OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Çoook teşekkür ederim. İkiz gözümü korkutmakla beraber çok sevindim be hallederiz evelallah. Herkese muradını versin Rabbim. Nesir çıkmadı mı senin sonuç?
İkiz benim de gözümü korkutuyor ama çok güzel bir duygu da iki tane minnoş iki arkadaş gelecek çok tatlı oluyorlar.
Ah ah benim sonucun çıkacağı yok anam yarına kaldı

Canımm çok çok mutlu oldum sağlıkla kucağına almak nasip olsun Allah'ım korusun kollasın bütün olumsuzluklardan su gibi kolaylıkla geçsin hamileliğin
pastakek O kadar iyi niyetlisin ki,olumsuz sonucuna rağmen herkes için iyi niyetli güzel dileklerini esirgemiyorsun..Bu çok güzel bir özellik...İnşallah senin de bir gün olacak, inşallah benim de olur, isteyen herkesin olsun...

Progestan sizde de kas ve kemik ağrısı yapıyor mu? yan etkileri arasında var....
Sarhoş gibiyim vallahi sırt ağrım var hatta her yerim uyuşuk. İlaçlarım çok fazla bence ya. Uyuşukluğumun sebebi gebelik mi ilaçlar mı onu bilemeyecek kadar çok hangisi ne yapıyor bilemiyorum.

Sarhoş gibiyim vallahi sırt ağrım var hatta her yerim uyuşuk. İlaçlarım çok fazla bence ya. Uyuşukluğumun sebebi gebelik mi ilaçlar mı onu bilemeyecek kadar çok hangisi ne yapıyor bilemiyorum.
Bu süreçte çalışıyor musunuz? Ben dün başladım, biraz yoruldum. Sizler neler yapıyorsunuz merak ettim.

Bu süreçte çalışıyor musunuz? Ben dün başladım, biraz yoruldum. Sizler neler yapıyorsunuz merak ettim.
Ben 4. Gün işe başlamıştım. Ama keşke rapor alsaydım gel git yürüyerek geldim gittim hep. Bidakine tecrübe oldu rapor alabilirsem alıp yatıcam bugün son kez kan verdim. Doktorum illa 2 gün daha devam et ilacı kesme dedi. Değer yarı yarıya düştü dedim ama olsun belli olmaz dedi. O benden daha inançlı bakalım. Sağlık ocağında verdim akşama anca çıkar. Pozitif görem arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Negatif kimyasal olanlarımız ise moral bozmak yok. Bir sonrakine toparlanmamız lazım.

Günaydın bakalim bakalim neler oluyor bende bugün kan verdim tekrar

Benim iş malesef sürekli rapor alacağım bir iş değil. Öğretmenim öğrenciler bekliyor. Öncesinde de belli olmayan birşey için ücretsiz izin alamıyor insan. Yöneticilere de açık açık söyleyemiyorsun ki. Herneyse işe başladım maalesef. Bu süreçte hiç çalışmamak gerektiğini anladım.

Senin de pozitife döneceğine inanıyorum, doktorun bir bildiği vardır elbet.

Nöbet ayakta durmak çok daha zor canım bence bu süreçte rapor almalısın ben de öğretmenim yumurta toplamada kasık ağrım oldu zaten bir hafta onda bir hafta da transferden sonra aldım kendimi iyi hissedince iki gün gittim raporumu bozdum

Transfer sonrası anca bir hafta aldım. Dün çok yoruldum. Nöbetim pek yok. Önümüzdeki günler belli olacak ne olduğu? Hamile olanları özellikle merak ettim, bu süreç yorucu ve kullanılan bir sürü ilaç var. İşlerine devam edebiliyorlar mı?

Evet canım düşüp sonra yükselenleride okudukk, moral bozmak yok hadi inşallah çok güzel artmıştır değerin

Canım ben öğretmenim ilk kızımda transferin 7. Günü okula başladım. Okul 40 km yolu uzaktı. 32 saat ders ve kurs. Haftanın beş günü. Şükürler olsun hiçbir şey olmadı bu yıl sürece başladığım için maaş karşılığı 15 saat ders aldım

Çalışıyorum. Bu süreçte hem bedenen hem zihnen çalışmaktan yanayım hatta oğlumdan önceki iki denemede bir dikkat ettim rapor aldım falan, düşük ve kimyasal oldu. Oğlum da o kadar ümitsizdim ki kötü kaliteydi en son orda kalmasın diye yaptırdık. Öğretmenim hem sezon başına hem kışlık hazırlıklara denk gelmiş hiç esirgememiştim. Bu da abartı tabi ben kötü kalite tutmaz diye düşündüğümden öyle yaptım ama bedene de zihne de çok iyi geliyor bence çalışmak sürekli onu düşünmüyorum iyi oluyo. Beni zorlayan tek kısım evdeki üşengeçlik seviyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…