mm tam hatırlamıyorum ama iki tane sağda bir tane solda vardı ve sağdakilerin boyutları baya iyidi soldaki biraz küçüktü ama yinede çatlamıştı. Senin hepsi tek yumurtada mıİnşallah bende ikiz olmasını çok istiyorum ama mmleri çok küçük geldi bana sizinkiler de mi öyle
Bide seninkiler daha büyüyecek canım pazartesiye kadar 19 olan 21-22 falan olur 16 olanda 19-20 olur ve gebelik için gayette uygun boyuttaİnşallah bende ikiz olmasını çok istiyorum ama mmleri çok küçük geldi bana sizinkiler de mi öyle
Yap sen arada ihmal etme canım belli olmazBilemiyorum canim akinti kasik batmasi hepsi oldu heralde bitmistir artik catlamalar patlamalar. Bugun degerlendiremem buyuk ihtimalle zaten gec gelecegiz eve, sonraki gunlerde de gec mi olur bilmem artik hayirlisi diyorum.
Canim artimed ovulasyon aldim bitane deniyecegim simdi akinti beni suphelendirdi acaba yumurta catlamadimi diyeYap sen arada ihmal etme canım belli olmaz
Ay öyle düşünme kuzum ya bende çatlamadı diye sıkıntı yaptım stresten heralde 6 gün geciktim hala gelen giden yokCanim artimed ovulasyon aldim bitane deniyecegim simdi akinti beni suphelendirdi acaba yumurta catlamadimi diye
Ya 21. Gundeyim 17. Gun catlama olmustur diyodum tahminen bitane ovulasyon deneyeyim dedim bu cikti ben şok bu ne simdi 1 dkda ciktiAy öyle düşünme kuzum ya bende çatlamadı diye sıkıntı yaptım stresten heralde 6 gün geciktim hala gelen giden yok
Burda bariz pik duruyorYa 21. Gundeyim 17. Gun catlama olmustur diyodum tahminen bitane ovulasyon deneyeyim dedim bu cikti ben şok bu ne simdi 1 dkda cikti
Esimle gittik nobetci eczaneden aldik geldik inanamiyorum ben birde birakmistim artik catlamistir diyeBurda bariz pik duruyor
Oyüzden adet gelene kadar bir dolu bir boş öneriliyor canım en büyük örnek benim biliyorsunuz tabi kimyasal oldu ama oldu mu olduEsimle gittik nobetci eczaneden aldik geldik inanamiyorum ben birde birakmistim artik catlamistir diye
Başın sağolsun canımCanım ekimde dört sene oldu evlendiğimizdn beri hiç korunmadık 2.5 sene sonra ikizlere gebe kaldım ama maalesef erken doğumla kaybettim kızm 4 oğlum 56 gün dayanabildi. Ocak ayında doğum yapalı bir sene olacak bu ayda kimyasal oldu. Doktora gittim herşey çok iyi dedi
Canım döngün uzunsa olabilir benim 30-32 arası benim de hep geç olurYa 21. Gundeyim 17. Gun catlama olmustur diyodum tahminen bitane ovulasyon deneyeyim dedim bu cikti ben şok bu ne simdi 1 dkda cikti
Evet ya test yapmasam haberim yok inanamadimOyüzden adet gelene kadar bir dolu bir boş öneriliyor canım en büyük örnek benim biliyorsunuz tabi kimyasal oldu ama oldu mu oldu
Teşekkür ederim canım. İnşallah hepimizin olur canım Rabbim çok bekletmeden kavuştursunBaşın sağolsun canımbence de gayet iyi her şey zaten gebe kalabiliyorsun eminim en kısa zamanda yine olucak
Dongu 31 ile 33 gun arasinda degisiyor canim birde esimle 3 gun ayri kalmamiz gereken bir durum olabilir ben insanlara ne diyecegim simdi kritik gunlerdeyiz eve gidip bebek yapmamiz lazim diyecek halim yok ne yapacagimi sasirdimCanım döngün uzunsa olabilir benim 30-32 arası benim de hep geç olur
Bence bir dolu bir boş devam et canım sonra vah kaçırdım demeyesin belkide ikinciye yumurtluyorsun olamazmıEvet ya test yapmasam haberim yok inanamadim
O da olabilir tabi ama esimle bir araya gelmemiz biraz sikinti su 2 gun nasil boyle denk geldi yaBence bir dolu bir boş devam et canım sonra vah kaçırdım demeyesin belkide ikinciye yumurtluyorsun olamazmı
Yaa öylemi ozaman yarın tekrar yap testi canım ne nedir tam anla. Bir de testin pik değil pike yakın belkide sadece lh dalgalanması yaşıyorsun olabilir böyle şeylerO da olabilir tabi ama esimle bir araya gelmemiz biraz sikinti su 2 gun nasil boyle denk geldi ya
Oylemi diyosun hayatimda ilk defa yaptim bilemiyorum ki artimed marka birdeYaa öylemi ozaman yarın tekrar yap testi canım ne nedir tam anla. Bir de testin pik değil pike yakın belkide sadece lh dalgalanması yaşıyorsun olabilir böyle şeyler
Ayy iyi fikir pişik kremi vallaKıııızz Allah seni
Eşinmi almış onu yanlış almış demekki alırken ne demiş acaba tanıdık eczaneden almamıştır inşallah
Kız çok güldüm ya pişik kremi falan sür bari