Biz de ne düşüneceğimizi şaşırdık ilk defa pozitif gördüm idrarda bu zamana kadar çok gebelik testi yaptım silik bile görmek nasip olmamıştı şu an da çok yorgunum bir daha ne zaman başlarım bilmiyorum doktorum devam edersek bir daha taze transfer deneriz dedi ama gözüm almıyor gibi sonunda hep üzüldümBurada gördüğüm testler arasında en bariz çift çizgi son gönderdiğiniz test idi..ben de şaşırdım...Aynen kan testi olmasa herkes size hayırlı olsun derdi...Hadi testin biri hatalı diyelim diğeride mi hatalı çıktı ilginç..Ama üzülmeyin ne olur. Önümüzdeki maçlara bakalım derler ya aynen öyle...
Kızlar bana dua eder misiniz? Çamaşırıma yapışkan bişey geldi. Hastaneye gidiyoruz. İnşallah bebişlerim benimledir. Çok bel ağrım var. Kasık ağrım var. İnşallah pozitifdir. Sorun yoktur
Biz de ne düşüneceğimizi şaşırdık ilk defa pozitif gördüm idrarda bu zamana kadar çok gebelik testi yaptım silik bile görmek nasip olmamıştı şu an da çok yorgunum bir daha ne zaman başlarım bilmiyorum doktorum devam edersek bir daha taze transfer deneriz dedi ama gözüm almıyor gibi sonunda hep üzüldüm
Krem rengi gibi yapışkan bi parça geldi canımLekeli mi?
Bence de dinlenin, kendinizi dinlendirin..Başka şeylerle meşgul olun bir süre, ne zaman kendinizi daha iyi hissederseniz o zaman başlarsınız..Çünkü insanın psikolojisi de çok önemli. Elbette doktorun daha iyi bilir ama yorgun ve isteksiz başlamak daha kötü olur. Galiba öğretmensiniz, zaten dersler, öğrenciler derken zihninizden uçar gider olumsuz düşünceler...Biz de ne düşüneceğimizi şaşırdık ilk defa pozitif gördüm idrarda bu zamana kadar çok gebelik testi yaptım silik bile görmek nasip olmamıştı şu an da çok yorgunum bir daha ne zaman başlarım bilmiyorum doktorum devam edersek bir daha taze transfer deneriz dedi ama gözüm almıyor gibi sonunda hep üzüldüm
Aynısı cumartesi günü de bana oldu...Ben de merakla beklemedeyim. Hemşireme sordum cevap vermedi...Krem renkli yapışkan bir akıntı...Krem rengi gibi yapışkan bi parça geldi canım
siz kaçıncı gündesiniz?Sağolun kızlar yapışkan bi parça. Ve yoğun bel ağrım var. Kan aldılar. İnşallah pozitif gelir
İnşallah bu defa olur tekrar tekrar siteye girip pozitif haberlerinizi görmek istiyorum ümit olursunuz bana da belki rabbim hayırlı sağlıklı annesine babasına vefalı saygılı güzel güzel evlatlar versin her birimizeCanım seni çok iyi anlıyorum ben de çok üzgünüm çok ağladım hala içim acıyor ve yıllardır bu kaçıncı hüsranım inan sayısını unuttum. Benim gebeliklerim de hüsran oldu hiç kucağıma alamadım maddi manevi yorgunluğumu nasıl anlatabilirim bilmiyorum daha gücüm yok gibi hissediyorum ama bizler vesile peşindeyiz eğer dua edelim Rabbim en tez vakit kolaylıkla sağlıkla hayırla mutlulukla nasip etsin
Evet öğretmenim onlarla uğraşırken zaman geçiyor gerçekten böyle üzülüyoruz da Allah da dayanacak güç veriyor yine de..Bence de dinlenin, kendinizi dinlendirin..Başka şeylerle meşgul olun bir süre, ne zaman kendinizi daha iyi hissederseniz o zaman başlarsınız..Çünkü insanın psikolojisi de çok önemli. Elbette doktorun daha iyi bilir ama yorgun ve isteksiz başlamak daha kötü olur. Galiba öğretmensiniz, zaten dersler, öğrenciler derken zihninizden uçar gider olumsuz düşünceler...
İnşallah bu defa olur tekrar tekrar siteye girip pozitif haberlerinizi görmek istiyorum ümit olursunuz bana da belki rabbim hayırlı sağlıklı annesine babasına vefalı saygılı güzel güzel evlatlar versin her birimize
Ondan önce idrarın pozitif miydi canımAynısı cumartesi günü de bana oldu...Ben de merakla beklemedeyim. Hemşireme sordum cevap vermedi...Krem renkli yapışkan bir akıntı...
27 sinde transfer oldum canım. Bugün 7. Günsiz kaçıncı gündesiniz?
Oluyo aslında o ilaçların yoğunluğundan.Krem rengi gibi yapışkan bi parça geldi canım
İlaç yağlı buz sahada kötü yapmaz mı. Denedin mi canimCanım buz koy, pamuğa bolca kolonya dök ov. Bi tık rahatlar ama tabi sürekli vurulduğumuz için ister istemez morluk ağrı olucak
Niye öyle oluyor acaba. Ben softec kullandım bu süreçte doğru çıktı. İlk kez test ettimÖnceki iki tanesi softtecti bugün bu yaptığım freely di canım ama kan verdik tekrar 1.31 çıktı negatif sonuç çok ilginç şu kanı vermemiş olsam bu idrar sonucuna havalara uçardım heralde
Hiç bilmiyorum neden pozitif çıkıyor ilk defa yaşıyorumNiye öyle oluyor acaba. Ben softec kullandım bu süreçte doğru çıktı. İlk kez test ettim
Evet canım hastanede söylediler böyle yap diyeİlaç yağlı buz sahada kötü yapmaz mı. Denedin mi canim
27 sinde transfer oldum canım. Bugün 7. Gün
Kuzu nasılsın aynı gün transfer olmuştuk varmi bi belirti test falan yaptinmiBen hep sgk sız alıyorum yurtdışından geldiğim için, muayeneler falanda hep tam ücretli ödüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?