- 30 Ocak 2025
- 13
- 6
- 1
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende 3. Gün taze transfer oldum ama benim hormonlarıma bakmadılar. 7 ve 8 günlerde negatifti. 9 gün çok ince silik çizgi şeklinde görmüştüm 11. Gün daha belirgindi. Testte de 37. Le pozitifi gördüm ama kimyasal oldu. 2. Gün sonra düşmüştü yarı yarıya.7. Gün erken idrar testi yaptım negatif çıktı ama erken dedi arkadaşlar
Allah razı olsun inşallah sizin de en yakın denemeniz pozitif olsun ve sağlıklıca alırsınız kucağınızaCanım bende 3. Gün taze transfer oldum ama benim hormonlarıma bakmadılar. 7 ve 8 günlerde negatifti. 9 gün çok ince silik çizgi şeklinde görmüştüm 11. Gün daha belirgindi. Testte de 37. Le pozitifi gördüm ama kimyasal oldu. 2. Gün sonra düşmüştü yarı yarıya.
3. Gün geç tutunuyor diyorlar burada arkadaşlar. Bende geç görmüştüm çizgiyi. O yüzden az daha bekle. 9. Gün çıkar belki. İnşallah tutmuştursonu güzel olsun
7. Gün erken idrar testi yaptım negatif çıktı ama erken dedi arkadaşlar
İnşallah canım sağolasın bakalım ne olacak sonucum yazarımCanım benim geçen transferim de donmuş 3. Gün embriyosu idi 7. gün silik görmüştüm testte ama forumda 8. gün negatif olup kanda pozitif gören vardı. inşaAllah senin de öyle olur![]()
Canım biz cuma verdiğimiz de Pazartesi çıkıyor sağlık ocağında. İstersen hastaneye verYa benimde sabah verdiğim kan hala çıkmadı sağlık ocağında verdim güya akşam çıkar diye. Çıkmadığı için iğnemi fitilimi oldumhayır sonuç neyse bilsem bari. Göğsüm sızlıyor artık ilaçlardan . Ayaklarım da elektrik çarpmış gibi yapıyor arada . Çok ilaç yüklendik tabi. Estrofem de devam
![]()
Çok erken canım7. Gün erken idrar testi yaptım negatif çıktı ama erken dedi arkadaşlar
yaaaCanım biz cuma verdiğimiz de Pazartesi çıkıyor sağlık ocağında. İstersen hastaneye ver
Konya dayım canım. Bizim burda hep ertesi gün çıkıyor. Eğer senin sağlık ocağında laboratuvar yoksa seninki de Pazartesi çıkaryaaasizin istanbuldamıydı başka yerde mi İstanbul’da bu kadar uzak olur mı ya. Olmadı yarın cmt sabah erkenden gider acilse verir gelirim. Yeter gari valla sıkıldım. Hayır doktoru da anlamıyorum 40Dan 20 ye düşmüş. Daha napıcak şahlanacak mı 100 mü olacak yani bırak ilacı de dimi. Bugün Estrofem alıcam diye göbeğim çatladı. En kötü diğer transferde kullanırım diye zar zor aldım. Göbüşüm harita gibi oldu
![]()
Evet canım bakıyorlar ben öyle birkaç kezler baktirmisligim varKızlar ben bugün gündüz giriş yaptıramadım. Şimdi acile gitsem direk bhcg baktırmak istiyorum desem bakarlar mı?
Bi ara karın ağrısı olmuştu gebelik şüphesi var mı diye sormuşlardı bende bilmiyorum demiştim yapmışlardı. Konya’da nerede hangi doktorda tedavi görüyorsunuzKızlar ben bugün gündüz giriş yaptıramadım. Şimdi acile gitsem direk bhcg baktırmak istiyorum desem bakarlar mı?
Bende baktırdım hep. Yeşil alandan girdim. Sıra bekletiyorlar ama olsun.Kızlar ben bugün gündüz giriş yaptıramadım. Şimdi acile gitsem direk bhcg baktırmak istiyorum desem bakarlar mı?
Sonucundan haberdar et: çıkmazsa bende sabah erken gidip vericem. İnşallah güzel sonuçların olurKızlar ben bugün gündüz giriş yaptıramadım. Şimdi acile gitsem direk bhcg baktırmak istiyorum desem bakarlar mı?
Şehir hastanesinde dilay hanıma gidiyorumBi ara karın ağrısı olmuştu gebelik şüphesi var mı diye sormuşlardı bende bilmiyorum demiştim yapmışlardı. Konya’da nerede hangi doktorda tedavi görüyorsunuz![]()
Amin canımSonucundan haberdar et: çıkmazsa bende sabah erken gidip vericem. İnşallah güzel sonuçların olur![]()
Canımsın yaBugün işten çıkınca prolutexi yaptırmak için özel hastaneye gittim. Yolum üzeri olduğum için enjeksiyonu da yaptırayım dedim. Gelmişken acaba acilde betahcg ye de mi baktırsam diye düşündüm..Ve cesaret edemedim biliyor musunuz? Vazgeçtim ve döndüm...Çünkü sonuçtan korkuyordum, sonuç çıkana kadar kaygı ve meraktan birşey yapamazdım...Yemek yiyemez, içemez, bekleyemezdim..
Canım benim gözlerim doldu inşallah kalbinden geçen olur, bizi de şaşırtt.. Kutlayalım buradan.Canımsın yasonuç ne olursa olsun güzel olan olsun canım. Ben de bugün ilaçlarımı kullanmadım. Büyük ihtimalle negatif zaten. Ama gene de kan vermek stresli bişey.gene de kalbimde pozitif gelse şaşırsam, mutlu olsam diye geçiriyorum
![]()