Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Herkesi tek tek alıntılayamıyorum çok teşekkürler güzel dualarınız İçin 02.02 test günüm Allah herkese nasip etsin şükür bugünü de geçirdik.
Canım hayırlı güzel haberler alırız inşallah İnşallah Önce pozitifi sonra keseyi görürsün hayırlısıyla kucağına sağlıkla alırsın

Canım maalesef insanlarımız biraz düşüncesiz olabiliyor sırf bu yüzden ben kimseye söylemedim anneme bile. bu kadar tedavi gerginlik stres üzerine birde akıl vermeler, laf söylemeler…

Merhaba herkese ben hep gelir okurdum ama ilk defa bir yoruma katiliyorum sizinle tecrubemi paylasmak istiyorum , ikinci denemedeyim 3 gun çift embriyo konuldu test günüm 28 bende sizin gibi bekliyorum sonucumu hayırlısı neyse o gelsin :)
Biraz kendimden bahsetmek istiyorum gecen mayis ayında normal bir kadın doktor muayene yaparken ( düzenli olarak check upları yapmama rağmen) ilk defa bana endometriosis hastası soyleniyor bugune kadar hic soylenmedi bana amh test istendi sonuc 0,64 prolaktinim yuksek aynı zamanda ve hashimato hastasiyim durumum cok ciddi bana anlatıldı ve sanki son şansım diye hemen bu ay başlayin dendi tabi biz eşimle kendimiz hazır hissetmedik acıkcası bir yildir evliyiz ve o zaman hic bebek istemedik ikimiz iş ve kariyer hayatımıza odakliydik 4 ayrı hastaneye ve farklı farklı yerlere gittik herkes aynı şekilde konuştu herşey o kadar aceleyle geldiki o ay babamı kaybettim ve pandemiden dolayı uçuşları kapaliydi buyuk acıydı benim için ailem yanına gidemedim ve o zaman tüp bebek başla drdiler o durumlarda başladım herşey o kadar aceleyle geldiki doktor seçimi arkadaş tavsiyesi zamanlama psikolojik olarak hazır değildim acı cekiyordum ama başlattılar bir an once hep dediler 3 yumurtam toplandı 2 başaramadı 1 sadece 2 gün embriyosu olarak bana tekrar konuşdu ( bu arada bir suru hamile kalanlar var 2 gun embriyosuyla ) cunku rezervi az olan kisilerde yumurtayi anne rahminde daha saglikli bir sekilde gelissin diye koyuyorlar 15 gun sonra test gunum bir gun once cok agirim oldu ciddi kanamam ve negatif oldu sonra tabi beden yorgun ara vermeye dusunduk ben hic uzulmedim cunku anladim gec olsada zamanlamam yanlisti ve psikoloji cok cok onemli
Simdi beklemedeyim sizin gibi asla stres yapmiyorum isten ciktim tamamen buna odaklandim positif haberleri bekliyorum cok dusunmeyin akisina birakin relax olamk lazim cok onemli Allah ne yazdiysa o olacak zaten :)
Not : umarım anlatabildim turkceyi yazamı affedin :)

2. Gün embriyo transferi ilk kez duydum hayatımda. Tercih edilen bir tarz mı?
Tercih değil 2 günde embriyo transferi banada yapıldı açıklaması gayet mantıklıydı embriyo anne rahminde yani dogal yerde daha guzel gelişir diye laboratuvar yapay ortamdan daha iyi bunuda yumurtası az olan kişiye yapılıyor ve hamile kalanları bir suru var cok var burda okudum

2.gun garip geldi nedenini sormadim doktoruma aklima geldi aslinda tramsfer safhasinda bu konusmalari yapmak istemedim moral anlaminda.dort yumurta toplandi ikisi olgun degil dediler once,2 ye kaldim sonraki gunde teke kaldim

Muhakkak vardır ama en az 3. Günü duymuştum. Genelde embriyoların 3. Günden sonra gelişimleri yavaşlar. Strese giriyorlar deniyor ama bu işin bir formülü yok herkese iyi gelen embriyo sayısı farklı…

Muhakkak vardır ama en az 3. Günü duymuştum. Genelde embriyoların 3. Günden sonra gelişimleri yavaşlar. Strese giriyorlar deniyor ama bu işin bir formülü yok herkese iyi gelen embriyo sayısı farklı…
Benim doktorum 3. Gün transferi kesinlikle yapmıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…