- 24 Kasım 2023
- 1.309
- 1.322
Amin canım beniiimm. İnşallah senden de güzel haberler alıcazcanım maşallah subanallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederimmm gözün aydınnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım beniiimm. İnşallah senden de güzel haberler alıcazcanım maşallah subanallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederimmm gözün aydınnnnn
veteriner ne yoksa senin kedilerin mi var hastane mi yazıcaktın canımYarın sabah önce veterinere sonra işe geçicem, inşallah test yapma fırsatım olursa yine paylaşırım sizinle inşallah
Geç döllenmesi de mümkün. İlk gebeliğimde adetim 4gün geçmişti beta henüz 50ydi.umarım öyledir hiç üzülmem sanıyordum negatifi görünce yıkıldım sanki anlamadım insan tuhaf varlık rabbim yardımcımız olsunnn
Kız benim de karnım belim ağrıyıp duruyor regl öncesi ağrısı gibi. Öyle hemen yelkenleri suya indirmemek lazımValla kuşum benim de hafiften karın ağrıları başladı regl olacak gibi bende de moraller biraz düşüşte. Bekleyeceğiz yapacak bir şey yok
umarım öyledir belim ağrıyor ateş basması var artık hamile değilsem psikolojik yapıyorum diyeceğim çünkü regl zamanı hiç rahatsızlık yaşamam hayırlısı inşallahGeç döllenmesi de mümkün. İlk gebeliğimde adetim 4gün geçmişti beta henüz 50ydi.
Ay inş canım ya olursa ne süprizzz olur vallaKız benim de karnım belim ağrıyıp duruyor regl öncesi ağrısı gibi. Öyle hemen yelkenleri suya indirmemek lazım
Kedilerim var, biri kısır diğeri değil, onun kısırlaştırma ameliyatı var yarınveteriner ne yoksa senin kedilerin mi var hastane mi yazıcaktın canım
Benim mumkun degil ya 30daki catlama ikinci falandir once yumurtlama olmustur yoksa 37. Gun regl olmam lazim oyle bisey de basima gelmedi cumartesi sabah yapcam
Tamam canım peki cumartesi yapınca kaçıncı gün oluyor tahminenBenim mumkun degil ya 30daki catlama ikinci falandir once yumurtlama olmustur yoksa 37. Gun regl olmam lazim oyle bisey de basima gelmedi cumartesi sabah yapcam
amin canım amin hayırlısı rabbimden hepimizin gönlünden geçen dua kabul olsun ama cidden yıkıldım ben bu kadar üzüldüysem hiç bebek sahibi olamayanlar nasıl üzülür diye utandım üzülmeye regl tarihi geciksin tekrar yapacağımbestmb canım hakkında hayırlısı olsun yıpratma kendını her ay yeni bi umut Allahtan umut kesilmez en azından kesın sonuç ulaşmış oldun öbür türlü birsuru testle uğraşıp kafanı bulandıracaktın düşünsene test yapıpta yalancı pozıtıf görseydin sonra kan verıp hamıle olmadığını öğrenseydin ne kadar büyük bir yıkım olacaktı senın için bu açıdan düşün canım hayırlısı herseyın
Benım pik 30 Aralık çatlama 31 Aralık canım ben baya bi bekleyeceğim hatta bu ay belkintest bile yapmam cunku hıc hamıleymısım gibi hıssetmıyorum ilk gebeligimdeki belirtiler yok yapsam yapsam adetıme 2 gun kala belki bir erken gebelik testi yaparımAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah doğru alarmdır ne zaman gebelik testi yapmam uygun olur acaba? Pik 31 aralık
Gecmıs olsun cnm cok kötüysen bı acile git istersenKızlar yaaa çok kötüyüm kasıklarım belim iki taraflı yumurtalıklarım çok kötü ağrıyor yaa kasılıp duruyor ben adet olduğumda hiç biryerim ağrımazdı ağrısız adet olanlardanım ama bu durum çok kötüüüüüüü. Galiba 27 aralıktaki kimyasal kanaması değildi o çok kısa sürmüştü gerçek düşüğü şimdi yapıyorum galiba.
Cumartesi sat 29. Gun canim zaten 30-32 o aralarda regl oluyorum erken gebelik testi yapcam cikar herhalde varsaTamam canım peki cumartesi yapınca kaçıncı gün oluyor tahminen
Benim ilk gebeliğimdeki problem kan pıhtılaşması çıktı. Doktorum öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğneye başlamamız gerek demişti. Bu sebepten stres yapıyorum. Yoksa bana kalsa aynı lafadayız beklerim epey geçene kadarBenım pik 30 Aralık çatlama 31 Aralık canım ben baya bi bekleyeceğim hatta bu ay belkintest bile yapmam cunku hıc hamıleymısım gibi hıssetmıyorum ilk gebeligimdeki belirtiler yok yapsam yapsam adetıme 2 gun kala belki bir erken gebelik testi yaparım
Varsa tabiki çıkar inşallah pembiş bir pozitifin olur kuzumCumartesi sat 29. Gun canim zaten 30-32 o aralarda regl oluyorum erken gebelik testi yapcam cikar herhalde varsa
Kuzum olabilir bende kimyasal 41. Gun kanamada yerlere yapistim agri kesici bile gecirmedi sicak su torbasini ayaklarina koy iyi geliyor Candy7777 yanlis alintilamisimGecmıs olsun cnm cok kötüysen bı acile git istersen
umarım öyledir belim ağrıyor ateş basması var artık hamile değilsem psikolojik yapıyorum diyeceğim çünkü regl zamanı hiç rahatsızlık yaşamam hayırlısı inşallah
Ya bilmiyorum kötüyüm biraz ama yarına geçer herhalde yatıyorum zatenGecmıs olsun cnm cok kötüysen bı acile git istersen