Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi hayirlisi bu sefer yuzunu guldurur inşallah Rabbim erken degil kuzum hem yumurtalarin daha erken buyur surec kisalir
Inşallah canım tez zamanda Rabbim hepimizin yüzünü güldürür insallah ilki negatif olunca insan 2.'yi yapmak istemiyor ama tüp bebek içinde prosedür malesef

Yarin guzel haberler aliriz inşallahhhh beni de yarin oglen arayacaklar kacta randevun canim
Sabah 8de gel dedi.Ya bu ay cok stresli geçti.Yarin sabah babamda ameliyat olucak.Esimin çalıştığı şirketin sözleşmesi bitti iş çıkışı verdiler.Hersey ustuste geldi.Umarim herşey güzel olur

Hayırlı geceler kızlar Merhaba bende bu ay aşılama tedavisi ne başladım 3 gündür iğnelere başladık Çarşamba sabah kontrolüm var hepimizi için dua ediyorum inşallah hayırlı haberler alırız bir de sorum olacak kaç gün iğne vurulup kontrole çağırdı doktorunuz ve iğne vurulurken bir gün ara vereceksiniz dedimi doktorunuz

Benimde yarin 10 da randevum var insallah güzel haberler aliriz hepimiz.
Herhangi bi gelişme olmamis hormon bakalım yumurtalar dirençli ayni dozda devam dedi biz hormonu takip edicez uygun olmazsa arariz seni aramazsak cuma tekrar gelcen ölçüm yapcaz dedi.Yani bende bi değişiklik yok

Sabah 8de gel dedi.Ya bu ay cok stresli geçti.Yarin sabah babamda ameliyat olucak.Esimin çalıştığı şirketin sözleşmesi bitti iş çıkışı verdiler.Hersey ustuste geldi.Umarim herşey güzel olur
Çok geçmiş olsun canim sagsalim atlatir ameliyatini inşallah Rabbim şifa versin

Herhangi bi gelişme olmamis hormon bakalım yumurtalar dirençli ayni dozda devam dedi biz hormonu takip edicez uygun olmazsa arariz seni aramazsak cuma tekrar gelcen ölçüm yapcaz dedi.Yani bende bi değişiklik yok
100unite gonalf mi yapiyordun sen

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Geçen ay benimde aynisi olmustu. Gonal f e hic tepki vermedi yumurtalar. O yuzden fostimon kullanıyorum canim. Genellikle fostimona daha iyi tepki veriyormuş pkolar. Bu ayi yumurtlama günlerini iyi değerlendir derim. Benim dr öyle demişti gecen ay.
Birde hep 37.5 kullandın galiba dozu. Baya düşük geldi bana.

37.5 mg yapiyodum.Solda hiç yumurta kalmamis sagdada 10 tane kalmış.Modum düştü birden

Amin inşallah
Ay canım. Modunu hiç düşürme. Igneleri verince nasil cosuyor yumurtalar. Hiç can sıkacak bisey yok. Dozun gerçekten düşüktü. Kontrollu olarak genelde düşük başlanıyor. Önümüzdeki ay bir sürü olur hiç merak etme.

Famerada büyüyor benimde.Banada düşük geldi arayacaklar bakalim duruma göre neler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…