OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Çok sevindim, gözünüz aydın..Burada ilk defa paylaşımınızı görüyorum. İnşallah sağlıkla tutunur bebeğiniz...Beta değeriniz kaç çıktı?
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :) beta 201 çıkmıştı.
Bu foruma çok yazdım, aktif olarak buralardayım :)

Bir de hangi belirtileri yaşadınız söyler misiniz? veya neler yaptınız bu süreçte. Nasıl geçirdiniz günlerinizi?

Transferden sonra kendimi çok sakınmadım açıkçası. Merdiven indim çıktım, evi süpürdüm, toz aldım rutin ev işlerimi yaptım ama ağır işler yapmadım.

Düzenli yürüyüş ve egzersiz yapan biriyim. Transferden sonra günlük 40-50 dk yürüyüş yaptım hafif tempoda.
Beslenmeme de genelde dikkat ederim. Diğer transferlerimde de dikkat ettim ama bu transferimde farklı olarak, sabahları filtre kahve içerim onu bıraktım. Transfere 10 gün kala transferden 7 gün sonraya kadar Türk kahvesi bile içmedim.
Kırmızı et, kefir, laktozsuz süt, ceviz, muz ve fındık tükettim.
Transferden 3 gün sonra ılık suyla duş aldım.
Paketli ürünler tüketmem, paketli içecekler tüketmem. Sigara, alkol zaten yok.

Bize konulan tanı sebepsiz imfertiliteydi.

Transferin ilk 2 günü rahimde ince bir sızı hissetim. Regl günüme kadar kasık ağrısı, kramp ve hafif karın ağrısı yaşadım. Ama teste az zaman kala bir ağrı vurdu dedim ki tutmadı kesin. Lekelenme olmadı şu ana kadar, göğüs hassasiyetim yok.

Biraz da nasip meselesi, o bebek tutunacaksa bir şekilde tutunuyor.
Tutmayacaksa da kılını bile kıpırdatmasan tutmuyor.

Katılıyorum. 4 yıl olacak ne emekler verdim maddi manevi, o çubukta çift çizgiyi görünce hele kanda tespit edilince bulutların üstüne çıktım. Pozitif mesaja karşılık olumsuz şeyler yazılmamalı, bu yollardan geçen herkes biliyor zaten tüm ihtimalleri.
Olumsuz yorumları es geçiyorum tüm kalbimle inanıyorum her şey güzel olacak. Sağlıkla kucağımıza alacağız.

En doğrusunu yaptın. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Bence buradan uzak durmak gerekiyordu benim hatam da buraya sık sık girmek oldu, kaygı ve korkumu artırdım. Stresim yükseldi. Sanki transfer olmamış gibi yaşamak gerekiyordu. Her seferinde rahmim mi kasıldı, belirti nedir diye diye günlerimi harcadım. Hadi iyi şanslar

Kesinlikle rahat olmak gerekiyor. Ben artık olmayabilir 10 kere deneyen var bir şekilde olacak diye kendimi telkin ettim.
Transferi ol ve unut, doğal yollarla hamile kalan kadınların dünyadan haberi yok. O sırada spor yapıyor, ağır işler yapıyor vs ama hamile olduğunu bilmiyor.
Allah bu yolda çok uğraştırmasın, en kısa zamanda bir evlat nasip etsin.

4. Denemem oldu benim de çok şükür ben de pozitif gördüm ancak iki koyulduğu için artış miktarına takıldım sizin değerinizi o yüzden merak ettim

Sonucum negatif. Kimyasal gebelik bile değil…o kadar bile yok değeri. Hayatımda bir kez olsun hamilelik duygusunu tatmadım hiç…çok stres yaptım ve tutmadı. 10-20 bile değil değeri
Canım çok geçmiş olsun. Lütfen olumsuz u hiçbir haline bağlama. Hiç bir şey olmasa da olumsuz olabilirdi. Güzelce sıfırla kendini âdetinle inşallah. Daha sakin yeni yollara devam

Canım çok geçmiş olsun. Lütfen olumsuz u hiçbir haline bağlama. Hiç bir şey olmasa da olumsuz olabilirdi. Güzelce sıfırla kendini âdetinle inşallah. Daha sakin yeni yollara devam
Kiminin çocuğu olur değer bilmez. Sokağa atar, öldürür. Kimisi de yıllarını, parasını, duygularını harcar eli boş döner. Hayat acımasız isteyene vermez istemeyene de bol bol verir. Çok üzgünüm. Umudum yoktu ama gerçeği görmek üzdü…uzun süre beklemiştim bir türlü tedaviye başlamamıştım. Ya son umudum da ölürse diye ve bugün öldü..

Çok haklısın gerçekten herkes bu dünyada imtihanda kimisi olur imtihan olur kimisi olmuyor diye Rabbim kalbine gönlüne inşirah ferahlığı versin inşallah dilerim bu imtihanı sabırla güzellikle kolaylıkla Rabbim atlatmayı nasip eylesin umudunu kaybetme lütfen aylarca yıllarca deneyen insanlar var emin ol vaktini zamanını bekliyor eğer ki hamile kalıp daha kötüsünü yaşamaktansa başta negatif olması emin ol daha az Can acıtıyor kendim yaşadığım için söylüyorum onun için kendini üzme Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar sağlıklı hayırlı gebelikler cümlemize nasip eylesin inşallah dilerim Rabbim tez zamanda gönlündekini kolaylıkla nasip eylesin inşallah

Demekki karnımdaki ağrılar tutma belirtisi değilmiş. Lekelenme olmuştu 2-3 gün o da değilmiş. Tuttu da sonra mı vazgeçti? Rahmim kasıldı da vücudumdan attı mı?

Canım bu şekilde bakma. Her şey bizim için. Rabbime sordun mu? Neden benim uzuvlarım tam diye? Neden kör değilim diye. Bak deprem oldu. Bir sürü insan ampute edildi. Ama senin elin, kolun, bacağın var. O insan da o zaman niye onun var benim yok mu desin. Rabbim nasip etmezse etmiyor. Doğumda vefat eden var. Yavrusunu koklayamadan ölen. Belki rabbim sana nasip edecek, farklı bir acısını yaşatacak. Şükret bu daha az bir acı. Ya 7 aylık kaybetsen. Ya doğsa sonra kaybetsen. Gerçekten rabbimin var bildiği. Bak inan. Vermiyorsa var bir bildiği.

Niye onun var benim yok demiyorum. Çocuğu olan bazıları kıymet bilmiyor demek istedim. Büyük bir nimet sağlıklı bir evlata sahip olmak değerini bilmeli insanlar. Ama haklısın birçok insan depremde bütün ailesini kaybetti, uzuvlarını kaybetti. Çok ağlıyordum bunları yazarken çok sağlıklı düşünmemiş olabilirim..

Demekki karnımdaki ağrılar tutma belirtisi değilmiş. Lekelenme olmuştu 2-3 gün o da değilmiş. Tuttu da sonra mı vazgeçti? Rahmim kasıldı da vücudumdan attı mı?
Belirtilerin çoğu ilaçlardan dolayı da oluyor ilaç kullandınız mı bu süreçte inan ki doktorlarda söylüyor transfer sonrası belirti aramayın bazen hiçbirşey hissetmezsin ama tutunmuştur daha gebeliğin çok erken haftaları olduğu için belli olmaz genelde 6 haftadan sonra başlar tabi kişiden kişiye değişir herkesin vücudu farklı tepki gösterir ama ne olursa olsun sakın pes etmeyin bu ilk tedaviniz galiba dondurulmuş embriyonuz var mı geride varsa sakın canınızı sıkmayın belki şimdi olmaması sizin hayrınızadır Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı bir şekilde nasip etsin gönlünü ferah tut daha hiçbirşey bitmiş değil

Kendinizi suçlu hissetmeyin şu an duygu ve düşünceleriniz çok normal şeyler şu an duygu patlaması yaşıyorsunuz onun için içinizi boşaltın rahatlayın yoksa insan içine atarsa çatlar ama sonra güçlü bir şekilde ayağa kalkın olacağına inanın bu sefer olmadı diğerinde olacak diye odaklanın birde tedaviye başlarken hep pozitif düşün pozitif olsun inşallah Rabbim yüzüne baksın dilerim Rabbim kalbine gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallah sakın pes etme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…