Hepimiz için güzel haberler olsunbaşlasın geri sayım
canım inşallah seninde guzel haberini alıcaz
Yaaaa inşallahHemen yatmaktan olmaz ağrılar bence bebeğin tutunuyordur:)))
Hayırlı olsun. Hepimiz heyecanla 10 günlük süreci bekliyoruz. Yaşadığınız belirtiler varsa paylaşır mısınız.Mrblar bende carsamba gunu tramsfer oldum bende 1 subati bekliyorum hayirlisi olsun
Insallah isteyen herkes icin ,Suanda belirti hisstmiyorum sadece kasiklarimda sicaklik hissi varHayırlı olsun. Hepimiz heyecanla 10 günlük süreci bekliyoruz. Yaşadığınız belirtiler varsa paylaşır mısınız.
Insallah isteyen herkes icin ,Suanda belirti hisstmiyorum sadece kasiklarimda sicaklik hissi varHayırlı olsun. Hepimiz heyecanla 10 günlük süreci bekliyoruz. Yaşadığınız belirtiler varsa paylaşır mısınız.
Bu grupta yok Aralık grubunda vardı ama kimseyle kendini kiyaslamaBu grupta 2.gun embriyo transferi olan varmi
Canım hayırlı güzel haberler alırız inşallahHerkesi tek tek alıntılayamıyorum çok teşekkürler güzel dualarınız İçin02.02 test günüm Allah herkese nasip etsin şükür bugünü de geçirdik.
Canım maalesef insanlarımız biraz düşüncesiz olabiliyor sırf bu yüzden ben kimseye söylemedim anneme bile. bu kadar tedavi gerginlik stres üzerine birde akıl vermeler, laf söylemeler…Benim de yarın test günüm iyiydim ama az önce biri yüzünden moralim altüst oldu
"Olmazsa üzülme bu devirde hayırlı çocuk yok hayirlisini işte illa olsun deme "
Benim moralimi bozup gitti
Nasrettin hocanin dedigi.gibi ağaçtan düşen gelsin bizde anca biz anlariz
Sonucu nasildi merak ettimBu grupta yok Aralık grubunda vardı ama kimseyle kendini kiyaslama
Çok teşekkür ederimCanım hayırlı güzel haberler alırız inşallahİnşallah Önce pozitifi sonra keseyi görürsün hayırlısıyla kucağına sağlıkla alırsın
2. Gün embriyo transferi ilk kez duydum hayatımda. Tercih edilen bir tarz mı?Bu grupta yok Aralık grubunda vardı ama kimseyle kendini kiyaslama
Tercih değil 2 günde embriyo transferi banada yapıldı açıklaması gayet mantıklıydı embriyo anne rahminde yani dogal yerde daha guzel gelişir diye laboratuvar yapay ortamdan daha iyi bunuda yumurtası az olan kişiye yapılıyor ve hamile kalanları bir suru var cok var burda okudum2. Gün embriyo transferi ilk kez duydum hayatımda. Tercih edilen bir tarz mı?
Muhakkak vardır ama en az 3. Günü duymuştum. Genelde embriyoların 3. Günden sonra gelişimleri yavaşlar. Strese giriyorlar deniyor ama bu işin bir formülü yok herkese iyi gelen embriyo sayısı farklı…Tercih değil 2 günde embriyo transferi banada yapıldı açıklaması gayet mantıklıydı embriyo anne rahminde yani dogal yerde daha guzel gelişir diye laboratuvar yapay ortamdan daha iyi bunuda yumurtası az olan kişiye yapılıyor ve hamile kalanları bir suru var cok var burda okudum
Valla hafif karın ağrısı ve sık idrar dışında pek problem olmadı şükürBende opu nun ağrısını bir gün çektim. Her zamanda öyle oldu. Yumurtası çok olanların ağrısı yoğun oluyormuş diye duymuştum.
Benim doktorum 3. Gün transferi kesinlikle yapmıyormuşMuhakkak vardır ama en az 3. Günü duymuştum. Genelde embriyoların 3. Günden sonra gelişimleri yavaşlar. Strese giriyorlar deniyor ama bu işin bir formülü yok herkese iyi gelen embriyo sayısı farklı…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?