- 14 Aralık 2020
- 191
- 78
- 13
- 30
İnşallah kuzum.Daha önce aşılama da olmuştun zaten demiAra verdim canim. Ise basladim bende. Temmuzda direkt tüp bebeğe baslicam.
Olamadim ki yaaa 2 kere denedik iğneyle hic yumurta gelisimi olmadiİnşallah kuzum.Daha önce aşılama da olmuştun zaten demi
Amh baktirmişmiydin canim hiçOlamadim ki yaaa 2 kere denedik iğneyle hic yumurta gelisimi olmadiduzenli de adet görüyorum ama yumurtasız
GunaydiinCuma günü düşük ciktikdan sonra silince hafif kanama gibi bişey geldi korkmustum meğer tutunuyomusinşallah böyle devam eder salı tekrar vericem
Verdim şimdi çıktı.253Gunaydiinverdin mii kan
Gozunaydin caniim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallahhhVerdim şimdi çıktı.253
Cok heyecanli zamanlarİnşallah kuzum.Doktora mesaj attim hemen. değerler gayet güzel yükseliyor.Persembe son kez verelim sonra us için gün vereyim sana.Hadi hayirli olsun demis
Baktirdim canim. Amh 5 çıkmıştı.Amh baktirmişmiydin canim hiç
Gayet iyi maşallahh tup bebek yaptirirsan eger ki inşallah gerek almaz baya yumurtan cikar benim de amh 5Baktirdim canim. Amh 5 çıkmıştı.
İnşallah o günleri de görürüz tez zamandaCok heyecanli zamanlarhep guzel haberler al inşallah canim keseyi gordugunde bile kalbin yerinden cikacak
5525 ciktigi gunun ertesi gunu karinda gozuktu benim ama vajinal 2000-3000ken gozukebilir kuzum nokta kadar da olsaİnşallah o günleri de görürüz tez zamandabeta kactayken gözüküyor kese
Bizim doktor her koşulda vaginal bakiyo.5525 ciktigi gunun ertesi gunu karinda gozuktu benim ama vajinal 2000-3000ken gozukebilir kuzum nokta kadar da olsa
Buyuk ihtimal caniimBizim doktor her koşulda vaginal bakiyo.Yani su durumda 2 ye katlandığını düşünürsek 10 güne gözükür inşallah
Muhtemelen.Bidahaki haftaya bayram geldiBuyuk ihtimal caniimhaftaya bence cumaya kadar cagirir diye dusunuyoruum
Cifte bayraminiz olur inşallahhMuhtemelen.Bidahaki haftaya bayram geldi
Artik bekleyemiyoruz bizde hemen tüp bebek yapalim dedikGayet iyi maşallahh tup bebek yaptirirsan eger ki inşallah gerek almaz baya yumurtan cikar benim de amh 5
Allah isiniz kolaylastirsin inşallahhArtik bekleyemiyoruz bizde hemen tüp bebek yapalim dedikasilama da yumurta gelistiremedik bi türlü. Cok şükür ki tedavi olabilecek maddi manevi durumlara sahibiz diyorum. Temmuzda başlayacağım tüp bebeğe
Insallah canim. Sizde sag salim kucağınıza alin insallah darisi bana nasip olsun.Allah isiniz kolaylastirsin inşallahh
Hadi Bismillahirrahmanirrahim.Guzel haberlerle gel inşallah.Dualarim seninle olucakArtik bekleyemiyoruz bizde hemen tüp bebek yapalim dedikasilama da yumurta gelistiremedik bi türlü. Cok şükür ki tedavi olabilecek maddi manevi durumlara sahibiz diyorum. Temmuzda başlayacağım tüp bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?