• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kuzum amh kaç senin sanirim bu benim yasadigim durum amhlada ilgiliymiş 5.5 benim. Ya inşallahh şoyle 7-8olgun olurda ikiz ucuz olur belki seninde ablan gibi🥰🥰
Benim amh 18.2 😂 Rabbim hakkımızda güzel olani doğru olani versin.Cok guzel ama inan ki çok zor.hem maddi hem manevi.Hicbirine yetisemiyosun.Hele de vicdanliysan ablam gibi öbürü bir kaşık fazla yedi diye oturur aglarsan çok yipraniyosun 😀

Benim amh 18.2 😂 Rabbim hakkımızda güzel olani doğru olani versin.Cok guzel ama inan ki çok zor.hem maddi hem manevi.Hicbirine yetisemiyosun.Hele de vicdanliysan ablam gibi öbürü bir kaşık fazla yedi diye oturur aglarsan çok yipraniyosun 😀
18miii hayy maşallahh kizz 😂 zor olmaz mi zordur tabii içi de gider insanin birin birine fazlami sevdim baktim diye Allah ablana kolayliklar versin kuzumm🥰

Kizlar canım çok sıkkın dün 11 de asilamam oldu doktor akşama iliskiye girin dedi ama giremedik normalde dün yapip bugün ara verip yarın akşam olucakti ama dün olmadi beni bilgilendirirmisiniz Selinos Selinos

Kizlar canım çok sıkkın dün 11 de asilamam oldu doktor akşama iliskiye girin dedi ama giremedik normalde dün yapip bugün ara verip yarın akşam olucakti ama dün olmadi beni bilgilendirirmisiniz Selinos Selinos
Canim her turlu aşilaman olmuş sperm bulunuyor içerde tabiki ilişki de olsa daha iyi olurdu ama bunu kafana takma olacagi varsa boyle de olur Allahin izniyle🤲 siz bugunu degerlendirin

Esinde problem yoksa sayi hız gibi. Bugunude yarını da degerlendir bence canim.

Back