Mesajini yeni gordum LH ilk idrarla yapmadin degil mi catlamis yumurta. O zaman hcg kaset testleri hataliydi demekki hcg yaptin mi sabahBu gün adetimin 19 günü ilk test dün yaptım silik olanı bu gün yaptım bu gün ki silinimişse yumurtam çatlamış demek oluyor simi
Eki Görüntüle 3372507 Eki Görüntüle 3372508
Canım en azından bir kez daha vermek gerekiyır demişti benim doktorum istersen tam iki gün sonrası testi tekrarlaKızlar selamm bugün kan testi verdim 58.9 çıktı.2 günde 1 kan verin vs denmedi.Bundan sonraki süreçte ne yapmam lazım sizce
Canım benim seninle döngüm aynı görünüyor tarihlere bakılırsa.ben 4 gün kala pozitifi görmüştüm peki senin son beta kaç çıkmıştı..bende bu sabah verdim kontrol için yarın doktora gidicem 10 gün oldu kan vermeyeli onun için verdim deCanım önerim 4 gün kala. 6 gün kala negatifti öyle diyim.
Hayır sabah 7 de gittm lavaboya uyudum uyandım tekrar bu testi yaptım evvt hcf hatalıydı bence çünkü sabah yaptım tekrar hcg bişey çıkmadı ama ışığı testin arka kısmına tutunca çok zor bir gölge gözüküyordu yani hcg testt kesiin hatalıydı ama akşam dan sabaha kadar sol tarafım çok ağrıyordu karnımın alt bölgesi ve belim ağrıyordu şimdi ağrımıyor büyük ihtimalle yumurtam çatlıyordu ondan ağrıyordu şimdi ağrım yok amaMesajini yeni gordum LH ilk idrarla yapmadin degil mi catlamis yumurta. O zaman hcg kaset testleri hataliydi demekki hcg yaptin mi sabah
Anladim yumurta catlamis demekki birde iki test birden hatali cikmis kaset test markasi neydi merak ettimHayır sabah 7 de gittm lavaboya uyudum uyandım tekrar bu testi yaptım evvt hcf hatalıydı bence çünkü sabah yaptım tekrar hcg bişey çıkmadı ama ışığı testin arka kısmına tutunca çok zor bir gölge gözüküyordu yani hcg testt kesiin hatalıydı ama akşam dan sabaha kadar sol tarafım çok ağrıyordu karnımın alt bölgesi ve belim ağrıyordu şimdi ağrımıyor büyük ihtimalle yumurtam çatlıyordu ondan ağrıyordu şimdi ağrım yok ama
Gebelik testini ilk idarla yaptım yani saat 7 de uyudum uyandum lh testini yaptım saat 11 de yaptım testi ama hiç su içmedim sabah ta yani hamilelik olsaydı bu fünkü testim silik çıkmazdı benceMesajini yeni gordum LH ilk idrarla yapmadin degil mi catlamis yumurta. O zaman hcg kaset testleri hataliydi demekki hcg yaptin mi sabah
Lh testi ile hcg testide ikisi bir gebenin günlüğünden almıştımAnladim yumurta catlamis demekki birde iki test birden hatali cikmis kaset test markasi neydi merak etti
Gebelik testini ilk idarla yaptım yani saat 7 de uyudum uyandum lh testini yaptım saat 11 de yaptım testi ama hiç su içmedim sabah ta yani hamilelik olsaydı bu fünkü testim silik çıkmazdı bence
Aynen silik cikmazdi o zaman. Degerlendirdiysen insallah hadi hayirlisi.Lh testi ile hcg testide ikisi bir gebenin günlüğünden almıştım
Dünü değerlendirdm bu günüde değerlendirin inşallahAynen silik cikmazdi o zaman. Degerlendirdiysen insallah hadi hayirlisi.
Ayyyy çok teşekkür ederimmYaaaaaa yep yeni tap taze bir hamişsin çok tebrik ederiiiiiiiim maşallah sanacanım ben ilk kanımı 2 gün sonra verdim hemen sonraki kanlarımı 1000 li değerler görene kadar 4 günde bir verdim zaten toplan 3 kan falan vermen yeterli oluyor böyle bir durumda. Sonra zaten doktor randevunu alıp kesedir kalp atışıdır onu bekliyorsun Ben de hemen hamiş emojisine koşuyorum.
Evet canım, bunu gördükten* sonra kısa süre içinde değerlendir mutlakaBu gün adetimin 19 günü ilk test dün yaptım silik olanı bu gün yaptım bu gün ki silinimişse yumurtam çatlamış demek oluyor simi
Eki Görüntüle 3372507 Eki Görüntüle 3372508
Anladım canım o zaman bu haftaici tekrar kan vereyim.Tam iki gün sonrası olmayacak maalesef tatil için yola çıkacağız.Canım en azından bir kez daha vermek gerekiyır demişti benim doktorum istersen tam iki gün sonrası testi tekrarla
Acaba pik görüp tutmayanl oldu mu tutmaza diye korkuyorum yumurtta tembelliğim de varEvet canım, bunu gördükten* sonra kısa süre içinde değerlendir mutlaka
(Otomatik düzetlme beni yoruyor)
Bir gebenin hünlüğü mü bu testlerMerhaba kızlar, ben 9 ocak günü pik 11 ocak günü çatlama gördüm, şimdi ağrım olunca tekrar test yapmak istedim ve böyle çıktı, adetim 23 ocakta, sizce ikinci yumurtlama mı
Hayır innovitaBir gebenin hünlüğü mü bu testler
Lh hormonu vücutta hep var olan bir hormon canım. Çatladıktan sonra böyle görülebilir. Pik olması için T C kadar koyu ya da C den daha koyu olmalı. Şu an silik yani herhangi bir yumurtlama şu an için yokMerhaba kızlar, ben 9 ocak günü pik 11 ocak günü çatlama gördüm, şimdi ağrım olunca tekrar test yapmak istedim ve böyle çıktı, adetim 23 ocakta, sizce ikinci yumurtlama mı
Teşekkürler canımLh hormonu vücutta hep var olan bir hormon canım. Çatladıktan sonra böyle görülebilir. Pik olması için T C kadar koyu ya da C den daha koyu olmalı. Şu an silik yani herhangi bir yumurtlama şu an için yok