Benimde çok fazla yumurtam gelişmiş en son muayenede 25civarıydı yarın tekrar bakılacak toplama tarihi verilecek. Ben de taze transfer olsun çok istemiştim ama mümkün görünmüyor. Dün e2değerim 1800lerdeydi sizinkine göre baya düşük o yüzden sordum yapma durumları olabilir mi diye.Merhaba e2 nin kaç olması gerekiyor transfer yapılabilmesi için biliyor musunuz?
başlasın geri sayımHerkesi tek tek alıntılayamıyorum çok teşekkürler güzel dualarınız İçin02.02 test günüm Allah herkese nasip etsin şükür bugünü de geçirdik.
Allahım yardımcımız olsunSelam herkese saat 2.30da transferim olacakbana dua edin Allah rızası İçin
Ay benimde 01.02 test günümHerkesi tek tek alıntılayamıyorum çok teşekkürler güzel dualarınız İçin02.02 test günüm Allah herkese nasip etsin şükür bugünü de geçirdik.
Benim de yarın test günüm iyiydim ama az önce biri yüzünden moralim altüst olduHerkesi tek tek alıntılayamıyorum çok teşekkürler güzel dualarınız İçin02.02 test günüm Allah herkese nasip etsin şükür bugünü de geçirdik.
Gerçekten anlamıyorlar mı yoksa akılları sıra moral mi vermek istiyorlar, gerçekten bazen kalakalıyorum. Art niyetli olduklarını düşünmüyorum ama sinir bozucu oluyorlar elbette.. Bana da en cok, benim 1 cocugum olduğu için "aman ne ugrasıyorsun ne guzel ne rahatsın boşver olursa olur olmazsa torun seversin" diyorlar, bende siz niye yaptınız 1 tane yetmezmiydi diyorum napııımBenim de yarın test günüm iyiydim ama az önce biri yüzünden moralim altüst oldu
"Olmazsa üzülme bu devirde hayırlı çocuk yok hayirlisini işte illa olsun deme "
Benim moralimi bozup gitti
Nasrettin hocanin dedigi.gibi ağaçtan düşen gelsin bizde anca biz anlariz
Merhabalar..Benım de ıkıncı denemem ilki negatif.. Negatıften sonra hıstereskopi oldum rahımde duzeltmeler ve rahım kanalı gırışı tıkanıklığı açıldı..transferimin 4.günündeyim 5.gun embrıyosu.. aranızda var mı hıstereskopiden sonra tup bebeği tutan.. belırtı olarak neler yaşadınız? Herkes için hayırlısı olsun
Sürekli forumlarda yazan hikayeleri okuyup en sonunda üye olmaya karar verip geldim buraya 3. Gün embriyo transferim yapıldı bugün ilk günüm şubatın başında test günüm olacak heycanlı bi bekleyişe sizlerle devam ediyorum yine forumları karıştırararak
Sürekli forumlarda yazan hikayeleri okuyup en sonunda üye olmaya karar verip geldim buraya 3. Gün embriyo transferim yapıldı bugün ilk günüm şubatın başında test günüm olacak heycanlı bi bekleyişe sizlerle devam ediyorum yine forumları karıştırararak
Benim de dün transferim oldu. 3. Gün embriyosu 8 hücreli benim de aynıyız yani. Şubat'ın 2 sinde belli olacak. Bişey hissediyo musun. Benim bel ağrım var akşamdan beri hafif kasık ağrısı bı de. Bilmiyorum ki yatmaktan mi oldu. Allah'ım pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin hepimize de inşallahSürekli forumlarda yazan hikayeleri okuyup en sonunda üye olmaya karar verip geldim buraya 3. Gün embriyo transferim yapıldı bugün ilk günüm şubatın başında test günüm olacak heycanlı bi bekleyişe sizlerle devam ediyorum yine forumları karıştırararak
3 bin 4 bine kadar normal sonrası için OHSS riski için önermiyorlarmış.Gebeliğin oluşması bukadar zor olduğunu bu işleri görünce anladım mucize gibi birşeyMerhaba e2 nin kaç olması gerekiyor transfer yapılabilmesi için biliyor musunuz?
Sizin değeriniz iyi gibi sizin için en güzeli neyse o olsunBenimde çok fazla yumurtam gelişmiş en son muayenede 25civarıydı yarın tekrar bakılacak toplama tarihi verilecek. Ben de taze transfer olsun çok istemiştim ama mümkün görünmüyor. Dün e2değerim 1800lerdeydi sizinkine göre baya düşük o yüzden sordum yapma durumları olabilir mi diye.
Aynen tüm arkadaşlarımın.ikiser çocuğu var. Hayırlısıyla olsun diyorlar bana. Onlar sağlık açısından falan diyo. Hepimiz öyle dua ediyoruz zaten ama karşıdan biri söyleyince öyle kızıyorum ki içimden.Benim de yarın test günüm iyiydim ama az önce biri yüzünden moralim altüst oldu
Yaa bizim herşeyimizin aynı olması sabaha karşı bel ağrısıyla uyandım nereye dönsem geçmedi biliyormusunBenim de dün transferim oldu. 3. Gün embriyosu 8 hücreli benim de aynıyız yani. Şubat'ın 2 sinde belli olacak. Bişey hissediyo musun. Benim bel ağrım var akşamdan beri hafif kasık ağrısı bı de. Bilmiyorum ki yatmaktan mi oldu. Allah'ım pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin hepimize de inşallah
AminYaa bizim herşeyimizin aynı olması sabaha karşı bel ağrısıyla uyandım nereye dönsem geçmedi biliyormusunGecede çok gaz sancısı vardı şişkinlik karnımda,kasık ağrısı olmadı ama. Ya allahım inşallah pozitif sonucu görmemizi nasip eder ezan okunuyor şimdi ezanların yüzü suyu hürmetine
Ben artık bu insanlara teşhis koyamadım ufak bir umut içeren söz duymaya ihtiyacım varken kadin beni bitirdiGerçekten anlamıyorlar mı yoksa akılları sıra moral mi vermek istiyorlar, gerçekten bazen kalakalıyorum. Art niyetli olduklarını düşünmüyorum ama sinir bozucu oluyorlar elbette.. Bana da en cok, benim 1 cocugum olduğu için "aman ne ugrasıyorsun ne guzel ne rahatsın boşver olursa olur olmazsa torun seversin" diyorlar, bende siz niye yaptınız 1 tane yetmezmiydi diyorum napııım
Hemen yatmaktan olmaz ağrılar bence bebeğin tutunuyordur:)))Benim de dün transferim oldu. 3. Gün embriyosu 8 hücreli benim de aynıyız yani. Şubat'ın 2 sinde belli olacak. Bişey hissediyo musun. Benim bel ağrım var akşamdan beri hafif kasık ağrısı bı de. Bilmiyorum ki yatmaktan mi oldu. Allah'ım pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin hepimize de inşallah
Ben bebek istiyorumBenim de yarın test günüm iyiydim ama az önce biri yüzünden moralim altüst oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?