Memelerimde hassaslık var ama hassaslık dediysem öyle dokunamayacak kadar değil, arada masaya falan yaslanıyorum ağrı yapıyor, uçlarında da his çoğalması gibi bişey var böyle elim kolum hafif deydiğinde hemen hissediyorum. Kasıklarımda da zaman zaman ağrı oluyor ama o da hafif. Yalnız şunlar dikkat çekici ovulasyondan 9 gün sonra gece uykudan uyandıracak şekilde bi sancım oldu adet kasılmasına benzeyen. Sonraa afedersiniz bi ishal bi kabız olup duruyorum bi de yine çok afedersiniz hazım artmaya başladı. Bi de bazal vücut sıcaklığı takibi yapıyorum adetin başından beri, onda döngümün 10. Gününde ateş düşüşü olmuş (implantasyon düşüşü deniliyor) Şimdilik aklıma gelenler bunlar
2 aydır istiyoruz ve deniyoruz. Bu ay ben ovulasyon testi takibi ve bazal vücut sıcaklığı takibi yaptım. Bi de doktor tavsiyesiyle folik asit takviyesine başladım. İlişki konusunda da 1 gün ilişki 1 gün boş kuralına açıkçası hiç uymadık. 3 gün yaptık 1 gün yapmadık; 6 gün yaptık 1 gün yapmadık; 3 gün yaptık (ki ovulasyon ve çatlama günleri dahil bu 3 güne) sonra saldık biraz dinlenelim dedik, 2 günde 1 yapıyoruz şuan afedersiniz