- 8 Şubat 2021
- 59
- 36
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberlerinizi alırız kendim gibi heyecanlandımKızlaarrrrr benim de yarın test günüm ama bir gün daha dayanamadım test yaptırdım 1 saat sonra çıkacak sonuççok korkuyorum dua edin bana olur muu
![]()
BeklemedeyiiizzzÇok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinkalbim yerinden çıkacak gibiii
![]()
Herseyde vardır bir hayır eminim hayır olanını istediniz hem kendiniz hem evladınız icin sağlıklı olanını inşallah bir sonrakinde denemenizde ya da kendiliğinden oluverir inşallahKızlar malesef sonucum negatif(( bir sonraki denemede inşallah pozitif olur
umarım sizlerin iyi haberlerinizi alırızzz burdann
. Dualarıö sizinle
Amin inşallahHerseyde vardır bir hayır eminim hayır olanını istediniz hem kendiniz hem evladınız icin sağlıklı olanını inşallah bir sonrakinde denemenizde ya da kendiliğinden oluverir inşallahhakkımızda hayırlısı olsun .
Mesela bende regl ağrıları var bir gün hissediyorum bir gün hissetmiyorum bende korkuyorum Allah yardımcımız olsun arkadaşım
Hakkımızda hayırlısı hiç canını sıkma negatifle karşılaşan o kadar kişi var ki benimkide büyük ihtimalle negatif Rabbim inşallah hepimizin yüzünü hayırlı zamanda güldürü
Bakalım yarın doktorumla görüşüp tekrar ne zaman deneriz konuşuruz . Umarım pozitifi görürsün takipte olacağım sizleri. Kim pozitifi görse onla o kadar mutlu oluyorum ki gerçekten çok zor bir süreçHakkımızda hayırlısı hiç canını sıkma negatifle karşılaşan o kadar kişi var ki benimkide büyük ihtimalle negatif Rabbim inşallah hepimizin yüzünü hayırlı zamanda güldürür.
Tez zamanda tüm isteyen anne baba olmayı hakeden arkadaşlarıma versin rabbim zor uzun meşaketli süreçler yolumuz güzelliklere çıksın sonu güzel olsun inşallahAmin inşallahevet hep hayırlısını istiyoruz Allah'tan en doğru zamanda en güzel haberleri alırız inşallah öyle düşünme inşallah seninledir bebişin doktorum adet belirtileri şeklinde hissedebilirsin demişti bana
İnşallah Rabbim tez zamanda hepimize evlat nasip ederBakalım yarın doktorumla görüşüp tekrar ne zaman deneriz konuşuruz . Umarım pozitifi görürsün takipte olacağım sizleri. Kim pozitifi görse onla o kadar mutlu oluyorum ki gerçekten çok zor bir süreç
Amin canımİnşallah Rabbim tez zamanda hepimize evlat nasip eder![]()