OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Yani geç tutunma olabilir vs diye riske atmaya değer miyine de doktorunuza sorun tabi ki ama normalde zaten 12.gun yapmanız lazım sanırım testi ama beklenemiyor tabi

Yani geç tutunma olabilir vs diye riske atmaya değer miyine de doktorunuza sorun tabi ki ama normalde zaten 12.gun yapmanız lazım sanırım testi ama beklenemiyor tabi
Bekleme ile ilgili problemim yok aslında, sabır ederim...Gün dediğin çabuk geçiyor. ..Herkes erken yaptırıp beta değeri söylüyor..Az çok hangi değer neye karşılık geliyor biliyoruz da...İlacım bitti, eğer olmayacaksa boş yere ilaç almayayım diye söyledim. Yoksa haklısınız. Doktora sorsam (sadece hemşiresi ile konuşabiliyoruz), olabilir...Onlar da 12. gün bekleyin derler, standarttır yanıtları...

Bence riske atmayın ilacinizi ignenizi alın inşallah tutar tutmazsa birdaha transfer olacaksinz o dönem de kullanirsinz

Bence riske atmayın ilacinizi ignenizi alın inşallah tutar tutmazsa birdaha transfer olacaksinz o dönem de kullanirsinz
Haklısın...Son embriyom ama yine de riske atmayayım...İnşallah sizin de artar değerleriniz...

Son düzenleme:
Bende bugün 3. Gün embriyosu 8 hücreli transfer oldum inşallah tutunur hepimizin yavruları

Benim 12 gün beta 93 çıkmıştı, 16 gün ve 20.gun tekrar verdim yükseldi, korkmayın yukselecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…