- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum ya testim negatif öylece regl bekliyorumCandy7777 kuzum naptın ne durumdasın var mı değişiklik
Hadi hayırlısı canım:)Sağlık olsun Şubat ayın da devam ben de bekliyorum 3 günüm kaldı sonra size katılcam
Markası freely galibaa. Benim de böyle oldu sonra silikleşti. C kadar net koyu çıkmadı böyle koyuyduArkadaşlar sizce yumurtlamamı ?
Yani yumurtlama benceArkadaşlar sizce yumurtlamamı ?
Evet peki gebelik oluştumu acabaMarkası freely galibaa. Benim de böyle oldu sonra silikleşti. C kadar net koyu çıkmadı böyle koyuydu
Henüz bir hafta oldu yumurtlamam olalı. İnşallah olmuştur hafta sonu test yapmayı düşünüyorumEvet peki gebelik oluştumu acaba
Rabbim gönlüne göre versin inşallah haber ver kesinHenüz bir hafta oldu yumurtlamam olalı. İnşallah olmuştur hafta sonu test yapmayı düşünüyorum
Aminnn hepimizin inşallahRabbim gönlüne göre versin inşallah haber ver kesin
Canim kan vermek icin neyi bekliyorsun 3 testinde de cikmis beni yanlis anlama da simdi biz hepsinde de yanlis cikmaz hamilesin desekte yanlista olabilir hamile degilsin de diyemeyiz testlerinde silik cizgi var. Tek yol kan vermek yoksa test yapar durursun sizce hamilemiyim diye.Kızlar 3 test te yanlış gösterir mi çatlamanın 12 günü 2 tane aynı markadan test bi tane farklı test silik çıktı hepsinde
evvet aynen bencede yarın gidip kan vericemCanim kan vermek icin neyi bekliyorsun 3 testinde de cikmis beni yanlis anlama da simdi biz hepsinde de yanlis cikmaz hamilesin desekte yanlista olabilir hamile degilsin de diyemeyiz testlerinde silik cizgi var. Tek yol kan vermek yoksa test yapar durursun sizce hamilemiyim diye.
Canım ben bugün elendim şubat ayına geçtimHadi hayırlısı canım:)
Bendw göremedimKızlar birşey var mı sizce ben göremedim ama sizde bakın bi dedim
Ben göremedim canımKızlar birşey var mı sizce ben göremedim ama sizde bakın bi dedim
Bat ne zaman şimdilik bişey görünmüyor gibiKızlar birşey var mı sizce ben göremedim ama sizde bakın bi dedim