Profilde yazdığın gibi. Her nasip vaktine esir.Evet canim. Biz naparsak yapalim o kendi istedigi zaman gelecek aslindabakalim hepimizi neler bekliyor
Benim amh 18.2Kuzum amh kaç senin sanirim bu benim yasadigim durum amhlada ilgiliymiş 5.5 benim. Ya inşallahh şoyle 7-8olgun olurda ikiz ucuz olur belki seninde ablan gibi
E2 25 benim.referans aralığı ne onu bilmiyorum ama.Gonal f 300 basladim.bugun 37.5mg kullandımBenimde çok çıktı sayamiyorum dedi o kadar yani. Amh benimde 5 küsürlerde. E2 44 cikmis normal degil mii ? Birde Gonal f mi kullanmaya basladin ?
Ilk dusuk dozla baslatip.sonra yukseltiuorlar duruma göre. Kontrolün ne zaman senin ? Ben persembe gidicem az çok belli olur herhalde insallah büyürlerE2 25 benim.referans aralığı ne onu bilmiyorum ama.Gonal f 300 basladim.bugun 37.5mg kullandım
11nde bir sonraki kontrolum 1 hafta sonra dediIlk dusuk dozla baslatip.sonra yukseltiuorlar duruma göre. Kontrolün ne zaman senin ? Ben persembe gidicem az çok belli olur herhalde insallah büyürler
Hadi bakalim inşallah güzel haberler alırsın11nde bir sonraki kontrolum 1 hafta sonra dedi
18miii hayy maşallahh kizzBenim amh 18.2Rabbim hakkımızda güzel olani doğru olani versin.Cok guzel ama inan ki çok zor.hem maddi hem manevi.Hicbirine yetisemiyosun.Hele de vicdanliysan ablam gibi öbürü bir kaşık fazla yedi diye oturur aglarsan çok yipraniyosun
Canim her turlu aşilaman olmuş sperm bulunuyor içerde tabiki ilişki de olsa daha iyi olurdu ama bunu kafana takma olacagi varsa boyle de olur Allahin izniyleKizlar canım çok sıkkın dün 11 de asilamam oldu doktor akşama iliskiye girin dedi ama giremedik normalde dün yapip bugün ara verip yarın akşam olucakti ama dün olmadi beni bilgilendirirmisinizSelinos
Sağol canımCanim her turlu aşilaman olmuş sperm bulunuyor içerde tabiki ilişki de olsa daha iyi olurdu ama bunu kafana takma olacagi varsa boyle de olur Allahin izniylesiz bugunu degerlendirin
Esinde problem yoksa sayi hız gibi. Bugunude yarını da degerlendir bence canim.Kizlar canım çok sıkkın dün 11 de asilamam oldu doktor akşama iliskiye girin dedi ama giremedik normalde dün yapip bugün ara verip yarın akşam olucakti ama dün olmadi beni bilgilendirirmisinizSelinos
Tamam canım sagolEsinde problem yoksa sayi hız gibi. Bugunude yarını da degerlendir bence canim.
Rabbim isteyene bakabilecek olana versin inşallah18miii hayy maşallahh kizzzor olmaz mi zordur tabii içi de gider insanin birin birine fazlami sevdim baktim diye Allah ablana kolayliklar versin kuzumm
Amiin inşallahh caniimRabbim isteyene bakabilecek olana versin inşallah
Hadi Bismillahirrahmanirrahim.Dualarim seninleAmiin inşallahh caniimşimdi yoldayiz yumurta toplama işlemi için gidiyoruz
Sizler için de dua edicem her adimda rabbim emeklerimizi gorsun inşallah bu yolda islerimizi kolaylastirsinHadi Bismillahirrahmanirrahim.Dualarim seninle
Yeni gördüm canım. Masallah bir sürü yumurtan olmus hepsi dollenir insallah. Güzel haberlerini bekliyorum dualarim seninleKizlarr 19olgun yumurta toplanmiş yarin embroyolog beni arayacakmiş kacinin dollendigini soylemek için
İnşallah canim hepimiz guzel haberlerle gelelim inşallahhYeni gördüm canım. Masallah bir sürü yumurtan olmus hepsi dollenir insallah. Güzel haberlerini bekliyorum dualarim seninle
Güzel haberler alalim inşallahKizlarr 19olgun yumurta toplanmiş yarin embroyolog beni arayacakmiş kacinin dollendigini soylemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?