Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle bu bnm son denemem olacak yaş 43 yumurta kalitesiz çıkıyor maddi anlamda bu sene çok yıprandık 3 sefer opu parası verdik iğneler ilaçlar daha transfer olmadan 23 bin TL para ödedik transfere kadar 30 bini bulacak yumurta oluşursa bi opu daha olacak.Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah sizde en yakın zamanda mutlu haberler alırsınız inşallah.Canım ne yapalım deneyebildiğimiz kadar deneyeceğiz.Her ay aynı olmuyormuş yumurta durumu.İnşallah yakalarsın iyi olduğun bir ayı
Hayırlı olsun transferimiz taze transfermi kaçıncı gün embryosuNeden peki?
Bu bir yaklaşım meselesi aslında. Şu doğru bu doğru diyemiyorum.
Merhaba ben de dün transfer oldum benim de test günüm 2 Şubat :)
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar bugun test günümdü
Az önce sonucu aldım
Hamileyimmmmm :)))
Transferden once 4 hucreli dendi transfer esnasinda 5 hucreli olmustu dedi doktorum. Rabbim herkesin gonlundejini hayirla yakin zamanda versin insallah sizde durumlar nasilCanım hücre sayısını söyledilermi
2.gün transfer olan arkadaşım bebeğini kucağına aldı
Maşallah baya hamile haberleri aldık ne güzel ya Maşallah biz daha o evreleri göremedik ama sizler için çok mutluyumKizlar bugun test günümdü
Az önce sonucu aldım
Hayirli olsun sagklikla buyusun insallahKizlar bugun test günümdü
Az önce sonucu aldım
erken değil mi kaç gün önceden belli oluyor14unde transfer olmustu arkadaslar, dun aksam test yaptim once negatif cikti sonrasinda baktigimda ikinci cizgi silikti, kuruma cizgisi oldugunu dusunuyorum. Son dondurulmus embriyolarim da gitti sanirim cok uzgunum
Tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ayyy darKizlar bugun test günümdü
Az önce sonucu aldım
Darısı bizlere inşallah heyecandan yazamadımTebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ayyy dar
24unde test gunum ama sayfada birkac kisiye 5. 6.gunlerde ciktigini gormustum, ondan yaptim ama hayal kirikligierken değil mi kaç gün önceden belli oluyor
kan testi kesin sonuç verir bence onlar yanıltabiliyor ondan24unde test gunum ama sayfada birkac kisiye 5. 6.gunlerde ciktigini gormustum, ondan yaptim ama hayal kirikligi
Yarin aksam uzeri kan vermeyi planliyorum, hayirlisikan testi kesin sonuç verir bence onlar yanıltabiliyor ondan
Bir gün bile sonucu etkiliyor bence ve 3. Gün embriyosu un sonucu daha geç belirleniyor sanki.Yarin aksam uzeri kan vermeyi planliyorum, hayirlisi
Ben 15 inde transfer oldum 25 i test günüm ve hala evde test yapmadım, biraz erken davtanmışsın, test gününe kadar ümidini kaybetme,normal regl gününe kaç gün var?14unde transfer olmustu arkadaslar, dun aksam test yaptim once negatif cikti sonrasinda baktigimda ikinci cizgi silikti, kuruma cizgisi oldugunu dusunuyorum. Son dondurulmus embriyolarim da gitti sanirim cok uzgunum
Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallahKizlar bugun test günümdü
Az önce sonucu aldım
5.gun 2 tane embriyoydu.Bir gün bile sonucu etkiliyor bence ve 3. Gün embriyosu un sonucu daha geç belirleniyor sanki.
Bugun normalde heralde regl gunum, son aylarda ekimde histeroskopi oldum, sonra lucrin vuruldum 24 aralikta regl olmstum, karisik birazBen 15 inde transfer oldum 25 i test günüm ve hala evde test yapmadım, biraz erken davtanmışsın, test gününe kadar ümidini kaybetme,normal regl gününe kaç gün var?
Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah