Mrblar bende carsamba gunu tramsfer oldum bende 1 subati bekliyorum hayirlisi olsun
Tek ya da az döllenen yumurtalari 52.gun garip geldi nedenini sormadim doktoruma aklima geldi aslinda tramsfer safhasinda bu konusmalari yapmak istemedim moral anlaminda.dort yumurta toplandi ikisi olgun degil dediler once,2 ye kaldim sonraki gunde teke kaldim
Bana da genetik araştırma önerdiler cnm ama 2 tane 5. Gün embriyom vardı donmuş onları denemek istedik inş rabbim cañ verir de nasip eder bana da bizede sadece o şekil açıklama yaptılar cnm yumurta yada sperm kalitesizdir diyeMerhaba bende aynı öyle sürekli düşük yapıyordum doktor tüp bebek yöntemiyle emriyoya PGT NGS yöntemiyle bakilcak dedi bunun için 5.güne gitmesi gerek opuda şok olduk hepsi boş çıktı neredeyse tekrar opu olacağım doktor düşük nedenin kalitesiz yumurtalarıniz dedi
Evet bir boş gebelik 2de erken düşük var benimde cnm 4. Tüp bebek transferim olacak inş son olsun rabbim hepimizi sevinirsinSende düşük yaşamışsın sanırım bende 5 tup.bebek denemesi yaşadım 3 tuttu hepsi de düşükle sonuçlandı
Canım hücre sayısını söyledilermiBu grupta 2.gun embriyo transferi olan varmi
Benim doktorum 2. gün embriyosu olarak hiç söylemedi benim 2 yumurtam vardı bir tanesi ileri gidebildi 5. günde donduruldu. Yumurta rezervim az bu ay kontrolde yumurta yoktu meselaTercih değil 2 günde embriyo transferi banada yapıldı açıklaması gayet mantıklıydı embriyo anne rahminde yani dogal yerde daha guzel gelişir diye laboratuvar yapay ortamdan daha iyi bunuda yumurtası az olan kişiye yapılıyor ve hamile kalanları bir suru var cok var burda okudum
Canım sen biesteron kullandıktan sonra fayda gördünmü
Çoğunda ise yaramamış benimde umudum azaliyo böyle olunca ama yürüyüş egzersiz arı sütü polen kullancamHaziran ayında ilk denemem oldu 8 yumurta toplandı 1 tane kaldı transfer ettirdim olmadı. Daha sonra 2 deneme daha yapıldı onların Öncesinde biesteron ve diğer vitamin takviyelerini kullandım. Yumurta sayımda ve kalitemde bir değişiklik olmadı bence. Mesela en son denememde 5. Güne embriyom bile kalmadı. Doktor tavsiye ettiği için kullanıyorum. Çünkü acaba kullansaydım daha mı iyi olurdu demek istemedim. Ama şahsi fikrim bende bir işe yaramadığı
Hsg gibi anestezili degilmis rahime serum veriyorlarmış yapisiklik gibi bir sorun varmi diye kontrol amacli sanirim yas 34 olucak :)allahım hepimizin dualarını kabul etsın canım
yaş kaç
birde sulu ultrason çekimi nasl oluyor
Merhaba transeriniz hayırlı olsun bende dün transfer oldum pozitifi görürüz inşallah test günüm 2 Şubat benimde tazemi trasferinizBenim de dün transferim oldu. 3. Gün embriyosu 8 hücreli benim de aynıyız yani. Şubat'ın 2 sinde belli olacak. Bişey hissediyo musun. Benim bel ağrım var akşamdan beri hafif kasık ağrısı bı de. Bilmiyorum ki yatmaktan mi oldu. Allah'ım pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin hepimize de inşallah
Ben varım dün öğleden sonra oldum sorduğumda Çarşamba opu olmuştum cuma yani dün 2.gun oluyor ama öğleden sonra olduğu için 3.gun sayılır dedi Grade 1 dedi kalitesinedeBu grupta 2.gun embriyo transferi olan varmi
Merhaba size de hayırlı olsun. İnşallah hep beraber seviniriz. Evet benimki de taze. Sonrasında kullanmanız için ne verdilerMerhaba transeriniz hayırlı olsun bende dün transfer oldum pozitifi görürüz inşallah test günüm 2 Şubat benimde tazemi
Baya bir ilaç var birkere hergun progesteron kalcadan duphaston estorfem coraspirin folik asit bunlari verdiler size ne verdiler ilk defa taze transfer oldum ilk denememde dondurulmustu birde böyle denemek istedilerMerhaba size de hayırlı olsun. İnşallah hep beraber seviniriz. Evet benimki de taze. Sonrasında kullanmanız için ne verdiler
Ben de folik asit coraspin progestan fitil günde 3 kez. Pazar günü de pruluton ve gonapeptyl iğneBaya bir ilaç var birkere hergun progesteron kalcadan duphaston estorfem coraspirin folik asit bunlari verdiler size ne verdiler ilk defa taze transfer oldum ilk denememde dondurulmustu birde böyle denemek istediler
Herkesin tedavisine göre ilaçlar verlyor demekki kaç yumurtaniz toplanmıştı acabaBen de folik asit coraspin progestan fitil günde 3 kez. Pazar günü de pruluton ve gonapeptyl iğne
İki toplandı biri dollendi.Herkesin tedavisine göre ilaçlar verlyor demekki kaç yumurtaniz toplanmıştı acaba
Benden 14 toplandi sadece biri dollenebildiİki toplandı biri dollendi.
Aynen öyle yumurta sayisina takilmamak lazim spermle yumurtanın kalitesi maksatYumurta sayıları hepimiz içinde çok az çok toplansa bile sonraya 3. Güne 5.güne bişey kalmiyo
Emriyolog dedi zaten 5.güne 3 yada 2 tane anca kalır dedi
Neden peki?Benim doktorum 3. Gün transferi kesinlikle yapmıyormuş
Merhaba ben de dün transfer oldum benim de test günüm 2 Şubat :)Merhaba transeriniz hayırlı olsun bende dün transfer oldum pozitifi görürüz inşallah test günüm 2 Şubat benimde tazemi trasferiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?