- 1 Kasım 2013
- 2.708
- 2.121
- 333
Sağlıkla katlasın inşallah anasıAy sağolasın canım benim amin335 çıktı canım
Çok sevindim hayırlı olsunEvet canım sonunda öğrenebildim değerim pozitif şükürler olsun. Rabbim herkese hayırlı güzel haberler nasip etsinsen bugün verecektin kan dimi
Tahmin ettim hatta soracaktım ki mesajını gördüm. Değerin yüksek geldi nasıl oluyor diye? Demekki ikizmişİkiz benim de gözümü korkutuyor ama çok güzel bir duygu daiki tane minnoş iki arkadaş gelecek çok tatlı oluyorlar.
Ah ah benim sonucun çıkacağı yok anam yarına kaldı
Allah razı olsun canım aminSağlıkla katlasın inşallah anası
Sağolasın yavrum Allah razı olsun darısı senden güzel haberler duymayaÇok sevindim hayırlı olsunYok kan vermeyeceğim gününü bekleyeceğim. Benim ki 3. Gün embriyosu boş yere moralimi bozmak istemem. Senin ki 5. Gün embriyosu idi değil mi?
Yok canım Y yaasemintt ikizmiş. Bana doktorum 1 tane embriyo transfer etti. İlk tedavimde de tuttuğundan dolayı ikiz olma ihtimaline karşı bir tane transfer edildi canımTahmin ettim hatta soracaktım ki mesajını gördüm. Değerin yüksek geldi nasıl oluyor diye? Demekki ikizmiş
Ay karıştırdım canım değer yüksek gibi gelince aklıma ikiz mi diye geldi. Mesajı da görünce öyle sandım. Çoktan göndermiş oldumYok canım Y yaasemintt ikizmiş. Bana doktorum 1 tane embriyo transfer etti. İlk tedavimde de tuttuğundan dolayı ikiz olma ihtimaline karşı bir tane transfer edildi canım
inşallah canım benim…benim yavaş yavaş progestan etkisini göstermeye başladı. Yatağa gideceğim şimdi. Hepinize güzel bir gün dilerim…Sağolasın yavrum Allah razı olsun darısı senden güzel haberler duymayaevet benimki 5. Gün embriyosu
Maalesef benim bebeğim geçen hafta kürtajla alındı 9.haftada kalbi durdu çünküTransfer sonrası anca bir hafta aldım. Dün çok yoruldum. Nöbetim pek yok. Önümüzdeki günler belli olacak ne olduğu? Hamile olanları özellikle merak ettim, bu süreç yorucu ve kullanılan bir sürü ilaç var. İşlerine devam edebiliyorlar mı?
Çok çok üzüldüm tutunmamasından daha zor bir durum eminim. Sizin yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum. Moralinizi hiç bozmayın. Önümüzdeki maçlara bakalım derler ya, şükür ki sağlıksınız. Amin inşallah size de en kısa zamanda tekrar nasip eder Yüce RabbimMaalesef benim bebeğim geçen hafta kürtajla alındı 9.haftada kalbi durdu çünküsizinki sağlıklıca tutunur umarım süreç zor tabi Allah yardımcınız olsun dikkat edin gerektiği yerde tüp bebek doktorunuzdan rapor almayı ihmal etmeyin
pastakek O kadar iyi niyetlisin ki,olumsuz sonucuna rağmen herkes için iyi niyetli güzel dileklerini esirgemiyorsun..Bu çok güzel bir özellik...İnşallah senin de bir gün olacak, inşallah benim de olur, isteyen herkesin olsun...
Canım geçen sene ben de aynı şeyleri yaşadım 9+6 da gitti bebeğim. Bu transferim de tutmadı. Hepsinin sonu üzüntü ama tutup da kayıp etmek daha çok zorMaalesef benim bebeğim geçen hafta kürtajla alındı 9.haftada kalbi durdu çünküsizinki sağlıklıca tutunur umarım süreç zor tabi Allah yardımcınız olsun dikkat edin gerektiği yerde tüp bebek doktorunuzdan rapor almayı ihmal etmeyin
Ay sağolasın canım benim amin335 çıktı canım
Amin çok çok teşekkür ederimÇok çok üzüldüm tutunmamasından daha zor bir durum eminim. Sizin yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum. Moralinizi hiç bozmayın. Önümüzdeki maçlara bakalım derler ya, şükür ki sağlıksınız. Amin inşallah size de en kısa zamanda tekrar nasip eder Yüce Rabbimaynı şekilde benim gibi bekleyen herkese…
Çok çok geçmiş olsun gerçekten tarifsiz bir acı Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın dizin de ben kalan son embriyomu ngs ye gönderdim şimdi bekliyorum siz n’aptınız ?Canım geçen sene ben de aynı şeyleri yaşadım 9+6 da gitti bebeğim. Bu transferim de tutmadı. Hepsinin sonu üzüntü ama tutup da kayıp etmek daha çok zorçok geçmiş olsun Allah'ım tez zamanda bizlere de nasip etsin
Çok çok geçmiş olsun gerçekten tarifsiz bir acı Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın dizin de ben kalan son embriyomu ngs ye gönderdim şimdi bekliyorum siz n’aptınız ?
Bi eşinin de senin de genetiğine baktır öncesinde bir de inşallah yeniden toparlayıp başladığınızda ngs ye gönder embriyoları en azından genetikten sıkıntı çıkmazsa transfer olursun inşallah ben de tek embriyo ngs ye 15bin verdik geçen hafta kürtaja 20bin verdik sağlıklı gelirse transfere de 50bin diyorlar yani 200bini buldu bizim de Allah güç kuvvet versin gerçektenCanım benim son iki embriyom kalmıştı transfer edildi ama maalesef tutmadı. Şuan ne yapacağım hiç bilmiyorum nasıl hareket edelim. Allah'ım güç kuvvet verirse yine deneyeceğiz maddi manevi çok yıprandık biraz toparlamamiz gerek. inşaAllah genetikten sağlıkla gelir ve kolayca tutunur sana en azından kalan embriyon var umudunu yitirme olur Allah'ın izniyle
Benim 3. Gün embriyosu. Doktor güzel dediyse sevinmelisiniz. Umarım katlanarak ilerler5.Gün embriyosu muydu? Insallah dediginiz gibi benimkide artar
Dr. Sorun yok gayet iyi 2 gun sonra yine ver dedi bakalım
Amiiin sağlıkla Güzel haberlerinize inşallahAy maşallah gerçektenn yaaDarısı bize olsun inşallah
Ben de transfer günü dinlendim yormadim kendimi, ertesi günü işbaşı yaptım ki gayet her gün topuklu ayakkabı vs zorunlu işyerinde giyindim, ne zaman pozitifi gördüm iş yerinde bı tek müdürümle paylaştım sağolsun düz ayakkabı vs kolayligini sağladı ama her ne kadar bana daha önce söylendiğinde gerçekten uyuz olsam daTransfer sonrası anca bir hafta aldım. Dün çok yoruldum. Nöbetim pek yok. Önümüzdeki günler belli olacak ne olduğu? Hamile olanları özellikle merak ettim, bu süreç yorucu ve kullanılan bir sürü ilaç var. İşlerine devam edebiliyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?