Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Mrblar bende carsamba gunu tramsfer oldum bende 1 subati bekliyorum hayirlisi olsun

2.gun garip geldi nedenini sormadim doktoruma aklima geldi aslinda tramsfer safhasinda bu konusmalari yapmak istemedim moral anlaminda.dort yumurta toplandi ikisi olgun degil dediler once,2 ye kaldim sonraki gunde teke kaldim
Tek ya da az döllenen yumurtalari 5
Güne bekletmiyorlar. Birinci gün döllenme 2. Gün bölünme herşey yolundaysa transfer.

Bana da genetik araştırma önerdiler cnm ama 2 tane 5. Gün embriyom vardı donmuş onları denemek istedik inş rabbim cañ verir de nasip eder bana da bizede sadece o şekil açıklama yaptılar cnm yumurta yada sperm kalitesizdir diye

Benim doktorum 2. gün embriyosu olarak hiç söylemedi benim 2 yumurtam vardı bir tanesi ileri gidebildi 5. günde donduruldu. Yumurta rezervim az bu ay kontrolde yumurta yoktu mesela

Canım sen biesteron kullandıktan sonra fayda gördünmü

Haziran ayında ilk denemem oldu 8 yumurta toplandı 1 tane kaldı transfer ettirdim olmadı. Daha sonra 2 deneme daha yapıldı onların Öncesinde biesteron ve diğer vitamin takviyelerini kullandım. Yumurta sayımda ve kalitemde bir değişiklik olmadı bence. Mesela en son denememde 5. Güne embriyom bile kalmadı. Doktor tavsiye ettiği için kullanıyorum. Çünkü acaba kullansaydım daha mı iyi olurdu demek istemedim. Ama şahsi fikrim bende bir işe yaramadığı

Çoğunda ise yaramamış benimde umudum azaliyo böyle olunca ama yürüyüş egzersiz arı sütü polen kullancam

Merhaba transeriniz hayırlı olsun bende dün transfer oldum pozitifi görürüz inşallah test günüm 2 Şubat benimde tazemi trasferiniz

Merhaba transeriniz hayırlı olsun bende dün transfer oldum pozitifi görürüz inşallah test günüm 2 Şubat benimde tazemi
Merhaba size de hayırlı olsun. İnşallah hep beraber seviniriz. Evet benimki de taze. Sonrasında kullanmanız için ne verdiler

Merhaba size de hayırlı olsun. İnşallah hep beraber seviniriz. Evet benimki de taze. Sonrasında kullanmanız için ne verdiler
Baya bir ilaç var birkere hergun progesteron kalcadan duphaston estorfem coraspirin folik asit bunlari verdiler size ne verdiler ilk defa taze transfer oldum ilk denememde dondurulmustu birde böyle denemek istediler

Baya bir ilaç var birkere hergun progesteron kalcadan duphaston estorfem coraspirin folik asit bunlari verdiler size ne verdiler ilk defa taze transfer oldum ilk denememde dondurulmustu birde böyle denemek istediler
Ben de folik asit coraspin progestan fitil günde 3 kez. Pazar günü de pruluton ve gonapeptyl iğne

Yumurta sayıları hepimiz içinde çok az çok toplansa bile sonraya 3. Güne 5.güne bişey kalmiyo
Emriyolog dedi zaten 5.güne 3 yada 2 tane anca kalır dedi

Benim doktorum 3. Gün transferi kesinlikle yapmıyormuş
Neden peki?
Bu bir yaklaşım meselesi aslında. Şu doğru bu doğru diyemiyorum.

Merhaba transeriniz hayırlı olsun bende dün transfer oldum pozitifi görürüz inşallah test günüm 2 Şubat benimde tazemi trasferiniz
Merhaba ben de dün transfer oldum benim de test günüm 2 Şubat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…