Benim kafamı karıştıran neden lekelenmeden sonra batma hissim kalmadığı cnm.Allah razı olsun cnm sayende biraz içim ferahliyorCanım benim kanamamda oldu. 2-3 ay lekelenme olabiliyor. Bebek sonradan konulduğu için aradaki bağ ancak oluşuyor. Zaten düşük olunca şeffaf renkli pıhtı gibi bişey geliyor. Maalesef ki bebeğimizi kucağımıza alana kadar kaybetme korkusu hiç geçmiyor. Her ultrason da ilk sorduğun şey kalp atışı devam ediyor mu? Doğum yapıp kucağına aldığın an kalbine huzur gelecek. O zaman da iyi bir anne olabilme telaşı başlayacak
Muhtemelen o batmalar gazdı.amin canım. Çok ilaç kullanıyoruz.onların etkileri. Bebiş biraz büyüsün gerçekten gebelik belirtileri başlayınca aradaki farkı anlayacaksın canım.Benim kafamı karıştıran neden lekelenmeden sonra batma hissim kalmadığı cnm.Allah razı olsun cnm sayende biraz içim ferahliyor
Insallah canim benim inşallah dediğin gibi olurMuhtemelen o batmalar gazdı.amin canım. Çok ilaç kullanıyoruz.onların etkileri. Bebiş biraz büyüsün gerçekten gebelik belirtileri başlayınca aradaki farkı anlayacaksın canım.
Naptın canım kan verdin miInsallah canim benim inşallah dediğin gibi olur
Canım ben dondurulmış trasnfer oluyorum ama ilaçsız. Herkes ilaç kullanmıyorum doktorlar değerleri iyi olanı bazen ilaçsız trasnfer ediyor. Bende trasnfer öncesi sadece vitamin ilacımı estofem ve coraspirin hap kullanıyorum. Trasnferden 5 gün öncede progestan fitil kullancam iğne yok11 ocakta transfer olan var mı?
Dikkat ediyorum da herkes ilaçlar kullanmış transfer öncesi ve sonrası, benim doğal transfer olan var mı, hiç bir ilaç kullanmadan yumurta büyünce çatlatma iğnesi kullanıp, 6 gün sonra da transfer olan? Transferden 4gün önce progestan fitil günde 2 başladım, hala günde 2 olacak şekilde devam ediyorum. İlk 24 saat çok rahattım 48 saate ilerlerken hafif karnımın alt kısmında adet ağrısı gibi hafif bir ağrı var biraz da gaz ağrısı gibi.
Ben başka bir tarihte oldum ama aynı sizin gibi doğal yöntemle. sadece progestan fitil günde 2 kere ve folik asit. Şuan kan tahliline göre pozitifim. Kalp atışı bekliyorum. Benim de adet sancılarım gibi oluyodu. Sabretmek zor ama idrar testi de yapmayın kan tahliliniz için sabredin derim. Umarım hayırlısıyla güzel haberler alırsınız11 ocakta transfer olan var mı?
Dikkat ediyorum da herkes ilaçlar kullanmış transfer öncesi ve sonrası, benim doğal transfer olan var mı, hiç bir ilaç kullanmadan yumurta büyünce çatlatma iğnesi kullanıp, 6 gün sonra da transfer olan? Transferden 4gün önce progestan fitil günde 2 başladım, hala günde 2 olacak şekilde devam ediyorum. İlk 24 saat çok rahattım 48 saate ilerlerken hafif karnımın alt kısmında adet ağrısı gibi hafif bir ağrı var biraz da gaz ağrısı gibi.
İşte ben estrofem dahi kullanmıyorum. Kan sulandırıcı da verilmiyor. Sadece 4 gün önceden progestoron başlıyorum. Böyle daha önce de transfer oldum. Pozitif görsem de betahcg sonradan yükselmedi. İkinci transferimde de tamamiyle aynı şeyi yapmayı uygun gördüler. Sadece bir ay öncesinde rahmime çizik atıldı tek fark bu oldu.Canım ben dondurulmış trasnfer oluyorum ama ilaçsız. Herkes ilaç kullanmıyorum doktorlar değerleri iyi olanı bazen ilaçsız trasnfer ediyor. Bende trasnfer öncesi sadece vitamin ilacımı estofem ve coraspirin hap kullanıyorum. Trasnferden 5 gün öncede progestan fitil kullancam iğne yok
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. İnşallah ben de güzel haberler alırım. Kan testini beklemeyi düşünüyorum.Ben başka bir tarihte oldum ama aynı sizin gibi doğal yöntemle. sadece progestan fitil günde 2 kere ve folik asit. Şuan kan tahliline göre pozitifim. Kalp atışı bekliyorum. Benim de adet sancılarım gibi oluyodu. Sabretmek zor ama idrar testi de yapmayın kan tahliliniz için sabredin derim. Umarım hayırlısıyla güzel haberler alırsınız
Peki transfer de progestan değerine baktılar mı normal de 5. Gün bakılır ve ona göre değer düşükse takviyeye başlanılır. Transfer edildikten sonra en önemlisi progestan değeridir çünkü. Bebeğin tutunması içinİşte ben estrofem dahi kullanmıyorum. Kan sulandırıcı da verilmiyor. Sadece 4 gün önceden progestoron başlıyorum. Böyle daha önce de transfer oldum. Pozitif görsem de betahcg sonradan yükselmedi. İkinci transferimde de tamamiyle aynı şeyi yapmayı uygun gördüler. Sadece bir ay öncesinde rahmime çizik atıldı tek fark bu oldu.
Progestoron zaten günde iki tane vajinal fitil şeklinde kullanıyorum. Aynı zamanda transfer günü de bakıldı normaldi. Tek kullandığım şey progestan fitil transfere 4 gün kala başladım. Transfer sonrası da devam ediyorum.Peki transfer de progestan değerine baktılar mı normal de 5. Gün bakılır ve ona göre değer düşükse takviyeye başlanılır. Transfer edildikten sonra en önemlisi progestan değeridir çünkü. Bebeğin tutunması için
CNım trasnfer günüyle trasnfer sonrası bakılır ilaçsız tedavi demek değerler tamamsa yapılır. Benim doktorum transferin 5. Günü bakar azsa iğneye başlatır. Bu pozitif görsen de bu şekildedir. Çünkü tutunma ve devamının gelmesi için progestan değerinin çok iyi olması gerekir. Trasnfer günü değer iyi diye sonrasında bakılmadan iğnesiz tedavi olmuyor bunu ilk sende duydum. Çok arkadaşım var ilaçsız tedaviye başkayo ilaçsız devam edende. Değeri transfer sonrası düşük olduğu için ilaca başlayan da. Bence doktorunla iyice konuşProgestoron zaten günde iki tane vajinal fitil şeklinde kullanıyorum. Aynı zamanda transfer günü de bakıldı normaldi. Tek kullandığım şey progestan fitil transfere 4 gün kala başladım. Transfer sonrası da devam ediyorum.
Ayrıca progestan değeri düşük olunca sadece fitil yeterli olmaz.Progestoron zaten günde iki tane vajinal fitil şeklinde kullanıyorum. Aynı zamanda transfer günü de bakıldı normaldi. Tek kullandığım şey progestan fitil transfere 4 gün kala başladım. Transfer sonrası da devam ediyorum.
Verdim cnm biraz yükselme var degerlerimde şükür.cuma günü tekrar kan verecegimNaptın canım kan verdin mi
Oh çok şükür rabbim sonuna da hayırlı etsin bebişini al kucağınaVerdim cnm biraz yükselme var degerlerimde şükür.cuma günü tekrar kan verecegim
Bunla ilgili konular var açılmış olan. Geç yerleşiyor çoğu. Kötü düşünme. Normal gebelikte nasıl geç döllenme varsa tüp bebekte de geç yerleşme oluyorHanımlar merhaba benimde bugün 12.gun ve test yaptım değerim 20 çıktı böyle olabilir mi yüklemeye devam eder mi sizce çok umutlanmak da istemiyorum ama ilk defa bu değeri gördüm
Ben de ilk defa transferde in 5.gün sonra değere bakıldığını duyuyorum. Normalde taze transfer yaptığımda hem progestan fitil hem de transferden sonra fitil ile beraber iğne verilmişti. Ama dondurulmuş embriyo transferi eğer ilaçlı değil ise sadece fitil ile devam ediyor. İlk defa dondurulmuş embriyo transferinden 5.gün sonra bakılıp iğne verildiğini duydum. Sizin transfer fresh mi dondurulmuş mu? Bir de ilaçlı mı ilaçsız mı?CNım trasnfer günüyle trasnfer sonrası bakılır ilaçsız tedavi demek değerler tamamsa yapılır. Benim doktorum transferin 5. Günü bakar azsa iğneye başlatır. Bu pozitif görsen de bu şekildedir. Çünkü tutunma ve devamının gelmesi için progestan değerinin çok iyi olması gerekir. Trasnfer günü değer iyi diye sonrasında bakılmadan iğnesiz tedavi olmuyor bunu ilk sende duydum. Çok arkadaşım var ilaçsız tedaviye başkayo ilaçsız devam edende. Değeri transfer sonrası düşük olduğu için ilaca başlayan da. Bence doktorunla iyice konuş
Merhaba. Benim de ilk transferim doğal olmuştu ve ne transfer öncesi ne de sonrası ben progesteron bile kullanmadım. Transferden bir gün önce progesteron değerim 16,1 idi. Transferin 10. günü kan verince beta hCG 75, progesteron 39 çıkmıştı.11 ocakta transfer olan var mı?
Ben de sizinle tamamen aynı transfer günü 22 çıktı progesteron değerim gayet yeterli dendi ama hastanede protokolü olarak fitil hep devam ediyor. Yeterli olmasa idi iğne de eklenecekti. Gerek görülmedi. inşallah sonucum da sizin gibi pozitif olur.Merhaba. Benim de ilk transferim doğal olmuştu ve ne transfer öncesi ne de sonrası ben progesteron bile kullanmadım. Transferden bir gün önce progesteron değerim 16,1 idi. Transferin 10. günü kan verince beta hCG 75, progesteron 39 çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?