• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Ya kızlar geçen kan testim pozitif çıktı demiştim. 2 gün sonra tekrardan bakılıyor değer yükselmişmi yükselmemişmi diye benim değer 75 den 105 e çıktı. Dış gebelikten şüpheleniyorlar :( tutmadı galiba

14unde transfer olmustu arkadaslar, dun aksam test yaptim once negatif cikti sonrasinda baktigimda ikinci cizgi silikti, kuruma cizgisi oldugunu dusunuyorum. Son dondurulmus embriyolarim da gitti sanirim cok uzgunum 😞
Normalde test günün bugün müydü .
Olsun hersey rabbimden üzülmeyelim desemde. Normale göre erken davrandıysanız beklemekte de fayda var ama 🌼 inanın bende cok merak ediyorum ama elim gitmiyor testlere sonucundan mı korkuyorum bilmiyorum . Test günümü bekleyeceğim sanırım .

Normalde test günün bugün müydü .
Olsun hersey rabbimden üzülmeyelim desemde. Normale göre erken davrandıysanız beklemekte de fayda var ama 🌼 inanın bende cok merak ediyorum ama elim gitmiyor testlere sonucundan mı korkuyorum bilmiyorum . Test günümü bekleyeceğim sanırım .
Test gunum 24u, dondurulmus baska embriyom kalmadi maalesef, surece tekrar baslamak icin de psikolojik olarak hazirlanmak zaman alacak, umarim kanda pozitifi gorurum..

Test gunum 24u, dondurulmus baska embriyom kalmadi maalesef, surece tekrar baslamak icin de psikolojik olarak hazirlanmak zaman alacak, umarim kanda pozitifi gorurum..
Siz hiç merak etmeyin Allah’ın izni ile güzel haberleri veririz birbirimize . Durun bakalım bi . Ben tek yumurta ile girdim biliyor musunuz 3 yumurta vardı diğerleri kalite olarak dondurulmaya da gerek kalmadı lütfen sakin olun . Benim de eğer tutmaZsa sil baştan nasıl başlayacağım diye düşünüyorum şimdiden cok erken ama öyle stresli bir işim var cok hem de bende cok yorgunum hepimiz yorgunuz aslında Allah yardımcımız olsun 🙏🏻💜

3 bin 4 bine kadar normal sonrası için OHSS riski için önermiyorlarmış.Gebeliğin oluşması bukadar zor olduğunu bu işleri görünce anladım mucize gibi birşey
Evet çok büyük bir mucize. Ama “ilk denemeyle” ya da “kazayla” çocuk yapanlar için sıradan.. asla bizim açımızdan bakamıyorlar olaya.

Ya bugün beni aradılar hastaneden tam gününde ilerleyende var yavaş ilerleyende dedi Pazartesi transfere çağırdı ama kalitesi hakkında birşey demedi kafama takıldı :KK43:
Canım kafana takma onları bu süreçten gecen biri olarak yavaş ilerleme olup anne rahminde daha iyi ilerleyen embriyolar oluyor dua et

Merhaba arkadaşlar. Daha önce yazmıştım 30 folikülden 22 yumurta toplandı diye bir arkadaşımız sonucu yazmamı söylemişti. 3. gün hastaneden aradılar ve 22 yumurtanın 18 döllendi 3. güne 15 i geldi dediler. 5. güne kadar bekleteceklerini ve tekrar arayacaklarını söylediler. Az önce aradılar kalan 15 yumurtadan 4 tanesi 5. güne gelmiş ve dondurulmuş. OHSS olduğum için transfer yapılmayacak.
İyi haber mi 4 yumurta kötü mü hiç bilemiyorum. Bu tüp bebekte ilk denemem olucak, 5 yıldır gebelik için uğraşıyorum. 3. gün arayıp 15 geldi dediklerinde çok mutlu olmuştum. Şimdi nasıl hissedeceğimi bilmiyorum

Ya kızlar geçen kan testim pozitif çıktı demiştim. 2 gün sonra tekrardan bakılıyor değer yükselmişmi yükselmemişmi diye benim değer 75 den 105 e çıktı. Dış gebelikten şüpheleniyorlar :KK43: tutmadı galiba
Hemen umutsuzluğa kapılmamak lazım. Bu şekilde olan çok kişi duydum sonrasında değerleri yükselen

Merhaba arkadaşlar. Daha önce yazmıştım 30 folikülden 22 yumurta toplandı diye bir arkadaşımız sonucu yazmamı söylemişti. 3. gün hastaneden aradılar ve 22 yumurtanın 18 döllendi 3. güne 15 i geldi dediler. 5. güne kadar bekleteceklerini ve tekrar arayacaklarını söylediler. Az önce aradılar kalan 15 yumurtadan 4 tanesi 5. güne gelmiş ve dondurulmuş. OHSS olduğum için transfer yapılmayacak.
İyi haber mi 4 yumurta kötü mü hiç bilemiyorum. Bu tüp bebekte ilk denemem olucak, 5 yıldır gebelik için uğraşıyorum. 3. gün arayıp 15 geldi dediklerinde çok mutlu olmuştum. Şimdi nasıl hissedeceğimi bilmiyorum
Hakkında hayırlısı olsun umutsuzluğa kapılma sonuçta bize 1 embriyo lazım... Bende bu konuda hıc bişi bilmezken oo ne guzel ne kadar cok yumurtası cıkmış diyordum ordan burdan yazılanları okuyunca.... ama sonradan az olsun öz olsun kaliteli olsun düşüncesindeyim.. Hakkımızda hayırlısı

Back