• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

20 subat'ta beklenen adetim bu ay sadece klomen kullandım 14. Gündeyim şuan ovulasyon la takip ediyorum ama hala tam koyu deil anlamadım Çarşamba günü 14 mm yumurtalar şimdiye kadar olgunlaşip çatlaması lazımdı hayrlisi inşallah bakalım
Havuc kürü uygula canım belkı catlamasına yardımcı olur yavas büyüyor olabılır

20 subat'ta beklenen adetim bu ay sadece klomen kullandım 14. Gündeyim şuan ovulasyon la takip ediyorum ama hala tam koyu deil anlamadım Çarşamba günü 14 mm yumurtalar şimdiye kadar olgunlaşip çatlaması lazımdı hayrlisi inşallah bakalım

Merhaba canım umarım hayrlı haberler alırsın benimde geçen ay çatlatma iğnesi negatif oldu bu ay yine deneyelim dedik ama iğneyi bulamadık maalesef sadece klomen kullandım sağda ve solda iki yumurta vardı 18-19 mm aralığında cumartesi vur demişti bulamadigim için vuramicam bu ay bu şekilde geçecek insalah hayrlı haber alırız bide ekstra olarak progestan fitil verdi tutunması için haberdar edermsn kendinden durumlarından
Canım naptın ben adet günüm geldiğinde test sipariş edecektim böylece adetim gecikirse test gelinceye kadar 3-5 gün daha geçecekti diye düşünmüştüm bugün adetime yedi gün kaldı ama inanılmaz kabızlık oldu kanamam falan vardı genel cerraha gittim anal fissür diye bir teshiş koydu ilaç verdi sıcak suya oturmam gerekiyormuş günde iki kere ama ilaçları ve sıcak suyu gebelik şüphem varsa kullanmamamı söyledi. Ordan kadın doğuma gittim inanılmaz akıntım olduğunu söyledi rahimde sıkıntı görmüş falan acil hpv testi yapmamı istedi. Fitil falan verdi ama gebelik beklentin varsa o da adetini bekle dedi. Korktuğum için bugün test sipariş verdim. Kan vermeye korkuyorum negatifi önce evde kendim görmeliyim sağlıkçı olduğum için hastanede herkes tanıyor ediyor sıkılıyorum hastanede kan vermeye herkes zaten bebek ne zaman diye soruyor predictor diye bir erken gebelik testi sipariş ettim umarım doğruyu gösterir ve artık hamile olmaktan korkuyorum hpv veya rahimde başka sıkıntı varsa bebeğe zarar verir diye muhtemelen tedaviyi de bırakmam gerekecek

Canım naptın ben adet günüm geldiğinde test sipariş edecektim böylece adetim gecikirse test gelinceye kadar 3-5 gün daha geçecekti diye düşünmüştüm bugün adetime yedi gün kaldı ama inanılmaz kabızlık oldu kanamam falan vardı genel cerraha gittim anal fissür diye bir teshiş koydu ilaç verdi sıcak suya oturmam gerekiyormuş günde iki kere ama ilaçları ve sıcak suyu gebelik şüphem varsa kullanmamamı söyledi. Ordan kadın doğuma gittim inanılmaz akıntım olduğunu söyledi rahimde sıkıntı görmüş falan acil hpv testi yapmamı istedi. Fitil falan verdi ama gebelik beklentin varsa o da adetini bekle dedi. Korktuğum için bugün test sipariş verdim. Kan PKK korkuyorum negatifi önce evde kendim görmeliyim sağlıkçı olduğum için hastanede herkes tanıyor ediyor sıkılıyorum hastanede kan vermeye herkes zaten bebek ne zaman diye soruyor predictor diye bir erken gebelik testi sipariş ettim umarım doğruyu gösterir ve artık hamile olmaktan korkuyorum hpv veya rahimde başka sıkıntı varsa bebeğe zarar verir diye muhtemelen tedaviyi de bırakmam gerekecek
Acaba gördüğü sknti neymiş ki söylemedimi daha önceleri de sen kadın doğuma gtmedinmi orda da görülürdü kötü bişey olsa yeni oluşacak bişey deil.. sen iyi düşün iyi olsun belki de sknti dediği gördüğü şey bebisindir 😊😍 benim oğlum 9 yaşında ona kist dediler hap verdiler gecmeyince iğne verdiler sonra bir baktık ki bebek 😆 her serde bir hayr vardır kötü düşünme sakın

Acaba gördüğü sknti neymiş ki söylemedimi daha önceleri de sen kadın doğuma gtmedinmi orda da görülürdü kötü bişey olsa yeni oluşacak bişey deil.. sen iyi düşün iyi olsun belki de sknti dediği gördüğü şey bebisindir 😊😍 benim oğlum 9 yaşında ona kist dediler hap verdiler gecmeyince iğne verdiler sonra bir baktık ki bebek 😆 her serde bir hayr vardır kötü düşünme sakın
İnşaallah öyledir ama ufak bı lezyon gördü genital bölgemde ne olduğuna emin olamadı akıntında çok fazla hemen hpv-DNA testi ver sonuç belli olduğu gibi gel dedi. Dün ultrasonda bakarken sanki oluşan yumurtalarımı gördüm galiba çatlamamışlar.:(

Back