Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah kuzum.Doktora mesaj attim hemen. değerler gayet güzel yükseliyor.Persembe son kez verelim sonra us için gün vereyim sana.Hadi hayirli olsun demis

İnşallah kuzum.Doktora mesaj attim hemen. değerler gayet güzel yükseliyor.Persembe son kez verelim sonra us için gün vereyim sana.Hadi hayirli olsun demis
Cok heyecanli zamanlar hep guzel haberler al inşallah canim keseyi gordugunde bile kalbin yerinden cikacak

Gayet iyi maşallahh tup bebek yaptirirsan eger ki inşallah gerek almaz baya yumurtan cikar benim de amh 5
Artik bekleyemiyoruz bizde hemen tüp bebek yapalim dedik asilama da yumurta gelistiremedik bi türlü. Cok şükür ki tedavi olabilecek maddi manevi durumlara sahibiz diyorum. Temmuzda başlayacağım tüp bebeğe

Artik bekleyemiyoruz bizde hemen tüp bebek yapalim dedik asilama da yumurta gelistiremedik bi türlü. Cok şükür ki tedavi olabilecek maddi manevi durumlara sahibiz diyorum. Temmuzda başlayacağım tüp bebeğe
Allah isiniz kolaylastirsin inşallahh

Hadi Bismillahirrahmanirrahim.Guzel haberlerle gel inşallah.Dualarim seninle olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…