OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Kızlar iyi akşamlar lütfen beni tek bırakmayın yardımcı olun bana2 ocakta transfer oldum.Ilaclarım bitmek üzere oldugu için ilaç hemşirem 9.günü kan testi istedi.Sonuç 31 çıktı.Ilac hemşirem bekledigimizden düşük geldi değer ama yükselebilir dedi akşamına 15 20 dk sancı çektim ve kahve rengi lekelenmem oldu.bugunde ne batma ne sancı hiç bisey hissetmiyorum yarın test verecegim ama ben uyuyamıyorum düşünmekten.Lutfen böyle bi durum yaşayan oldu mu

Canım hayırlı olsun bebişin. İnşallah yükselir. Benimde kanamam olmuştu . Gayet normal. Bebek rahme tutunurken bazen kanama olabiliyor. Önemli olan 2 gün sonra artmasın

Zaten gerçek gebelik belirtileri 6. Haftada başlar. Ondan öncekiler ilaçlardan dolayı oluyor

Canım hayırlı olsun bebişin. İnşallah yükselir. Benimde kanamam olmuştu . Gayet normal. Bebek rahme tutunurken bazen kanama olabiliyor. Önemli olan 2 gün sonra artmasın
Ama ne kasık batması ne bir belirti hic bisey kalmadı sadece gögüslerimde hafif ağrı.degerim düşük çıkınca üstüne sancı lekelenme ardına belirti kaybolması çok korkutuyor beniii

Bu günler de belirti gelip aniden gitmesi çok normal canım. Kanama da genel de normal diyorlar tüp bebekte. Doktorunu dinle ve sakın panik olma. Ne olursa olsun doktoruna haber ver. Değerinin iki kat artması önemli olan. Düşük yada yüksek sonuçlar öğrenmek değil. O yüzden içini ferah tut Allah’ın izniyle herşey yolunda girecek

Cuma günü muayene oldum. O gün başladım ilaca. Dün normal de kanamam bitmesi gerekiyordu. Bugün de gelince ilaç mı yaptı merak ettim
O ilaçlar normal de kanama yapmaz canım. Eğer adet bitişine denk gelmişse tarih o zaman tam adet bitmemiştir lekelenme şeklinde bi kaç defa görebilirsin. Panik yapma

Cuma günü muayene oldum. O gün başladım ilaca. Dün normal de kanamam bitmesi gerekiyordu. Bugün de gelince ilaç mı yaptı merak ettim
Ama şöyle bir şey de var tabi genelde o ilaçlara adetin başlangıcından birkaç gün sonra başlanıyor. O yüzden ilk birkaç gün adet kanaması devam eder. Benim bahsettiğim ekstra bir kanama olmadığı idi. Tedirgin olma bence. Bu ay adet kanaman biraz daha uzun sürmüştür belki de

Kanamam 2 gün leke şeklinde sürdü bi kac defa geldi ztn ama sonrasında batma hissim kaybolunca tedirgin oldum cnm

Olabilir canım. Bu ay grip falan oldum. Belki de o yüzden bir iki gün uzadı kanamam. İlaç bende aşırı bulantı yaptı. Sürekli halsiz hissediyorum. Daha önce iğneyle transfer olmuştum. Hiç böyle olmamıştım

Kanamam 2 gün leke şeklinde sürdü bi kac defa geldi ztn ama sonrasında batma hissim kaybolunca tedirgin oldum cnm
Canım benim kanamamda oldu. 2-3 ay lekelenme olabiliyor. Bebek sonradan konulduğu için aradaki bağ ancak oluşuyor. Zaten düşük olunca şeffaf renkli pıhtı gibi bişey geliyor. Maalesef ki bebeğimizi kucağımıza alana kadar kaybetme korkusu hiç geçmiyor. Her ultrason da ilk sorduğun şey kalp atışı devam ediyor mu? Doğum yapıp kucağına aldığın an kalbine huzur gelecek. O zaman da iyi bir anne olabilme telaşı başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…