Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhaba e2 nin kaç olması gerekiyor transfer yapılabilmesi için biliyor musunuz?
Benimde çok fazla yumurtam gelişmiş en son muayenede 25civarıydı yarın tekrar bakılacak toplama tarihi verilecek. Ben de taze transfer olsun çok istemiştim ama mümkün görünmüyor. Dün e2değerim 1800lerdeydi sizinkine göre baya düşük o yüzden sordum yapma durumları olabilir mi diye.

Herkesi tek tek alıntılayamıyorum çok teşekkürler güzel dualarınız İçin 02.02 test günüm Allah herkese nasip etsin şükür bugünü de geçirdik.
Benim de yarın test günüm iyiydim ama az önce biri yüzünden moralim altüst oldu
"Olmazsa üzülme bu devirde hayırlı çocuk yok hayirlisini işte illa olsun deme "
Benim moralimi bozup gitti
Nasrettin hocanin dedigi.gibi ağaçtan düşen gelsin bizde anca biz anlariz

Gerçekten anlamıyorlar mı yoksa akılları sıra moral mi vermek istiyorlar, gerçekten bazen kalakalıyorum. Art niyetli olduklarını düşünmüyorum ama sinir bozucu oluyorlar elbette.. Bana da en cok, benim 1 cocugum olduğu için "aman ne ugrasıyorsun ne guzel ne rahatsın boşver olursa olur olmazsa torun seversin" diyorlar, bende siz niye yaptınız 1 tane yetmezmiydi diyorum napııım

Benim de dün transferim oldu. 3. Gün embriyosu 8 hücreli benim de aynıyız yani. Şubat'ın 2 sinde belli olacak. Bişey hissediyo musun. Benim bel ağrım var akşamdan beri hafif kasık ağrısı bı de. Bilmiyorum ki yatmaktan mi oldu. Allah'ım pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin hepimize de inşallah

Sizin değeriniz iyi gibi sizin için en güzeli neyse o olsun

Aynen tüm arkadaşlarımın.ikiser çocuğu var. Hayırlısıyla olsun diyorlar bana. Onlar sağlık açısından falan diyo. Hepimiz öyle dua ediyoruz zaten ama karşıdan biri söyleyince öyle kızıyorum ki içimden.

kızlar şimdi diğer ay için dondurulmuş transfer olacağım siz transfer için nasıl bir yol izlediniz adetin kaçıncı gün konrtolellere başladınız transferiniz nezaman gerçekleşti bilgi verirseniz çok sevinirim

Yaa bizim herşeyimizin aynı olması sabaha karşı bel ağrısıyla uyandım nereye dönsem geçmedi biliyormusun Gecede çok gaz sancısı vardı şişkinlik karnımda,kasık ağrısı olmadı ama. Ya allahım inşallah pozitif sonucu görmemizi nasip eder ezan okunuyor şimdi ezanların yüzü suyu hürmetine

Amin

Ben artık bu insanlara teşhis koyamadım ufak bir umut içeren söz duymaya ihtiyacım varken kadin beni bitirdi
10 dk oturdu konuştu ama evlatlık al bile dedi sanki hiç olmiycakmis gibi

Hemen yatmaktan olmaz ağrılar bence bebeğin tutunuyordur:)))

Ben bebek istiyorum
+ Boş ver ya bizim varda ne oluyor
- Kardeşim ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım?

Bugün twitterda rastladım. Tam senin durumuna uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…