirtilere odaklanmamak lazım ama elde değil hakkımızda hayırlısıHenüz 4. Günüm. Dün de gonapeptyl vuruldum. Vakit geçmiyor sanki. Hic de belirti yok. Sizlerden Güzel haberleri bekliyorum.
İnşallah bu ilaçlar iyi gelir bizeHepsi aynı sadece benim peogestan günde 3 defa 2 adet
Benimde bugün tüm gün kasık ağrım oldu ama çok hafiftiKasık ağrım çok benim sırtım ağrıyo her şey adet başlangıcı ama bilemedim çarşamba test vericem bakalım![]()
Ahhh ahhh bilemiyorum artık allahım yüzümüzügüldürsün hepimizin inşallahBenimde bugün tüm gün kasık ağrım oldu ama çok hafifti
İnşallah emeklerimiz bosa çıkmaz Rabbim hayırlısını nasip eylesin hepimizeAhhh ahhh bilemiyorum artık allahım yüzümüzügüldürsün hepimizin inşallah![]()
İnşallah canımm tek duamız oŞimdi gördümRabbim hepimizi güldürsün inşallah üzülme benim 3. Denemem 2 de aşılamam var 5
Rabbim elbet nasip eder
![]()
Teşekkür ederiz allah razı olsunİnşallah canımm tek duamız oüzülmemek elde değil ama işte yola daha güçlü devam etmemiz gerekiyor inşallah senin bu sefer olumlu olur dua ediyorum sizlere
![]()
Ben hiç bilmiyorum bunuArkadaşlar merhaba 7 ocakta 2 emrbiyo transfer edildi
18 ocakta beta hcg:24
21 ocakta : 98
25 ocakta :256 çıktı
Sizce bu artış normal mi yardımcı olabilirseniz şok sevinirim
Beta HCG 2 günde bir iki katına çıkması istenir. Hani öyle bir sıkıntı yok gibi duruyor artmış çünkü değerin en güzel doğru bilgiyi doktorun sana verecektir.Arkadaşlar merhaba 7 ocakta 2 emrbiyo transfer edildi
18 ocakta beta hcg:24
21 ocakta : 98
25 ocakta :256 çıktı
Sizce bu artış normal mi yardımcı olabilirseniz şok sevinirim
Test sonucunuz nedir acaba. Benim de hiç belirtim yok12 ocakta transferim yapıldı çift embriyoayın 24 ü test günüm hiç bir belirtim yok neredeyse arada bir belimde hafif ağrı hissediyorum ama çok nadir.. inşallah bizimledir bebişlerimiz
![]()
Hayırlısı olsun Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin hepimizeBende test verdim. 0.50![]()