- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
Bundan sonra ben alırım adamı germeye gerek yok sonra spermleri ölür gene ben zararlı çıkarımKız koptum ya utanacak bişi yok. Bunlar doğal akışın doğal durumları. Kendin git al eşini karıştırma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra ben alırım adamı germeye gerek yok sonra spermleri ölür gene ben zararlı çıkarımKız koptum ya utanacak bişi yok. Bunlar doğal akışın doğal durumları. Kendin git al eşini karıştırma
Kuzu sana yağlı iğne demiştim ya hani işte bu proluton. Aslında onu hemen vurulsaydın 1 tanesi bile etkili düşük önleyici. Her doktor farklı yol izliyor şaşıyorum.Fitil olarak sabah akşam verdi canım haftada bir tane de 500 proluton iğne verdi
Ben çok havuç yedim görürümÖyle balım amann bakma sen bana öyle gelip gidiyorlar anlık ruh halim değişiyor işte. Bilemedim ya her türlü zaten yarından sonra da teste devam edeceğim sonuçta yapayım gitsin. Ama buraya attığımda kör olabilirsiniz şimdiden diyeyim
Canım bı andada yumurtlayabılırsın belli olmaz ınsallah doktor yanılır da mucıze olurBenimde ilk gebeliğimde çok keskin belirtilerim vardı test yaptığım nerdeyse emindim pozitif olduğuna. Bugün doktor kontrolum vardı ama galiba bu ay yumurtlamıycam doktorum umutsuzdu biraz
Bizim için mucize denilen şey rabbimin tek sözüne bakıyorVallaha bende anlamıyorum İnşallah senin dediğin gibi olur ama umudum yok inşallah mucize olur ne diyim
bende aynıyım canım bu ay niye bilmiyorum ama ufff bu ay çıkmazsa hiç olmayacaj gibi hissediyorum yaaO zaman yarını da pas mı geçelim. Çok korkuyorum ya diğer aylarda erkenden başlardım bana mısın demezdi negatifler bu ay ayrı bir gerginim
Ay bide o var. Benimki diyor ki strese sokuyosun beni. Spermlerine zeval gelmesin diye dünyanın en tatlı kadınıyım aylardırBundan sonra ben alırım adamı germeye gerek yok sonra spermleri ölür gene ben zararlı çıkarım
Benımkı bu ara perde kovalıyor her yerı kapatıyor perdelerın ucunu kontrol edıyor yumurtlama döneminde kocam gratiste kocam. Kocam çok değişkenKız bizimki daha bana ped alamaz dört yıllık evliyiz ha. Yani gel de delirme
İnşallah canım baya modum düştü inşallah mucize olurCanım bı andada yumurtlayabılırsın belli olmaz ınsallah doktor yanılır da mucıze olur
Yok kuzu niye olmasın. Bak şu an üzülüyoruz yıpranıyoruz falan diyoruz ama dünyada ne dertler var . Herkesin imtihanı farklı varsın bizim imtihanımız bu umut dolu bekleyişler olsun. Sonu hayra çıksın dabende aynıyım canım bu ay niye bilmiyorum ama ufff bu ay çıkmazsa hiç olmayacaj gibi hissediyorum yaa
Ahaha aynen ben ballı muz yedırıyorum kendını kanuni sultan Süleyman sanıyor adamcağız halvete hazırlık bende Hürrem sultan doguracammm da doguracammAy bide o var. Benimki diyor ki strese sokuyosun beni. Spermlerine zeval gelmesin diye dünyanın en tatlı kadınıyım aylardır
Aynı valla bizimkinin de perde takıntısı her zaman var yumurtlama ile alakasız sürekli son milimine kadar çeeker dururBenımkı bu ara perde kovalıyor her yerı kapatıyor perdelerın ucunu kontrol edıyor yumurtlama döneminde kocam gratiste kocam. Kocam çok değişken
ayy canım benimm ne güzel konuştun aynen öyle doğru söylüyorsun inşallahhh herkes güzel haberler alsn yaaYok kuzu niye olmasın. Bak şu an üzülüyoruz yıpranıyoruz falan diyoruz ama dünyada ne dertler var . Herkesin imtihanı farklı varsın bizim imtihanımız bu umut dolu bekleyişler olsun. Sonu hayra çıksın da
Vuruldum kuşum hemen acilde şükür sabahına kesildi kanama. Akşam acilde iğne yaptıktan sonra evde yatmadan fitili de uygula dedi. İşe yarasın daKuzu sana yağlı iğne demiştim ya hani işte bu proluton. Aslında onu hemen vurulsaydın 1 tanesi bile etkili düşük önleyici. Her doktor farklı yol izliyor şaşıyorum.
Alem bunlar ya kuzum bısey dıycem konudan bağımsız ama kusura bakma unutmusum senın ilk gebelik mi olacaktıAynı valla bizimkinin de perde takıntısı her zaman var yumurtlama ile alakasız sürekli son milimine kadar çeeker durur
Ulan bi gebe kalayım bunların hepsinin acısını çıkaracam germe beni dicemAhaha aynen ben ballı muz yedırıyorum kendını kanuni sultan Süleyman sanıyor adamcağız halvete hazırlık bende Hürrem sultan doguracammm da doguracamm
inşallahBizim için mucize denilen şey rabbimin tek sözüne bakıyor
Ben silik çizgiyi gördüm kuzum bence idrar testleriyle vakit kaybetmemek lazım kan verip netleştirip kafa rahatlamalıKızlar adet gelmeyince erken gebelik yapayım dedim. Olsa çıkardı diye düşünüyorum
Adetin 2. Günü verdim çıkmadı bugün 7. Gün çıkar mı bilmiyorumBen silik çizgiyi gördüm kuzum bence idrar testleriyle vakit kaybetmemek lazım kan verip netleştirip kafa rahatlamalı