OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Evet canım sonunda öğrenebildim değerim pozitif şükürler olsun. Rabbim herkese hayırlı güzel haberler nasip etsin sen bugün verecektin kan dimi
Çok sevindim hayırlı olsun Yok kan vermeyeceğim gününü bekleyeceğim. Benim ki 3. Gün embriyosu boş yere moralimi bozmak istemem. Senin ki 5. Gün embriyosu idi değil mi?

İkiz benim de gözümü korkutuyor ama çok güzel bir duygu da iki tane minnoş iki arkadaş gelecek çok tatlı oluyorlar.
Ah ah benim sonucun çıkacağı yok anam yarına kaldı
Tahmin ettim hatta soracaktım ki mesajını gördüm. Değerin yüksek geldi nasıl oluyor diye? Demekki ikizmiş

Çok sevindim hayırlı olsun Yok kan vermeyeceğim gününü bekleyeceğim. Benim ki 3. Gün embriyosu boş yere moralimi bozmak istemem. Senin ki 5. Gün embriyosu idi değil mi?
Sağolasın yavrum Allah razı olsun darısı senden güzel haberler duymaya evet benimki 5. Gün embriyosu

Tahmin ettim hatta soracaktım ki mesajını gördüm. Değerin yüksek geldi nasıl oluyor diye? Demekki ikizmiş
Yok canım Y yaasemintt ikizmiş. Bana doktorum 1 tane embriyo transfer etti. İlk tedavimde de tuttuğundan dolayı ikiz olma ihtimaline karşı bir tane transfer edildi canım

Yok canım Y yaasemintt ikizmiş. Bana doktorum 1 tane embriyo transfer etti. İlk tedavimde de tuttuğundan dolayı ikiz olma ihtimaline karşı bir tane transfer edildi canım
Ay karıştırdım canım değer yüksek gibi gelince aklıma ikiz mi diye geldi. Mesajı da görünce öyle sandım. Çoktan göndermiş oldum

Sağolasın yavrum Allah razı olsun darısı senden güzel haberler duymaya evet benimki 5. Gün embriyosu
inşallah canım benim…benim yavaş yavaş progestan etkisini göstermeye başladı. Yatağa gideceğim şimdi. Hepinize güzel bir gün dilerim…

Maalesef benim bebeğim geçen hafta kürtajla alındı 9.haftada kalbi durdu çünkü sizinki sağlıklıca tutunur umarım süreç zor tabi Allah yardımcınız olsun dikkat edin gerektiği yerde tüp bebek doktorunuzdan rapor almayı ihmal etmeyin

Çok çok üzüldüm tutunmamasından daha zor bir durum eminim. Sizin yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum. Moralinizi hiç bozmayın. Önümüzdeki maçlara bakalım derler ya, şükür ki sağlıksınız. Amin inşallah size de en kısa zamanda tekrar nasip eder Yüce Rabbim aynı şekilde benim gibi bekleyen herkese…

Amin canım hepimiz aynı durumları yaşıyoruz hepimizin çabası aynı mutluluğumuz da üzüntümüz de aynı. Ben Rabbime inanıyorum bizim de olacak. Biz elimizden geleni yapıyoruz vesile peşindeyiz Allah'ım bu çabamızı isteğimizi geri çevirmesin bizlere de oldu şükrünü mutluluğunu yaşamayı nasip etsin

Canım geçen sene ben de aynı şeyleri yaşadım 9+6 da gitti bebeğim. Bu transferim de tutmadı. Hepsinin sonu üzüntü ama tutup da kayıp etmek daha çok zor çok geçmiş olsun Allah'ım tez zamanda bizlere de nasip etsin

Amin çok çok teşekkür ederim Öyle devam etmek için bir embriyom kalmıştı ngs ye gönderdik sonuç bekliyoruz ona göre transfer ettircz

Çok çok geçmiş olsun gerçekten tarifsiz bir acı Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın dizin de ben kalan son embriyomu ngs ye gönderdim şimdi bekliyorum siz n’aptınız ?

Çok çok geçmiş olsun gerçekten tarifsiz bir acı Allah gücünüzü kuvvetinizi artırsın dizin de ben kalan son embriyomu ngs ye gönderdim şimdi bekliyorum siz n’aptınız ?

Canım benim son iki embriyom kalmıştı transfer edildi ama maalesef tutmadı. Şuan ne yapacağım hiç bilmiyorum nasıl hareket edelim. Allah'ım güç kuvvet verirse yine deneyeceğiz maddi manevi çok yıprandık biraz toparlamamiz gerek. inşaAllah genetikten sağlıkla gelir ve kolayca tutunur sana en azından kalan embriyon var umudunu yitirme olur Allah'ın izniyle

Bi eşinin de senin de genetiğine baktır öncesinde bir de inşallah yeniden toparlayıp başladığınızda ngs ye gönder embriyoları en azından genetikten sıkıntı çıkmazsa transfer olursun inşallah ben de tek embriyo ngs ye 15bin verdik geçen hafta kürtaja 20bin verdik sağlıklı gelirse transfere de 50bin diyorlar yani 200bini buldu bizim de Allah güç kuvvet versin gerçekten maddi manevi çok zor

Ben de transfer günü dinlendim yormadim kendimi, ertesi günü işbaşı yaptım ki gayet her gün topuklu ayakkabı vs zorunlu işyerinde giyindim, ne zaman pozitifi gördüm iş yerinde bı tek müdürümle paylaştım sağolsun düz ayakkabı vs kolayligini sağladı ama her ne kadar bana daha önce söylendiğinde gerçekten uyuz olsam daresmen transferi 1 hafta unuttum hiç oraya odaklanmadim ilk defa, ama normal işyeri çalışmasının yanı sıra eğil kalk ev işi vs hiç yapmadim, ev sürecini dinlenmeye ayırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…