- 14 Haziran 2023
- 6.469
- 5.337
- 23
Yaaa öylemi peki ozamanYok kuzu hala gemideyimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa öylemi peki ozamanYok kuzu hala gemideyimmm
Süper o zaman başlayayım ben bunaBalik yaginda en onerilen marka canim annem senelerce kullandi.
Benimki buKızlar eczaneden bunu aldım sizce nasıl kullanayım dedim kendi kullanan ya da etrafında kullanan biri olan var mı
Kullanım nasıl kuzu bir de ne işe yarıyormuş daha bakamadım benBenimki bu
İyi yapmışsın canım ama lütfen en yakın olamaz önce biz geliyoruz değil miKızlar ben bugün aktara gittim öğütülmüş çörek otu, tarçın eşim için keçi boynuzu aldım kaynatacam. Kendimi camdaki kız dizisindeki nalanın annesine benzettim yakında en yakın kankam aktar olacak
Kuzu OMEGA 3 tüm vücuda yararlı. Ben sağlık için 4 aydır kullanıyorum kendimde resmen yapılanma hissediyorum. Bu ne kadar ben bunu alıyorum 2 aylık var içinde 60 kapsül 800 tl. Seninki daha iyiyse ondan alayımKullanım nasıl kuzu bir de ne işe yarıyormuş daha bakamadım ben
Heralde yani aktar sayıyo çakşır ben diyom onu aldık. Adam keçi boynuzu özü ben onu da aldık peki ya propolis o da varİyi yapmışsın canım ama lütfen en yakın olamaz önce biz geliyoruz değil mi
Günde 1 tane. Çok etkili olduğu içinKullanım nasıl kuzu bir de ne işe yarıyormuş daha bakamadım ben
Cok iş bu markanın d vit kullandm 2 ay 2 ayda d vit seviyem 56 ya geldi bu markayi cok beğeniyorm ne kdra aldnzKızlar eczaneden bunu aldım sizce nasıl kullanayım dedim kendi kullanan ya da etrafında kullanan biri olan var mı
Ben bu markanın d vitamini kullanıyorum 1000 mg olan fisfis şeklinde mükemmelCok iş bu markanın d vit kullandm 2 ay 2 ayda d vit seviyem 56 ya geldi bu markayi cok beğeniyorm ne kdra aldnz
Kesnlkle çok iyi ben tipali olani kullandım inanılmazdi iki ayda ikiye katladi değeriBen bu markanın d vitamini kullanıyorum 1000 mg olan fisfis şeklinde mükemmel
Evet benimde d vitamini 9 du cok düşük bunu kullanıyorum en son 3 ay önce 15 ti şimdi 30 olmuşturKesnlkle çok iyi ben tipali olani kullandım inanılmazdi iki ayda ikiye katladi değeri
30 lu 254 tl canım bakalım faydası var diye duydum ben de inşallah iyi olurCok iş bu markanın d vit kullandm 2 ay 2 ayda d vit seviyem 56 ya geldi bu markayi cok beğeniyorm ne kdra aldnz
İyi yapmışsınız sağlığa da yararlı depoları doldurmuş olursunuz işte canımHeralde yani aktar sayıyo çakşır ben diyom onu aldık. Adam keçi boynuzu özü ben onu da aldık peki ya propolis o da var
gebelik var gibi anlamışım ben ya niyetim o yonde. hamile kaldıgında tsh ı unutma bazı doktorlar atlıyor sonra bide panik yaptırtıyolarAnladim canim e nabiza dusmedi ama sonuclar cikmis doktorun yanina giriyorum simdi ogrenirim
30 tane var içinde canım 254₺ ye aldım benKuzu OMEGA 3 tüm vücuda yararlı. Ben sağlık için 4 aydır kullanıyorum kendimde resmen yapılanma hissediyorum. Bu ne kadar ben bunu alıyorum 2 aylık var içinde 60 kapsül 800 tl. Seninki daha iyiyse ondan alayım
Bütün tuşlara bastık kuzuİyi yapmışsınız sağlığa da yararlı depoları doldurmuş olursunuz işte canım
Süper o zaman canım sağol gebeliğe de tutunma ile alakalı faydalı diye duymuştum sanki doğru muAşkım ben oceanın ürünlerini çocuğumda bike kullanıyorum. D vitamini olsun takviye olsuk balık yağı olsun sadece balık yağını içemedi oğlum ona möllers aldım. İçini ferah tut çok iyi markadır
Anladım canım başla bakalım memnun kalırsın inşallah30 tane var içinde canım 254₺ ye aldım ben