Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar iğneler çok can yakıyor sonrasında bunun İçin yapabileceğim bişey var mı? Acısını azaltmak İçin?

Canım ne yapalım deneyebildiğimiz kadar deneyeceğiz.Her ay aynı olmuyormuş yumurta durumu.İnşallah yakalarsın iyi olduğun bir ayı
Aynen öyle bu bnm son denemem olacak yaş 43 yumurta kalitesiz çıkıyor maddi anlamda bu sene çok yıprandık 3 sefer opu parası verdik iğneler ilaçlar daha transfer olmadan 23 bin TL para ödedik transfere kadar 30 bini bulacak yumurta oluşursa bi opu daha olacak.Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah sizde en yakın zamanda mutlu haberler alırsınız inşallah.

14unde transfer olmustu arkadaslar, dun aksam test yaptim once negatif cikti sonrasinda baktigimda ikinci cizgi silikti, kuruma cizgisi oldugunu dusunuyorum. Son dondurulmus embriyolarim da gitti sanirim cok uzgunum

Canım hücre sayısını söyledilermi
2.gün transfer olan arkadaşım bebeğini kucağına aldı
Transferden once 4 hucreli dendi transfer esnasinda 5 hucreli olmustu dedi doktorum. Rabbim herkesin gonlundejini hayirla yakin zamanda versin insallah sizde durumlar nasil

14unde transfer olmustu arkadaslar, dun aksam test yaptim once negatif cikti sonrasinda baktigimda ikinci cizgi silikti, kuruma cizgisi oldugunu dusunuyorum. Son dondurulmus embriyolarim da gitti sanirim cok uzgunum
erken değil mi kaç gün önceden belli oluyor

Ben 15 inde transfer oldum 25 i test günüm ve hala evde test yapmadım, biraz erken davtanmışsın, test gününe kadar ümidini kaybetme,normal regl gününe kaç gün var?
Kizlar bugun test günümdü
Az önce sonucu aldım
Hamileyimmmmm :)))
Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Bugun normalde heralde regl gunum, son aylarda ekimde histeroskopi oldum, sonra lucrin vuruldum 24 aralikta regl olmstum, karisik biraz

Ya bugün beni aradılar hastaneden tam gününde ilerleyende var yavaş ilerleyende dedi Pazartesi transfere çağırdı ama kalitesi hakkında birşey demedi kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…