İkiz benim de gözümü korkutuyor ama çok güzel bir duygu daÇoook teşekkür ederim. İkiz gözümü korkutmakla beraber çok sevindim be hallederiz evelallah. Herkese muradını versin Rabbim.Nesir çıkmadı mı senin sonuç?
Canımm çok çok mutlu oldum sağlıkla kucağına almak nasip olsun Allah'ım korusun kollasın bütün olumsuzluklardan su gibi kolaylıkla geçsin hamileliğin
Sarhoş gibiyim vallahi sırt ağrım var hatta her yerim uyuşuk. İlaçlarım çok fazla bence ya. Uyuşukluğumun sebebi gebelik mi ilaçlar mı onu bilemeyecek kadar çokProgestan sizde de kas ve kemik ağrısı yapıyor mu? yan etkileri arasında var....
Bu süreçte çalışıyor musunuz? Ben dün başladım, biraz yoruldum. Sizler neler yapıyorsunuz merak ettim.Sarhoş gibiyim vallahi sırt ağrım var hatta her yerim uyuşuk. İlaçlarım çok fazla bence ya. Uyuşukluğumun sebebi gebelik mi ilaçlar mı onu bilemeyecek kadar çokhangisi ne yapıyor bilemiyorum.
Ben 4. Gün işe başlamıştım. Ama keşke rapor alsaydım gel git yürüyerek geldim gittim hep. Bidakine tecrübe oldu rapor alabilirsem alıp yatıcamBu süreçte çalışıyor musunuz? Ben dün başladım, biraz yoruldum. Sizler neler yapıyorsunuz merak ettim.
Sonucun çıktı mı? Pozitif beklediğin kişilerden birisin, merak ettimMecnun bile Leyla’y bu kadar beklemedi
Günaydın bakalim bakalim neler oluyor bende bugün kan verdim tekrarBen 4. Gün işe başlamıştım. Ama keşke rapor alsaydım gel git yürüyerek geldim gittim hep. Bidakine tecrübe oldu rapor alabilirsem alıp yatıcambugün son kez kan verdim. Doktorum illa 2 gün daha devam et ilacı kesme dedi. Değer yarı yarıya düştü dedim ama olsun belli olmaz dedi. O benden daha inançlı bakalım. Sağlık ocağında verdim akşama anca çıkar. Pozitif görem arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Negatif kimyasal olanlarımız ise moral bozmak yok. Bir sonrakine toparlanmamız lazım.
Benim iş malesef sürekli rapor alacağım bir iş değil. Öğretmenim öğrenciler bekliyor. Öncesinde de belli olmayan birşey için ücretsiz izin alamıyor insan. Yöneticilere de açık açık söyleyemiyorsun ki. Herneyse işe başladım maalesef. Bu süreçte hiç çalışmamak gerektiğini anladım.Ben 4. Gün işe başlamıştım. Ama keşke rapor alsaydım gel git yürüyerek geldim gittim hep. Bidakine tecrübe oldu rapor alabilirsem alıp yatıcambugün son kez kan verdim. Doktorum illa 2 gün daha devam et ilacı kesme dedi. Değer yarı yarıya düştü dedim ama olsun belli olmaz dedi. O benden daha inançlı bakalım. Sağlık ocağında verdim akşama anca çıkar. Pozitif görem arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Negatif kimyasal olanlarımız ise moral bozmak yok. Bir sonrakine toparlanmamız lazım.
Senin de pozitife döneceğine inanıyorum, doktorun bir bildiği vardır elbet.Ben 4. Gün işe başlamıştım. Ama keşke rapor alsaydım gel git yürüyerek geldim gittim hep. Bidakine tecrübe oldu rapor alabilirsem alıp yatıcambugün son kez kan verdim. Doktorum illa 2 gün daha devam et ilacı kesme dedi. Değer yarı yarıya düştü dedim ama olsun belli olmaz dedi. O benden daha inançlı bakalım. Sağlık ocağında verdim akşama anca çıkar. Pozitif görem arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Negatif kimyasal olanlarımız ise moral bozmak yok. Bir sonrakine toparlanmamız lazım.
Nöbet ayakta durmak çok daha zor canım bence bu süreçte rapor almalısın ben de öğretmenim yumurta toplamada kasık ağrım oldu zaten bir hafta onda bir hafta da transferden sonra aldım kendimi iyi hissedince iki gün gittim raporumu bozdumBenim iş malesef sürekli rapor alacağım bir iş değil. Öğretmenim öğrenciler bekliyor. Öncesinde de belli olmayan birşey için ücretsiz izin alamıyor insan. Yöneticilere de açık açık söyleyemiyorsun ki. Herneyse işe başladım maalesef. Bu süreçte hiç çalışmamak gerektiğini anladım.
Transfer sonrası anca bir hafta aldım. Dün çok yoruldum. Nöbetim pek yok. Önümüzdeki günler belli olacak ne olduğu? Hamile olanları özellikle merak ettim, bu süreç yorucu ve kullanılan bir sürü ilaç var. İşlerine devam edebiliyorlar mı?Nöbet ayakta durmak çok daha zor canım bence bu süreçte rapor almalısın ben de öğretmenim yumurta toplamada kasık ağrım oldu zaten bir hafta onda bir hafta da transferden sonra aldım kendimi iyi hissedince iki gün gittim raporumu bozdum
Evet canım düşüp sonra yükselenleride okudukk, moral bozmak yok hadi inşallah çok güzel artmıştır değerinBen 4. Gün işe başlamıştım. Ama keşke rapor alsaydım gel git yürüyerek geldim gittim hep. Bidakine tecrübe oldu rapor alabilirsem alıp yatıcambugün son kez kan verdim. Doktorum illa 2 gün daha devam et ilacı kesme dedi. Değer yarı yarıya düştü dedim ama olsun belli olmaz dedi. O benden daha inançlı bakalım. Sağlık ocağında verdim akşama anca çıkar. Pozitif görem arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Negatif kimyasal olanlarımız ise moral bozmak yok. Bir sonrakine toparlanmamız lazım.
Evet canım sonunda öğrenebildim değerim pozitif şükürler olsun. Rabbim herkese hayırlı güzel haberler nasip etsinSonucun çıktı mı? Pozitif beklediğin kişilerden birisin, merak ettim. İnşallah pozitif olur.
Canım ben öğretmenim ilk kızımda transferin 7. Günü okula başladım. Okul 40 km yolu uzaktı. 32 saat ders ve kurs. Haftanın beş günü. Şükürler olsun hiçbir şey olmadıTransfer sonrası anca bir hafta aldım. Dün çok yoruldum. Nöbetim pek yok. Önümüzdeki günler belli olacak ne olduğu? Hamile olanları özellikle merak ettim, bu süreç yorucu ve kullanılan bir sürü ilaç var. İşlerine devam edebiliyorlar mı?
Çalışıyorum. Bu süreçte hem bedenen hem zihnen çalışmaktan yanayım hattaBu süreçte çalışıyor musunuz? Ben dün başladım, biraz yoruldum. Sizler neler yapıyorsunuz merak ettim.
Canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahEvet canım sonunda öğrenebildim değerim pozitif şükürler olsun. Rabbim herkese hayırlı güzel haberler nasip etsinsen bugün verecektin kan dimi
Okul zorsa tabi dinlendirmek gerek kendini. Ben lise de çalışıyorum öğrencilerimiz de iyi maşallah. Sakin geçiyo günlerim hatta bana çok iyi geliyoBu süreçte çalışıyor musunuz? Ben dün başladım, biraz yoruldum. Sizler neler yapıyorsunuz merak ettim.
Ay sağolasın canım benim aminCanım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahkaç çıktı ki onu da diyiver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?