Yani geç tutunma olabilir vs diye riske atmaya değer miBirşey soracağım 7. veya 8. günde beta sıfır veya sıfıra yakın değer çıkarsa 12. gün artma olasılığı var mı? şunun için soruyorum...Bugün ben de kan vereyim çok düşükse ya da sıfır ise ilaçlara devam etmeye gerek var mı? estrofem bitti, iğne bitmek üzere, neden para verip tekrar alayım ki?
Bekleme ile ilgili problemim yok aslında, sabır ederim...Gün dediğin çabuk geçiyor. ..Herkes erken yaptırıp beta değeri söylüyor..Az çok hangi değer neye karşılık geliyor biliyoruz da...İlacım bitti, eğer olmayacaksa boş yere ilaç almayayım diye söyledim. Yoksa haklısınız. Doktora sorsam (sadece hemşiresi ile konuşabiliyoruz), olabilir...Onlar da 12. gün bekleyin derler, standarttır yanıtları...Yani geç tutunma olabilir vs diye riske atmaya değer miyine de doktorunuza sorun tabi ki ama normalde zaten 12.gun yapmanız lazım sanırım testi ama beklenemiyor tabi
Bence riske atmayın ilacinizi ignenizi alın inşallah tutar tutmazsa birdaha transfer olacaksinz o dönem de kullanirsinzBekleme ile ilgili problemim yok aslında, sabır ederim...Gün dediğin çabuk geçiyor. ..Herkes erken yaptırıp beta değeri söylüyor..Az çok hangi değer neye karşılık geliyor biliyoruz da...İlacım bitti, eğer olmayacaksa boş yere ilaç almayayım diye söyledim. Yoksa haklısınız. Doktora sorsam (sadece hemşiresi ile konuşabiliyoruz), olabilir...Onlar da 12. gün bekleyin derler, standarttır yanıtları...
Canım inşallah katlanarak artsın.Merhaba 3.gun embriyosu bugün 10.gumdeyim beta 17 çıktı biraz bana düşük geldi ama hayırlısı arkadaşlar
Haklısın...Son embriyom ama yine de riske atmayayım...İnşallah sizin de artar değerleriniz...Bence riske atmayın ilacinizi ignenizi alın inşallah tutar tutmazsa birdaha transfer olacaksinz o dönem de kullanirsinz
Olsun soğuk zincir ilaçları değil hiç birsey olmaz yine kullanırsınız gerek olmaz inşallahHaklısın...Son embriyom ama yine de riske atmayayım...
Sordum hemşireye, en erken 12. gün belli olur diyor beta için. Dediğim gibi standart yanıtlar....Olsun soğuk zincir ilaçları değil hiç birsey olmaz yine kullanırsınız gerek olmaz inşallah
Yok 2 gün boşluk olsun kan testleri arasında.Ay yarın da versem mi bilemedim
Bende bugün 3. Gün embriyosu 8 hücreli transfer oldum inşallah tutunur hepimizin yavrularıBenim 3. gün 8 hücreli embriyoymuş...Ama bu forumda okudum ab, cc, aa diyorlar onun hakkında hiçbirşey demediler...Kaç kez aradım embriyologu karşıma çıkan kişi iyi kalite dedi geçti..Sır gibi saklanıyor neyse bu artık...Evet ben de okudum en başarılı olan 5. gün aa kalite imiş...ama böyle olup tutmayan da olmuş...hayırlısı inşallah iyi sonuçlar alırız, sonuna kadar giden iyi sonuçlar, sadece tutmayla da bitmiyor. aşamalardan biri bu, sonra diğer aşamalarda olumlu olsun hepimiz için. Süper mario gibiyiz valla...
Senın sonucun çıktı mıAy inşallah güzel sonuçlar alırız çok merak ettim
Benim 12 gün beta 93 çıkmıştı, 16 gün ve 20.gun tekrar verdim yükseldi, korkmayın yukselecektirKızlar, yardim. 5.Gün embriyosu iyi kalite bir tanede orta kalite transfer oldum.
6.Gün beta 12,14
7.Gün beta 24,55
10.gun beta 81 71
Bana 10.Gün cok az geldi. En az 100 üzeri olmalıydı. Çok korkuyorum artmazsa kimyasal olursa. Fikri olan var mi?
5.Gün embriyosu muydu? Insallah dediginiz gibi benimkide artarBenim 12 gün beta 93 çıkmıştı, 16 gün ve 20.gun tekrar verdim yükseldi, korkmayın yukselecektir
Yok canım yarına kaldı herhaldeSenın sonucun çıktı mı
Yok daha ya doktora da yazdım görmediYok canım yarına kaldı herhaldesenin sonucun açıklandı mı
Ya gerçekten mi sabahtan beri araştırıyorum bugün 10.gun 17 geldi beta 3.gun embriyosuBenim 12 gün beta 93 çıkmıştı, 16 gün ve 20.gun tekrar verdim yükseldi, korkmayın yukselecektir
Benim bugün 10.gun ve 17 geldi üzgünümBenim 10.gün 73tü 12.gün 183 oldu doktor normal dedi
Canım idrar testi yaptın mıYa gerçekten mi sabahtan beri araştırıyorum bugün 10.gun 17 geldi beta 3.gun embriyosu
Sabah böyle idiCanım idrar testi yaptın mı
Markası ne? 17 ye göre çok net çıkmışSabah böyle idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?