• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Niye onun var benim yok demiyorum. Çocuğu olan bazıları kıymet bilmiyor demek istedim. Büyük bir nimet sağlıklı bir evlata sahip olmak değerini bilmeli insanlar. Ama haklısın birçok insan depremde bütün ailesini kaybetti, uzuvlarını kaybetti. Çok ağlıyordum bunları yazarken çok sağlıklı düşünmemiş olabilirim..
RABBiM YÂR ve yardimcin olsun, acini dindirsin, sana güç kuvvet versin.. seni ve senin gibi nicelerinin evlat hasretini dindirsin saglikli uzun ömürlü güzel evlatlar nasip etsin, aminnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar negatif alanlar, böyle mi oluyor? Ben ilk defa negatif aldım. Doğum yapmışım gibi ağrı çekiyorum
Aslında hepsi birer kimyasal gibi oluyo. Kanama olurken yoğun östrojen ve progesteron u da atıyorsunuz. Rahatlasın inşallah bedeniniz güzelce. ❤️

Sonucum negatif. Kimyasal gebelik bile değil…o kadar bile yok değeri. Hayatımda bir kez olsun hamilelik duygusunu tatmadım hiç…çok stres yaptım ve tutmadı. 10-20 bile değil değeri
Rabbim bu mübarek günler hürmetine en en tez vakitte nasip etsin 🤲 bizim durumumuz neredeyse aynı ümidini kırma Allah'a güvenelim güzel arkadaşım seni çok iyi anlıyorum dualarım seninle 🤗

Kızlar ben çok kötüyüm. Bulantı , kusma, kanama . Ağrıdan ölüyorum. Sizde de mi böyle durumlar
Ben de aynı oldum aşırı bulantı istifra baş ağrısı kaşık karın bel ağrısı hemşire normal dedi yazdım sordum. Bu adetin anormal olur demişti zaten

Kızlar beni transfer olduğum hastaneden aradılar başka embriyom yok ve yaşım da 42 arayan doktor dedi ki vakit kaybetmeden eksozom prp yapalım ve tekrar tüp bebek denemesi yapalım. Bu nasıl birşey deneyimleyen oldu mu ? Ben 4 sene önce sadece prp olmuştum benden bir enjektör kan alıp işleyip yumurtalıklarda vermişlerdi.ise yaradı mı bilmiyorum çünkü o dönem işlem öncesi ne göründü ise folikül işlem sonrası da aynıydı ama doktorun dediğine göre folikül boyutlarıni arttırdığı yönünde faydasi olduğunu söylemişti.

Kızlar negatif alanlar, böyle mi oluyor? Ben ilk defa negatif aldım. Doğum yapmışım gibi ağrı çekiyorum
Cnm geçmiş olsun. Bende daha birşey yok. Seher düştü ilacı keseli 3 gün oldu regli de başlamadı. Ama ağrı vs yok. Doktorunla görüştün mü

Cnm geçmiş olsun. Bende daha birşey yok. Seher düştü ilacı keseli 3 gün oldu regli de başlamadı. Ama ağrı vs yok. Doktorum
Kızlar beni transfer olduğum hastaneden aradılar başka embriyom yok ve yaşım da 42 arayan doktor dedi ki vakit kaybetmeden eksozom prp yapalım ve tekrar tüp bebek denemesi yapalım. Bu nasıl birşey deneyimleyen oldu mu ? Ben 4 sene önce sadece prp olmuştum benden bir enjektör kan alıp işleyip yumurtalıklarda vermişlerdi.ise yaradı mı bilmiyorum çünkü o dönem işlem öncesi ne göründü ise folikül işlem sonrası da aynıydı ama doktorun dediğine göre folikül boyutlarıni arttırdığı yönünde faydasi olduğunu söylemişti.
cnm bende Prp yaptırdım ama hiçbir değişiklik olmadı. Ama araştırmama göre eksozom ve prp aunı anda yaptırın diyorlar lakin eşim benim para tuzağı diye önermiyor. Keza doktorum da önermedi. Prp de yaptırıp faydasını göremediğim için bence olumsuz oldu.

Yine de üzülmeyin ben de üç tüp bebek yaptım inan ki yaşım 36 ne bir embriyo dondurabildim ne bir adım ilerledik her bir tüp bebekte baştan iğne vurdum sonuç hep aynı oldu nasip dedim zamanı değil dedim bekliyorum zor 😞 beklemek çok sancılı ama yapacak hiçbir şey elden birşey gelmiyor yaşa hiç takılmayın nasipte varsa olur inşallah 🤲
amh mı düşüktü. Sen yazınca kendimi gördüm. Takviye felan kullanmadın mı.

cnm bende Prp yaptırdım ama hiçbir değişiklik olmadı. Ama araştırmama göre eksozom ve prp aunı anda yaptırın diyorlar lakin eşim benim para tuzağı diye önermiyor. Keza doktorum da önermedi. Prp de yaptırıp faydasını göremediğim için bence olumsuz oldu.
[/QUOTE]

Canım ben bir kaç ay evvel bir kadinla tanıştım tevafuk laf açıldı ve yaşının 45 olduğunu tüp bebek yaptırdığını söyledi. Eksozom prp yaptırmış ve her defa 5 6 yumurta toplanıyor dedi işlem sonrasında ama genetikten sağlıklı henüz gelmedi demişti. Bir kez mozikli geldi transfer edildi tutmadi etkisi geçmeden ben toplatabildigim kadar toplatmak istiyorum demişti.Yani onun yumurtaliklari arttırmış ben de şimdi doktor deyince bir acaba da kaldım. Bu prp den farklı bir işlem sanırım hemşire arayınca sorucam. Allah'ım yardımcımız olsun vesilesi ne işe önümüze çıkarsın aratmadin beklemesin nasip etsin hayırlısı ile en kolayiyla 🤲

Yumurta donasyonu düşünmezmisin? 🌸

Kızlar ben çok kötüyüm. Bulantı , kusma, kanama . Ağrıdan ölüyorum. Sizde de mi böyle durumlar
İşten anca fırsat bulup girebildim. canım benim henüz adet, kanama başlamadı. İnşallah iyi olursun. Geçmiş olsun. Doktora gittin mi? Çok üzüldüm durumuna🙁

Merhaba inanın sizi çok iyi anlıyorum bebeğim tutundu kese gördük kalp atışını da duyduk derken 9.haftada rutin kontrole gitmiştim kalbi durdu apar topar kürtaja alındım günlerce ağladım ama doktorum %90kromozomsal sorun vardır sağlıksızdır dedi yaşanacakmış demekki vardır Bir hayır böyle taktir edilmiş tevekkül etmek lazım bazen acı tecrübeleri de paylaşmak lazım bence hayat bu acısıyla tatlısıyla her şey bizim için umarım bebeğinizi sağlıklıca kucağınıza alacağınız günler çok yakındır ❤️🤲
Cevabım geç oldu. Kusura bakmayın dün çok üzgün ve yorgundum. Çok haklısınız. Tutup daha zor deneyimler de yaşayabiliriz. Yaşadıklarınıza üzüldüm. Bugün biraz daha durumu kabullenme yolundayım. Hepimiz için, bu yolda emek veren herkes için inşallah sağlıkla, huzurla minik bebişlerimiz olur :anne:

Cevabım geç oldu. Kusura bakmayın dün çok üzgün ve yorgundum. Çok haklısınız. Tutup daha zor deneyimler de yaşayabiliriz. Yaşadıklarınıza üzüldüm. Bugün biraz daha durumu kabullenme yolundayım. Hepimiz için, bu yolda emek veren herkes için inşallah sağlıkla, huzurla minik bebişlerimiz olur :anne:
Estağfirullah kusur olur mu sağ olun böyle hissetmeniz çok normal sizi çok çok iyi anlıyorum inşallah kavuşacağız sağlıkla huzurla bebişlerimize bugün değilse de yarın 🥹❤️🤲

amh mı düşüktü. Sen yazınca kendimi gördüm. Takviye felan kullanmadın mı.
Amh mı hiç bilmiyorum desem 🙈 yok canım ya sadece folik asit içtim doktorum dedi senin vücudun bu kadar üretiyor yoksa üçüncü tüp bebeğim de ilacın markasını dozunu da arttırdı yine aynı oldu 1. Tüp bebekte transfer olamadım embriyo hiç oluşmadı 2. Tüp bebekte sadece iki adet embriyom oldu ikisini de transfer oldum gebelik oluştu ilk transferimde ama dış gebelik geçirdim sevincimiz yarım kalmıştı 3. Tüp bebekte transfer oldum onlar da tutunmadı maalesef 🥲 geride embriyom yok başlarsam yine sil baştan başlayacağım ama bir yanım da korku var ya güzel ilerlemezse belki de son şansım olabilir bilmiyorum inanki beynim artık çok yorgun yine de Rabbimden ümit kesmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲 sizin durumunuz nasıl peki bir sonuç alabildiniz mi ❤️

Back