Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay canım masallah çok sevindim. Tabiki gidecek içini ferah tut.
Bende kontrole gittim 1 yumurta büyümüş digerleri geride kalmis hep. 1 tanesi 10 mm olmus. Az geldi bi tane. 2 tane bari olsaydi sansim daha yüksek olurdu.
Kuzum 1mis 3mus hicbir onemi yok yeterki kalitesi olsun tabiki çok olsa sans yukselir biyolojik olarak ama yeterki Allah ol desin ya hic yumurta olmasaydi Allah korusun şukur buna da

Kizlar 19un 18i dollenmiş sevinçten ağladim Allahima sukurler olsun inşallah sagsalim 5.gune de giderler çok heyecanliyim
Nöbetten çıktım da daha yeni görüyorum.Gunun ilk güzel haberini aldik hadi bakalim.Cok sevindim senin adına.İnsallah ilerleyen günlerde de böyle güzel haberler alırız

Ay canım masallah çok sevindim. Tabiki gidecek içini ferah tut.
Bende kontrole gittim 1 yumurta büyümüş digerleri geride kalmis hep. 1 tanesi 10 mm olmus. Az geldi bi tane. 2 tane bari olsaydi sansim daha yüksek olurdu.
Olsun öyle düşünme en azından 1 tane bile olsa o ihtimal var.Dua edelim enerjimizi yüksek tutalim

Nöbetten çıktım da daha yeni görüyorum.Gunun ilk güzel haberini aldik hadi bakalim.Cok sevindim senin adına.İnsallah ilerleyen günlerde de böyle güzel haberler alırız
Bende cok sevindim kuzum sukurler olsun şimdi sira sizde sizden de guzel gelişmeler bekliyorum Allahin izniyle

Kuzum 1mis 3mus hicbir onemi yok yeterki kalitesi olsun tabiki çok olsa sans yukselir biyolojik olarak ama yeterki Allah ol desin ya hic yumurta olmasaydi Allah korusun şukur buna da
Insallah olur canim doktor daha önce gebelik olduğu icin şans daha yüksek diyor ama hayırlısı olsun canim. Insallah sonucumuz pozitif olur hepimizin

Olsun öyle düşünme en azından 1 tane bile olsa o ihtimal var.Dua edelim enerjimizi yüksek tutalim
1 tane olsun bizim olsun dedi doktor
Birde us öncesi hissediyor musun gelisme var mi genelde kasık agrisi falan yapar dedi. Yok dedim hicbisey hissetmiyorum dozunu yukseltsek mi dedim o zaman Tup bebeklik yumurtan olusur zayifsinda fazla gelir doz dedi. 75 lik kullanıyorum.
Sen ne durumdasın bisey hissediyor musun ağrı falan.? Bende mi anormallik var

Benimde aklımdan o geçti biliyo musun öncekilerde famera klomende ağrım batmalar falan oluyodu ama simdi hiç bişey hissetmiyorum.Acaba iğneyi mi beceremedim dedim herşeyi ayni yapiyorum icindeki ilacda azalıyor ama ben hic bi değişiklik hissetmiyorum

Kizlar bence ona takilmayin ben o kadr yumurtaya ragmen ilacin 7-8.dozunda agri hissetmeye başladim belli bi buyukluge gelince agri basliyor sanirim

Yaaa al bendende o kadar. Bende hicbisey hissetmiyorum. 6. Günüm olmasina rağmen yok yani . Demek bizde sıkıntı yok normal

Şimdi bide beni bu yumurtalarin bu kadar çok olmasi amhin çok yüksek olmasi korkutuyor.Ohss falan olursam diye.
Bendede ayni korku vardi. Muayenede yumurtan çok diyince kesin ohss olurum dedim ama sanirim baya yüksek doz gerekiyor. Pko larda zaten yumurtalar direncli oluyor. Zor gelişiyor dozunda düşük olmaz bence. Gonal f le hic gelisme olmamisti bende.

Kızlar bende bugün doktora gittim adetin 2.gunu bugün aşılama için tekrar başlıyoruz gonal f başladım bugün dualarınızı eksik etmeyin bir de 2.günü gonal f için erken değil dimi ben ilk asilamada 6.gün başlamıştım çünkü

Hadi hayirlisi bu sefer yuzunu guldurur inşallah Rabbim erken degil kuzum hem yumurtalarin daha erken buyur surec kisalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…