Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet normal ama 2 gün sonra kan verip artışı takip etseniz iyi olurYa kimse bişey yazmadı çatlamanın 13 günü beta hcg 75 iyimi sizce testlerim çok silik çıkıyor
Evvet gidecem bende doktor kan verip takip etmemi istediEvet normal ama 2 gün sonra kan verip artışı takip etseniz iyi olur
Insallah sağlıkla ilerler gebeliginizEvvet gidecem bende doktor kan verip takip etmemi istedi
İnşallahInsallah sağlıkla ilerler gebeliginiz
Bata 1 gün var galiba yani bat öncesi normal bence önemli olan iki güne bir artışın sağlıklı şekilde artması tebrik ederim allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤Ya kimse bişey yazmadı çatlamanın 13 günü beta hcg 75 iyimi sizce testlerim çok silik çıkıyor
Ay benimde ağzımın kenarında uçuk gibi bişi çıktı dediğin gibi bende çok yemek yiyorum ağzım yırtıldı heralde diyordum. Birde kollarım pul pul olmuştu demek hamilelikten. Ay birdee yüzümde hiiç sivilcem olmazdı bu bir haftada sayamadım kaç tane çıktığınıKirpik deyinceee ağzımın kenarında uçuk gibi cok küçük bi yara çıkmıştı, kollarım komple böyle pütür pütür olmuştu. Doğru çirkinleşiyorum diye ağlamıştım tam öğrendiğim zamanlarda olmuştu bunlarda ilk gebeliğimde. Herkes de aynısı olmaz belki ama aklının bi ucunda kalsın . Hayırlı işler kuzum bu arada ❤
Ay benimde ağzımın kenarında uçuk gibi bişi çıktı dediğin gibi bende çok yemek yiyorum ağzım yırtıldı heralde diyordum. Birde kollarım pul pul olmuştu demek hamilelikten. Ay birdee yüzümde hiiç sivilcem olmazdı bu bir haftada sayamadım kaç tane çıktığını
Bende 75 le öğrendim şimdi 5+4 deyim. İki haftalık kadar oluyor ama SAT tan hesaplayınca 1 aylık oluyor. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınYa kimse bişey yazmadı çatlamanın 13 günü beta hcg 75 iyimi sizce testlerim çok silik çıkıyor
Asıl mesele hamile kaldıktan sonraymış size progestan verdiler mi?Evet sivilcelerimde vardı bikaç tane ergenliğimde böyle süvilcem olmadı diyodum eşime
30. Hafta vajen yoluyla kullandım lekelenmem olmuştu. Şişe domates yaparken yordum galiba kendimi. Ama öncesinde kullanmadım geç öğtendim çünkü beklemiyodum planlı değildi. Öğrendiğimizde kesesi oluşmuştu, bir hafta sonra da kalbini dinlemiştikAsıl mesele hamile kaldıktan sonraymış size progestan verdiler mi?
Kız o pul pul deri soyulması gibi bende de var bacaklarımda bile var. Ama ben regl oldum. Yani hamilelikten olmasa gerekAy benimde ağzımın kenarında uçuk gibi bişi çıktı dediğin gibi bende çok yemek yiyorum ağzım yırtıldı heralde diyordum. Birde kollarım pul pul olmuştu demek hamilelikten. Ay birdee yüzümde hiiç sivilcem olmazdı bu bir haftada sayamadım kaç tane çıktığını
Benim kabarık kabarık olmuştu böyle alerji gibi düşün ama kırmızı değildi aynı cilt tonumdaydı.Kız o pul pul deri soyulması gibi bende de var bacaklarımda bile var. Ama ben regl oldum. Yani hamilelikten olmasa gerek
Aklımda bulunsun. Belirti belirtidir benim kollarım pul pul olmuştu. Hani balıklar deri atar ya o misalBenim kabarık kabarık olmuştu böyle alerji gibi düşün ama kırmızı değildi aynı cilt tonumdaydı.
Evet sat 1 ocak ay inşallah bende beta artışını görürüm güzel bi şekildeBende 75 le öğrendim şimdi 5+4 deyim. İki haftalık kadar oluyor ama SAT tan hesaplayınca 1 aylık oluyor. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Çok sağol amin inşallah rabim isteyen herkese versinBata 1 gün var galiba yani bat öncesi normal bence önemli olan iki güne bir artışın sağlıklı şekilde artması tebrik ederim allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤
Benimde çok cild kuruluğum var ona bağlıyordum ama kolumda ilk defa oldu. Bende ona bağladım nefes alışımı bile ona bağlayasım geliyorKız o pul pul deri soyulması gibi bende de var bacaklarımda bile var. Ama ben regl oldum. Yani hamilelikten olmasa gerek
BenimdeBenimde çok cild kuruluğum var ona bağlıyordum ama kolumda ilk defa oldu. Bende ona bağladım nefes alışımı bile ona bağlayasım geliyor
Bugün tekrar gittim farklı bir doktordu canım tahlilleri görmek istedi düşün 5 tüp ve idrar vermeme rağmen eksikler var içinde daha dedi tekrar kan ve idrar verdim yani baya detaylı bakmak istiyorlar değerlere..tedbir güzel birşeyİçim rahatladı. Biz gittiğimizde de öyleydi kağıtları hazırdı kaşe basıp verdi. Çok kafam karışmıştı. Çok teşekkürler
Ben elendimEvet hanımlar, değerli arkadaşlar. Bu topiğin sonuna geldik,
Ocak ayı benim için bambaşka bir ay oldu bana uğur getirdi görüyorum ki 15 tane kadın arkadaşıma da öyle olmuş ki bence burası bambaşka bir enerjisi olan sanki tek aylık olmayan bir topik oldu. Hepinize bu güzel enerji için teşekkür ederim. Zaten çoğu arkadaşımızla da ben özelden ya da başkaca topiklerden irtibatıma devam ediyorum ancak yine de bu yolculuk sizlerle güzeldi
Şimdi hiç haber alamadığım veya regl olduğunu öğrendiğim arkadaşlarımdan başka bu arkadaşlarımın son durumlarını hiç bilmiyorum. Beni haberdar ederseniz listemizin nihai halini şekillendirelim. Yarın bu listeyi tamamen güncellemiş ve bitirmiş olurum.
Umuyorum Şubat kalanlarımız için harika bir ay, hamişlerimiz için kendi bebeğim olmak üzere diğer tüm bebeklere sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum. İyi ki varsınız
@letitbee 31.12.2023 27.01.2024 @ZeynpBuse 22.12.2023 27.01.2024 @cilek gezegeni60 23.12.2023 28.01.2024 B Biblo23 14.12.2023 28.01.2024 @Zottirik 30.12.2023 28.01.2024 @hawaii 02.01.2024 29.01.2024 @Sopranoooo