- 19 Mayıs 2024
- 143
- 158
- 18
- 38
+Prp yaptırdınız mı?. Ben de tekrar ertelenir mi diye endişeliyim inş problem çıkmaz.Bende geçen ay oldum histeroskopi, tutma şansını artırıyormuş, 25-26 ocak transferim olacak inşaALLAH tutunur bu defa bebişlerimiz
Amin canımAnladım canım rabbim bizlere de nasip etsin biran önce zor bir süreç
Ay canım inşallah güzel hayırlı bir sonuç alırsın dualarımız seninleBugün 11. Gün kan verdim bekliyorum :)
Amin inş çok teşekkür ederim buradaki herkes güzel haberler alsın inşAy canım inşallah güzel hayırlı bir sonuç alırsın dualarımız seninlebu kısımda beklemek çok heyecanlı
Hayır prp yaptırmadım canım, histeroskopi rahime çizik atıldı, daha öncede laparoskopi oldum( tüplerim alındı) prp erteletirmi hiç bi fikrim yok doktorunuza sorsanız?+Prp yaptırdınız mı?. Ben de tekrar ertelenir mi diye endişeliyim inş problem çıkmaz.
Prp hızlı iyileşmeyi sağlıyor ertelenme sebebi o olmaz da histereskopi süreci uzatır mı endişeliyim. Rahim kalınlığında göre de transferi planlayacak sanırım.Hayır prp yaptırmadım canım, histeroskopi rahime çizik atıldı, daha öncede laparoskopi oldum( tüplerim alındı) prp erteletirmi hiç bi fikrim yok doktorunuza sorsanız?
Çıkmadı mı sonucun canımAmin inş çok teşekkür ederim buradaki herkes güzel haberler alsın inş
Biraz önce çıktı canım 204Kan sonucun ne zamannnnnnnn inşallah mutlu haberi alırız
Ay çok sevindim canım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı da nasip etsinBiraz önce çıktı canım 204
15 ocakta canım pozitif şükür 29 Ocak kalp atışı için randevu verdilerKan sonucun ne zamannnnnnnn inşallah mutlu haberi alırız
Amin inş bundan önce de bi pozitifim oldu ama 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum o yüzden pek sevinemiyorum korkuyorumAy çok sevindim canım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin
Canım test günüm bugün müydü ne yaptınTest gününüz ne zaman?
Hayırlı olsunAmin inş bundan önce de bi pozitifim oldu ama 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum o yüzden pek sevinemiyorum korkuyorum
Korkmakta haklısın canım ama bol bol dua et inşallah bu bebiş sağlıklı bir şekilde büyüyecekAmin inş bundan önce de bi pozitifim oldu ama 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum o yüzden pek sevinemiyorum korkuyorum
Canım sonucum pozitif ama deger biraz düşük, beta hcg 60Canım test günüm bugün müydü ne yaptın
Kaçıncı gün değeri sizinki?Biraz önce çıktı canım 204
Hayırlı olsun canım kaçıncı günCanım sonucum pozitif ama deger biraz düşük, beta hcg 60
10.günHayırlı olsun canım kaçıncı gün
Canım önemlimolan artış benim arkadaşımın 10.gün 48 di yükseldi doğdu bile bebeği dua edelim inşallah yükselir sağlıklı bir bebekse zaten yükselecektir merak etme10.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?