- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
Amin inşallah canm pazar günü vericem bugün 8 gunNe zaman kan vereceksin. İnşallah sıkı sıkı tutunur hayırlısıyla gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canm pazar günü vericem bugün 8 gunNe zaman kan vereceksin. İnşallah sıkı sıkı tutunur hayırlısıyla gelir
2.cizgi var canim egerki dondurulmus trasferinse ins. pozitife benziyorEki Görüntüle 3000863 sizce nasıl kizlar kayanamadim yaptım
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz. Hayırlı olsun inşAllahAmin inşallah canm pazar günü vericem bugün 8 gun
Evet canm dondurulmus 5.gun embriyosu çift transfer İnşallah2.cizgi var canim egerki dondurulmus trasferinse ins. pozitife benziyor
İnşallah canmHadi bakalım heyecanla bekliyoruz. Hayırlı olsun inşAllah
Ayyyyy çok heyecanlıııı ya!!Evet canm dondurulmus 5.gun embriyosu çift transfer İnşallah
Ya canm çok teşekkür ederim ama inşallah yanıltıcı değildirAyyyyy çok heyecanlıııı ya!!
Kendim pozitif görmüş gibi sevindim
Tebrik ederim inşallah sağlıkla gelir devamıııı ilk deneme miydi sizin?
Başka yok mu bi daha yap ben cift cizgi görsem desteklemek icin 3 tane daha yaparım kesin hahaYa canm çok teşekkür ederim ama inşallah yanıltıcı değildir
Yarın yapcam bı daha inşallahBaşka yok mu bi daha yap ben cift cizgi görsem desteklemek icin 3 tane daha yaparım kesin haha
ohalde tamamdir insallah yokmu silik cizgileri.arttiran :)Evet canm dondurulmus 5.gun embriyosu çift transfer İnşallah
Ayy inşallah darısı başımaaohalde tamamdir insallah yokmu silik cizgileri.arttiran :)
belirtiler yaşıyor muydunuz sizde?Merhaba benim de 27 ocak saat 15.30 da transferim oldu 5. Gün embriyosu ve taze transfer. 2. Denemem 42 yaşındayım tek embriyo verildi. 7 şubat test günüm ama bugün gebelik testi alıp bi şansımı deneyeyim dedim keşke yapmasaydım negatif cıktı ve durduk yere moralim bozuldu erkenden
CaNm yeni gördüm msjin devamını benim 4. DenemeAyyyyy çok heyecanlıııı ya!!
Kendim pozitif görmüş gibi sevindim
Tebrik ederim inşallah sağlıkla gelir devamıııı ilk deneme miydi sizin?
Belirti mi bilmiyorum kasık ağrım karın ağrım vardıbelirtiler yaşıyor muydunuz sizde?
Çok tebrik ediyorum bence net pozitif. Transfer tarihi neydi?cok tesekkur ederim rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin ins. herkez pozitifi gorur hamileler topigine geceriz buradan
Ben ince bi çizgi görüyorum inşallah pozitiftirEki Görüntüle 3000863 sizce nasıl kizlar kayanamadim yaptım
tesekkurler ins. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin 28 ocakta transferim oldu 7.gun bugunÇok tebrik ediyorum bence net pozitif. Transfer tarihi neydi?
Yaaa çok güzel inşallah bizlere de nasip olur. Tek embriyo muydu?tesekkurler ins. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin 28 ocakta transferim oldu 7.gun bugun
İnşallahBen ince bi çizgi görüyorum inşallah pozitiftir