Hadi hayırlısı canım ben de pazar sabahı yapcamİnşallah kuzum sağol cok teşekkür ederim ❤❤ c. Tesi sabaha nasipse yaparım tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı canım ben de pazar sabahı yapcamİnşallah kuzum sağol cok teşekkür ederim ❤❤ c. Tesi sabaha nasipse yaparım tekrar
Şimdi spermin bir sürü sonucu var sayı azdı 6 milyondu- 42mil çıktı tabi 10 ay gibi zamanda morfoloji 1 di o henüz değişmediOrthowest İnf-fort bizim takviye canım. Bugun öğrendik bakalım daha eşim ürolojiye gitti orada öğrendi zaten. 10 gün sonra aynı çıkarsa tekrardan başka yerlere gidicez. Sizin durumlar nasıl oldu sprem 0 mıydı?
Olması gerektiği gibi iyi canımPeki değerim 10.8 çıkması iyimidir yumurtam çatladıktan sonraki değer bu doktor sağlı mı sağlıksızmı diye bakacaz dedi ama sonuç bu gün çıktı doktorumla yarın konuşacam buraya soiyim dedim
Amiin inşallah darısı başınızaOy hadi hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına aldırmayı nasip etsin
Evet planlıydı. Geçen ay kimyasal düşük yaşadım. Doktor korunmama gerek olmadığını söyledi. Bu ay hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım. Allah isteyen herkese versin. İnşallah sizde en kısa zamanda güzel haberi alırsınızCanım öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah seninki geç döllenme oldu herhalde planlı mıydı nasıl ilerlediniz
Sağolun Allah razı olsun. Kulun kula duası makbuldur derler inşallah öyle olurEvet planlıydı. Geçen ay kimyasal düşük yaşadım. Doktor korunmama gerek olmadığını söyledi. Bu ay hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım. Allah isteyen herkese versin. İnşallah sizde en kısa zamanda güzel haberi alırsınız
Ay inşallah. Burda kimse kimseyi tanımıyor herkes herkese destek. En önemlisi en güzeli o. İnşallah güzel haberi alırsınız. Sağdan solsan birikimlerimle bende size bir şeyler söyliyeyim. İdrara sıkışıkken ilişkiye gir ve yarım saat yataktan kalkma dediler. Dizden değil belden ayaklarını havaya kaldır dediler. Ve eşin hemen geri çekilmesin dediler. İnşallah sizinde işinize yararSağolun Allah razı olsun. Kulun kula duası makbuldur derler inşallah öyle olur
Sağolun valla biz artık aştık biliyor musunuz ama cidden nasip yani hiç dikkat etmezsek tek ilişki ile bile oluyor bizim şu an vaktimiz daha gelmedi demek ki. Ama şu idrara sıkışık olma meselesini bilmiyordum aksine enfeksiyon olmaması adına ilişki öncesi sonrası idrara çıkmak gerektiğini söylüyor doktorlarAy inşallah. Burda kimse kimseyi tanımıyor herkes herkese destek. En önemlisi en güzeli o. İnşallah güzel haberi alırsınız. Sağdan solsan birikimlerimle bende size bir şeyler söyliyeyim. İdrara sıkışıkken ilişkiye gir ve yarım saat yataktan kalkma dediler. Dizden değil belden ayaklarını havaya kaldır dediler. Ve eşin hemen geri çekilmesin dediler. İnşallah sizinde işinize yarar
Kuzenim üç sene çocuk tedavisi gördü banada o söyledi. Etkisi oldu olmadı bi fikrim yok. Sizin ilk çocuk mu acabaSağolun valla biz artık aştık biliyor musunuz ama cidden nasip yani hiç dikkat etmezsek tek ilişki ile bile oluyor bizim şu an vaktimiz daha gelmedi demek ki. Ama şu idrara sıkışık olma meselesini bilmiyordum aksine enfeksiyon olmaması adına ilişki öncesi sonrası idrara çıkmak gerektiğini söylüyor
Gebelik ilk değil ama nasip olursa çocuk ilk olacak canım o da işte ne zaman olursa artıkKuzenim üç sene çocuk tedavisi gördü banada o söyledi. Etkisi oldu olmadı bi fikrim yok. Sizin ilk çocuk mu acaba
İdrar sıkışıkken mi ilişki olacakmış. Kız o nasıl olacakAy inşallah. Burda kimse kimseyi tanımıyor herkes herkese destek. En önemlisi en güzeli o. İnşallah güzel haberi alırsınız. Sağdan solsan birikimlerimle bende size bir şeyler söyliyeyim. İdrara sıkışıkken ilişkiye gir ve yarım saat yataktan kalkma dediler. Dizden değil belden ayaklarını havaya kaldır dediler. Ve eşin hemen geri çekilmesin dediler. İnşallah sizinde işinize yarar
Allahm inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sizede güzel haberi versin inşallahGebelik ilk değil ama nasip olursa çocuk ilk olacak canım o da işte ne zaman olursa artık
Her gün iki katı değil kuzu iki günde iki katı gibi hatırlıyorum. Sonra hesapladığından düşük çıkar endişe etme diye söyleyeyim dedim. Valla ben bu yerleşme olaylarını çok bilmiyorum dr daha net bir şey söyler canımKızlar ben bu gün biraz fazla uzun yürüdüm eve gelincede biraz ağrım oldu ama zaten çok sert olmasada ağrım vardı. Bi damla kahverengi akıntım oldu. Acaba yürüyüşten midir. Birde kendi doktoruma sıra aldım ben salı gününe bu gün beta değerim 300 dü hergün iki kadına çıkarsa beta salı gün 9600 civarı oluyor. Kese gözükür mü sizce
Ay bende aynısını söyledim ama inan ilişki sırası unutuyorsun onuİdrar sıkışıkken mi ilişki olacakmış. Kız o nasıl olacak
Arkadaşım hamile bana da o söylemişti. Bende ilk salı günü 75 le öğrendim. Bu gün 305 olmuştu. İnşallah gittiğimde kese gözükür de.Her gün iki katı değil kuzu iki günde iki katı gibi hatırlıyorum. Sonra hesapladığından düşük çıkar endişe etme diye söyleyeyim dedim. Valla ben bu yerleşme olaylarını çok bilmiyorum dr daha net bir şey söyler canım
Benim bir kere öyle oldu ilişki bu ay. Eşime demiştim inşallah yapmam diyeAy bende aynısını söyledim ama inan ilişki sırası unutuyorsun onu
İnşallah canımArkadaşım hamile bana da o söylemişti. Bende ilk salı günü 75 le öğrendim. Bu gün 305 olmuştu. İnşallah gittiğimde kese gözükür de.
Bende de geçen ay bu şekilde oldu 1 ayda iki kere yumurtlama gördümKızlar bugün tekrar test yaptım. Sizce yine pik olabilir mi üstteki bugünkü alttaki dünkü Eki Görüntüle 3375551
Bazen iki gün üç güne kadar pik hali devam edebiliyor canım normal bir durumKızlar bugün tekrar test yaptım. Sizce yine pik olabilir mi üstteki bugünkü alttaki dünkü Eki Görüntüle 3375551